Aradence DC (167) - alaturi de Claudelu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, ma bucur de vestile de la tine. Refacere rapida mamei tale, sa o aduceti acasa cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau ma bucur ca a decurs bine operatia mamei tale.
Moni felicitari si casa de piatra fratelui tau. Ati fost foarte elganti toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neata! Am vorbit ieri cu Clau dar n-am mai apucat sa scriu. Era foarte happy si a zis ca de atata fericire si usurare a mers cu sora-sa si au mancat cat n-au mancat in total in saptamanile de cand au aflat de tumoare. Tumoarea a fost undeva imediat sub osul temporal drept, intre os si pielita ce acopera creierul, ceea ce eu zic ca e bine, ca nu a crescut in creier. In doua saptamani vine rezultatul biopsiei.
Eu vreau sa merg cu Iulia la Cei trei muschetari. Strumfii i-am vazut. Ne-au placut. So...va strumfosalut!

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

uraaa Clau ,ma bucur ca totul a decurs cum trebuia si sper din tot sufletul ca si rezultatul biopsiei sa fie unul pozitiv.
Ioana surprinzatoare mereu.Ba cu plecatul intr-o asa locatie , ba cu venitul in secret .Faptul ca ai venit e cel mai bun lucru ce vi se putea intampla ,dar plecatul inapoi pe mine una ma surprinde la maxim .
Moni sexoasa rau ,te prinde bine turcoazul ,iar Diana o miresica in toata regula. O si vad ce figuri pe ea. N-am vazut bine rochia miresei ,asa ca astept sa revii si cu alte poze.

o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata ,dau o cafea!
Multumesc de urari.
CLAU sa va fie de bine mancatul ,dar mai pastreaza-te si pentru o intalneala sa sarbatoresti si cu trupa Sunt sigura ca va iesi ok si biopsia,am citit ca majoritatea chestiilor de genul asta-s benigne.
ILDI ce ziceai tu? Ioana se intoarce inapoi?
DIANA11 alea din poza-s caietele de anul trecut din grupa mare.Anul asta au doua caiete unul cu patratele,unul cu linii cum sunt in caietele de clasa intai,plus cartile alea cu exercitii,sau "caietele speciale" cum le zice.Lucreaza in ele si dimineata si cand se trezesc,deci de la 15 la 16. Ieri mi-a zis sotul ca le-a zis educatoarea sa ii invatam acasa literele Parintii? N-au decat sa ii invete ele,desi normal mi s-ar parea sa le invete la scoala Bine la Diana nu e problema ca le-a invatat ea singura,mai le incurca doar pe cele mai putin folosite - Y,W etc. si nici pe cele mici nu le stie chiar ca lumea - eu una n-am pus-o deloc sa le invete Dar fiindca se tot miorlaie pe-aici ca nu stie sa citeasca din carti ca nu stie literele mici ,probabil o sa ma ocup de ea.Ieri a fost in premiera la palat la germana ... ce sa zic Dupa ce a iesit am tot pus-o sa imi zica ce cuvinte a invatat si habar nu avea,a zis ca a invatat cuvantul maro ca e ca in engleza dar nu-l mai stia nici pe ala Pe urma a zis ca a invatat salutul ,dar si la ala a uitat cum ii zicea ... deci varza.Cred ca e antitalenta total la limbi straine,sau dormea acolo ca a luat-o sotul direct din pat la ora 15 (luni are de la 16 la 17,in rest toate-s de la 17) Stia doar sa numere pana la trei in germana si asta fiindca m-a auzit pe mine.Dar o sa ii mai pun eu DVD-urile cu Muzzy si in germana,sa mai prinda ceva.Toata vara nu i le-am pus deloc - nici in engleza sau italiana - ca doar era ocupata cu fugaritul pe-afara sau mersul pe strand.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

CLAU sa va fie de bine mancatul ,dar mai pastreaza-te si pentru o intalneala sa sarbatoresti si cu trupa Sunt sigura ca va iesi ok si biopsia,am citit ca majoritatea chestiilor de genul asta-s benigne.
[
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

da, cele pana in 50 de mm, dar tot ce e peste 50mm poate fi malign. A mamei a fost de 63 mm. Cu siguranta va fi bine, pentru ca altfel chiar si medicii erau putin mai sceptici, nu?

DAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! am scapat cu bine! La iesirea din blocul operator, mama ne astepta zambind Au dus-o direct in salon, pentru ca operatia a decurs foarte bine, fara nici un fel de complicatii (sangerari, alte cele) si au spus ca nu are sens sa o tina pe ATI. E umflata/vanata la cap/fata, dar e normal. In rest vorbeste, se misca (s-a si ridicat din pat, a facut 3-4 pasi), mananca,totul e cat se poate de bine. Dar are si moral bun, vointa de lemn, ceea ce zic eu e foarte important pentru refacerea ei!

Multumesc multttttttttttttt pentru tot suportul vostru!

PS: Alina, nu sunt suparata pe tine!

Moni, Casa de piatra fratelui tau! Sa fie fericiti!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu

PS: Alina, nu sunt suparata pe tine!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei [/font=Comic Sans MS]

Clau, nici nu ma gandeam ca esti suparata pe mine!
Ieri am vrut sa te sun, dar nu stiam exact pe unde esti si daca poti vorbi, asa ca ti-am trimis sms.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) [/navy] poze

Mergi la inceput

Ole ole am intrat si eu sa ma laud
Azi profesoara de desen mi-a zis ca Diana e foarte talentata - o cam stiam eu (plus ca speram sa ma mosteneasca ) si mai tot imi ziceau si altii,dar altceva e cand zice asta cineva de specialitate.
Initial m-am "speriat" cand m-a abordat - ajunsesem printre ultimii dupa ea si eram doar noi in sala - si m-a intrebat soptit (era si ea cam ragusita fix ca mine ) cati ani are Diana.Cand i-am zis ca implineste 6 ani in ianuarie,a zis "FOARTE BINE ... FOARTE BINE ... " de cateva ori de ma gandeam ca poate nu era bine daca avea alta varsta pentru trupa in care a nimerit Dar a continuat zicandu-mi ca e foarte talentata,ca imaginatie,are spirit de observatie,ca e curajoasa,ca nu o tot intreaba ca altii cum si ce sa faca etc. Si mi-a zis ca o sa o mute la alta trupa,cu copii mai mari - na' acum poate o sa imi strice programarile ca in fiecare zi avem de mers la ceva.Macar sa o puna de la 18 ... oricum a zis ca mai asteptam un pic,sa se "aseze" programul ca inca tot mai apar copii noi ...
Chestia e ca azi s-a uitat si peste cele cateva desene aduse de Diana de-acasa si in plus mai mult au desenat, iar prima data cand a fost Diana au pictat - iar eu zic ca Diana e mai buna la desen,la pictura nu prea are experienta,ca a facut-o mai rar (si nici n-a avut la indemana materiale de calitate - de exemplu abia acum a folosit prima oara culori tempera,plus ca o mai puneam sa picteze pe foi subtiri,nu pe bloc de desen ca n-aveam etc. Dar si asa mi-a zis ca data trecuta i-a spus profesoara doar ei ca e "foarte frumos",iar la ceilalti copii doar ca e "bine".
Acum ma gandesc daca n-ar trebui totusi sa o dau la scoala/liceu de arta ... daca eu n-am avut ocazia sa imi manifest talentul,poate ar avea macar ea ocazia.Pe de alta parte,acolo stiu ca trebuie sa cante si la un instrument,nu? Si la muzica mai greu cu "talentele mostenite"

PS M-am "intersectat" cu Cristinacsa prin zona - dar cam goneam amandoua in directii diferite
GABI tu ai mai ajuns la palat cu copiii pana la urma?

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca azi cand a sosit de la gradi ,Diana a inceput sa se miorlaie = ca trebuie sa invete TOT, ca ea nu stie bine literele mici si trebuie sa le invete,ca nu stie nicio limba straina si ca ea "nu-i desteapta" si da-i si smiorcaie-te frate de m-a apucat rasul Nu stiu ce-a apucat-o asa din senin ... La gradi nu cred ca a criticat-o nimeni,ca tot timpul ne-o lauda alea,eventual i se trage de la faza cu germana? Aseara ne-am uitat impreuna odata pe literele mici,dar ea e suparata nu doar ca nu le stie pe toate ,ci ea ar vrea sa le stie instant fara sa le invete inainte Si daca nu nimereste una incepe iar cu miorlaieli ca nu stie ,de ma enervez si n-o mai las sa se ocupe de asa ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Clau ma bucur din suflet ptr mama ta! m-am tot gandit la voi!

Ioana bine ai revenit! Pleci tot in Irak? Nu s-au facut 3 ani sa poti cere certificat de conformitata?

Mergi la inceput