Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

noi suntem bine, n-a mai facut febra..suntem pe drumul cel bun

doamne ajuta!!! si andra e bine,nu?

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

andra inca e cu muci..
si mai e si soacra la mine, da s-a molipsit si ea cred..ca azi a zacut toata ziua

Mergi la inceput

alexina, ai incercat sa i le pui in bibe si sa i le dai ? stiu ca diversificare inseamna lingurita..dar uite ca pana si eu am cedat si am incercat si a mers pana la urma.. pe urma treptat am trecut iar la lingurita..au si ei toane..
si si a mea la fel, manca singurica bucata dar sa nu vada lingurita..deci gustul nu era problema..si pt ca nu puteam s-o las sa pape singura pt ca insemna doar una doua incghitituri ajunse in gura i le-am dat in bibe/.si baga cate 200/portie
incearca..n-ai nimic de pierdut..daca nu vrei sa continui, renunti pe urma..

Mergi la inceput

bbyasmi, ai un pusti pe cinste
madutza, ce i-au crescut dintisorii catalinei.. am uitat sa-ti spun ca si andra mea e alintata de cei apropiati catalina, asta pt ca e copie tacsu', iar pe sot il cheama catalin ghetutele sunt din piele ? adica sunt chiar de mers, de exterior ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

S-a trezit cand l-am pus in patut!!!

Mergi la inceput

chiar daca am fost cu ambii pe cap acasa , am avut azi un spor la treburi sa nu ma deochi am facut ceva curat, asa cate putin dar conteaza la ce haos era, acum pot si eu respira ca simteam ca ma sufoc..am facut papa andrei, am bagat o mamaliguta la cuptor cu branza, smantana si ou si ma duc sa mai prestez niste paste cu vinete alla siciliana si am si calcat printre picaturi..am pus si aspiratorul..
acum am culcat copilasii si ma duc sa mai calc ca am o masa plina

Mergi la inceput

ce ziceti de cizmulitele astea, merg asa de stat in carut ?
http://www.hopababy.com/product/hopababy-Soft+Touch-Cizmulite+-++Pastel+-xfd9a44faca3746e380f12f53087b6889x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor ,de dr pediatru Giosanu Constantin ati auzit,ce parere aveti,merita batut drumul de la Craiova la Bucuresti pt o consultatie la dansul?Fetita mea nu are nimic insa as vrea sa o vada si un alt pediatru decat cel la care mergem noi aici..un consult de rutina,o verificare multumesc,
Pupici

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti mamicilor?

Eu nu am timp sa va citesc, ca Rares nu are stare la el in patut si se tot smiorcaie.

Sa va spun despre noi. Sambata a iesit sotul cu el la plimbare si eu intr-o mare viteza m-am apucat de curatenie. Duminica de dim am fost sa il impartasim pe Rares si era atat de frig afara, mama , mama i-a inghetat nasucul lui Rares.

Imi pare rau de ce citesc legat de poze, nu imi explic cine ar putea face asa ceva, va spun sincer nu am nici cea mai mica idee. Trebuie sa fii un mare idiot sa iti bati joc in asa hal sau e o eroare a programului, banuiesc ca se poate si asta.

Astept sa vad si eu poze cu micutii vostri frumosi si cu 2 livinguri ca si eu visez la o casuta pentru noi.

Miki multa sanatate iubita mea lui Vladut si iti voi trimite un pm. Sper sa iti fie de folos. Ma tot gandesc la voi si spe rca a ajuns sotul acasa si iti e si tie mai usor.

Maduta imi pare rau pentru cucuiul Catalinei si pentru Cristinelu' care s-a taiat. ma amuz ca asa am facut si eu cand aveam vreo 4 anisori, am vazut ca mama se radea pe picioare si m-am facut pe maini si pe picioare, Bine ca nu mi-am dat pe fata ca era tragic.

tuturor fara exceptie

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:

http://www.hopababy.com/product/hopababy-Soft+Touch-Cizmulite+-++Pastel+-xfd9a44faca3746e380f12f53087b6889x

mami de 2 prichindei

sunt f dragute. Cred ca sunt ok de stat in carut. Ale Catalinei sunt din piele dar nu sunt imblanite si sunt de "de mers" Cata mai merge si pe afara, nu in fiecare zi, dar oricum...
Tb sa-i mai iau si niste cizmulite imblanite...si vreau sa fie mai inalte...sa le poarte si cu fusta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:

sunt f dragute. Cred ca sunt ok de stat in carut. Ale Catalinei sunt din piele dar nu sunt imblanite si sunt de "de mers" Cata mai merge si pe afara, nu in fiecare zi, dar oricum...
Tb sa-i mai iau si niste cizmulite imblanite...si vreau sa fie mai inalte...sa le poarte si cu fusta

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

ha ha da, mini chiar
a mea inca nici nu s-a ridicat singurica in picioare si ma gandesc sa nu ii iau degeaba momentan de mers..las investitia pe mai incolo

Mergi la inceput