Aradence DC (167) - alaturi de Claudelu

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

neata'
In dimineata asta dau eu cafeaua
Moni vin de dimineata cu o veste nu tocmai buna legata de Claudiu ,poate deja sti .
Felicitari Dianei ,chiar are talent la desen .Cat despre litere si David are momente din astea de "dispertare" cum ca ar vrea sa stie tot si toate.Mai ales cu concursurile de la gradi ma dispera sa nu cumva sa uitam sa le platim ca atunci nu poate participa si vai ce ne facem .Stie si pretul si data ,numai sa nu ramanem pe langa. Literele le-a invatat si el singur tot intrebandu-ma ,din cele mici doar cateva recunoaste.

o zi faina sa aveti ,a mea e trista din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ILDI nu,nu stiam ca n-am apucat sa vorbesc inca azi cu ai mei la telefon.Aseara cand a trecut Ghita pe-acolo zice ca era maica-sa afara ,vorbea cu o vecina si nu era afisat nimic,inseamna ca azi-noapte s-a intamplat ...

Legat de litere aseara Diana a vrut sa citeasca din Abecedar si a citit cuvintele din vreo 5-6 pagini (o mai ajutam si eu) si abia am mai culcat-o,ca ma ruga intruna sa o mai las,striga "IMI PLACEE! IMI PLACEEE!" - de-ar tine-o placerea asta si pe mai tarziu,ca era trecut de 23,30 si nu se dezlipea de carte

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ildi, imi pare rau de vestea trista.
Moni, ma bucur ca ti s-a confirmat ce stiai deja de Diana, ca e talentata la desen.
La mine nu s-au stresat nici Iulia, nici Vlad ca nu stiu litere sau orice altceva. Iulia stia doar cateva litere mici cand a mers la scoala, Vlad stie mai multe acum pentru ca a invatat de la Iulia.
Fetelor, am o veste buna (pentru mine ): am gasit in sfarsit magazinul cu sutiene pentru mine. Cateva stiti deja ca de cel putin un an caut... Am incercat tot de la Triumph, de la Debenhams, Jolidon...etc. Dar la Skiny n-am intrat niciodata din cauza denumirii. Uitati www.skiny-lenjerie.ro/" target="_blank">aici am gasit sutienul perfect.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Moni, Ildy, imi pare rau de vestea trista ... of doamne ce ciudata e viata asta.

Ada, da de unde stii ca ti-s bune sutienele? Ai incercat undeva? Si de unde iti iei?

Mergi la inceput

Flavia, am uitat detaliul cel mai important: este magazin Skiny in noul mall. Mi-am luat doua sutiene super calumea duminica. Aveau la reducere o parte din sutiene si mi-au facut si card la ei cu 10% reducere, care card e transmisibil... Nu stiu la ce foloseste ca e transmisibil, cred ca face card oricui cumpara de la ei. Sunt oricum incantata la maxim de cum le simt pe mine sutienele lor. Vand doua firme de lenjerie: Hubber si Skiny. Ambele sunt foarte ok.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Si preturi Ada?

Mergi la inceput

Si preturi :))
Dar cred ca afara sunt la jumate de pret aproape fata de ce e la noi...

Ada

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Salutare gagici,

Dau si eu un semn de viata,mai cu greu....dar il dau.Sa inteleg ca v-ati intalnit pe undeva?!

Ildy imi pare rau dar nu am citit din urma ,asa ca nu sunt la curent cu stirile.Oricum simpatizez cu suferinta ta.
Ioana bine ai revenit!ma surprinde si pe mine ca pleci din nou.Pentru cat timp si unde?
Moni se pare ca ai vesti bune.Diana merge la pictura sau la arta decorativa?
Miha cum merge cu renovarea?
Flavia cum e la noul loc de munca?
Alina a plecat d-na Serban la copii in Franta ,stiai?
Ada zici ca erau faine sutienele?eu am de la Naturana.V-a placut noul mall ca mie defel.

Noi suntem relativ bine.
Mela e ok la scoala,e superbine si la inot,colegii sunt tare dragalasi cu parinti extraordinari de rezonabili.La palat nu am dus-o inca ,are 2 dupa-amieze libere (de 3x merge la inot).
Serban parca s-a nascut la gradi.
Eu cu Ovi cred ca am ajuns intr-al 7-lea an de ghinion,parca asa era.Si-a pierdut verigheta,i-au furat bicicleta(e mort fara ea)si pe deasupra soacra-mea are probleme mari de sanatate.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Alina a plecat d-na Serban la copii in Franta ,stiai?

Carmen face Mela pian? Bine ca mai dai si tu un semn. Ce bine ca s-a adaptat Serban la gradi.
Moni,Ildy imi pare rau pentru vecinul vostru.
Eu sunt in transa parca, numa lucru si iar lucru. Tot pe la ora 20 vin acasa, unde mai lucru cam pana pe la orele astea.
Plus ca am niste junghiuri foarte mari in sanul drept, cam de vreo luna, ma apuca la cateva zile. V-am zis ca am fost la echo dar nu s-a vazut nimic... Opare or fi ceva dereglari hormonale, sau care poate fi cauza. Sunt inflamati ganglionii din axila,am si de 2 cm( asa mi-a zis la echo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina nu face.D-na Serban mai vine pe la noi pe la scoala.Noi am tot povestit pt ca nepotelele ei sunt nascute aproape cu copiii mei.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput