Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cine m-a pus sa pun bluza asta?
are niste cercuri colorate si bbse agata de ele sa le ia, si ciupeste asa subtire.....
strumph, muci are, dar aseara cred ca era deochiata, a fost nervoasa..nu vroia deloc papi...
nu v-am zis ca aseara cum statea ea in fundulet pune ambele manutze pe pernele de la canapea(puse una peste alta)si da sa se ridice... a reusit jumate..si ta-su... gata tb sa-i luam premergator

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

off mai strumf ce imi faci cu checul ala.... am inundat pe aici....
mie mi-a adus sotul o shaorma si un tiramisu... oricat de rau mi-a fost ieri, implicit azi nu am putut manca nimic...am devorat totul in cateva minute sper sa nu o iau de la capat

cine are nr de tel a lui miki??? sa ii dea un sms sa vedem cum e vlad!!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

delia..deci astazi te trezesti cu tati acasa cu un premergator... lui Lucas ii place in el...

Mergi la inceput

yasmy, bea un ceai fierbinte si nu iti rau , si eu ma gandeam afarta cum e checul cu banane

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

ce frumosi sunt bocancii yasmy, si melania are produse ff bune sa stii, iar lucas e rapitor

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

delia, ieri si eu si buburuza am facut ceva intoxicatie, enterocolita..naiba stie ce...ea a varsat de vreo 5 ori si o durea burtica...eu la fel, crampe, stare excesica de greata,frisoane...

Mergi la inceput

tare as vrea s-o vad si pe asta... nu se baga el la cumparaturi de bb ca el ia ce e cel mai scump si gata...si stie ca eu am niste fixuri...poate mergem....zilele astea...

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

ce frumosi sunt bocancii yasmy, si melania are produse ff bune sa stii, iar lucas e rapitor

mami de fete frumoase:

multumim frumos.
da stiu, si la fetita am folosit marca Melania. dar papucei din poza, Aster sunt papuceii perfecti!! eu pana acum nu am stiut de aceasta firma franceza...sunt asa de moi, usori,fini...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

delia, ieri si eu si buburuza am facut ceva intoxicatie, enterocolita..naiba stie ce...ea a varsat de vreo 5 ori si o durea burtica...eu la fel, crampe, stare excesica de greata,frisoane...

ce ati mancat sambata?
sau ai grija sa nu fi cules vreo enteroviroza de la gradi....

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

eu i-am luat azi niste adidasi mai plinutzi... cand fac poza o pun...

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput