Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 7

bb_yasmi spune:
delia, am mancat amandoua ceva specialitate de salam crud...
alexina, ufff e usor de dat sfaturi.....ai incercat sa o lasi sa i se faca foame mai tare?? da-i un fruct copt, moale in manute sa il pape ea sau o leguma fiarta....ai vb cu pediatra despre asta???
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

AllyLaur spune:
Eu citesc din capitolul trecut si incerc sa raspund cum pot si stiu:
Lavinia,noi nu mai folosim scoica de la 4 luni si ceva.S-a lungit foarte mult si nu mai incape de nici un fel...plus ca nu are stare si rabdare deloc.Landoul nu l-am folosit absolut deloc,este nou nout....am trecut direct la partea sport
.

bb_yasmi spune:
ally pai numai bine le ai in stare impecabila pt bb2
ne indreptam spre 1 anisor acusi si inca nu a aparut nici o printre noi

miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s fetelor azi am fost si i-am luat Anastasiei ghetute de iarna cu blanita. i-am masurat talpica si am luat centimetrul cu mine sa masor ghetutele in magazin ca bebelina a ramas cu mama ![]() ![]() am luat marimea 20. mama zice ca nu cumva sa-i fie mici , asa ii par ei, mai ales ca inauntru au blanita ...nici nu stiu. astept sa le probez pe ea sa vedem. ca vreau sa-i dau stramp si ciorapel mai gros in ele. voi ce marimi ati luat? merg sa papam supita si sa iesim afara. Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
pui niste poze sa le admiram si noi ? nu de alta, dar eu nu stiu ce sa-i iau..

AlexinaA spune:
Gata sunt si eu la zi
Am vazut ca mai sunt fitzosici la mancare
Mada: sper ca sotul e bine acum cu piciorul, maimai ce era sa o pateasca
Miki: si eu ma gandesc la voi, sper sa va simtiti cu totii mai bine
Roxy,Ailed: cred ca cei mici trec print-o perioada cu treziri noaptea fara sa fie vreo explicatie.....o sa treaca sunt sigura
Strumph: banana bred ha? E super buna stiu! Fetele se gaseste reteta si pe net! Bine ca ai scapat de matza si mananca piscoata bine!!!!!!
Mai fetelor dar de ce ar sterge cineva pozele? De nervi sau de oftica?.. Asta e nesimtire crasa! Asa ca cine se simte cu musca pe caciula sa- si vada de treburile ei!
Va rog sa- mi trimiteti si mie parola sa vad daca si-a bagat nasul si in albumul meu
Ma pregatesc sa ies pe afara chiar daca o sa ma sufle vantul! Echipez copchilul bine bine si o scot cu nasul la frig. Eu o scot numai daca nu ploua oricum,dar acum ca e ff frig si bate vantul nu stam ffff mult!
Pe mai tarziu.....sper sa- mi pape supica:(((( deja sunt stresata
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

AlexinaA spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi delia, am mancat amandoua ceva specialitate de salam crud... ![]() alexina, ufff e usor de dat sfaturi.....ai incercat sa o lasi sa i se faca foame mai tare?? da-i un fruct copt, moale in manute sa il pape ea sau o leguma fiarta....ai vb cu pediatra despre asta??? mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
Ma duc joi la pediatra
Daca ii dau fruct in mana mananca

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui miki1979 noi suntem bine, n-a mai facut febra..suntem pe drumul cel bun ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
doamne ajuta!!!

bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexinaA
Ma duc joi la pediatra Daca ii dau fruct in mana mananca ![]() ![]() Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
pai atunci las o sa pape ea singura fructele!