Aspirante optimiste(722)FelicitariYlari,Stefulici!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sunt pe cale sa descopar secretul vietii fara somn, dupa ce , in sarcina , am descoperit secretul vietii fara mancare!

vreau si eu parola sa pun niste poze.

suntem cu anemie feripriva severa, cu constipatie de la fier , cu otita d ela viroza. alte probleme nu avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nico acum dau mailul cu adresa

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

M-ai pus pe ganduri,maine sunt libera.Ma duc sa mi le fac sa stiu o treaba...
La synevo imi fac si eu toate analizele.
Fetelor,daca ar fi sa am probleme cu glanda,nu trebuia sa am anumite simptome?Cum se manifesta?

_

Mamica mandra de Timea

Povestea noastra

Eu zic sa nu te sperii degeaba. Ca sa stai tu linistita iti poti face cele doua analize. Simptomele...pai difera de la o persoana la alta si apoi sunt si in functie de diagnostic.

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

tzuki, e corect ce zici tu dar aici e o mare problema

tipa (doctorita) de care vb ylari e unica

e singura pe tara care se ocupa de mutatiile astea si care se baga la femei insarcinate

eu am fost la hematolog aici in oras la mine si tot la ea ma trimis ca el e depasit

si eu am vrut dupa incidentul ala sa merg in alta parte si am tot cautat dar nu am avut de ales, a trebuit sa ma intorc tot la ea si sa suport orice ar fi

mai e una, nu e unica
stiu de la prietena mea, laboranta
undeva la coltea vine (nu e din bucuresti dar are si aici sedinte)
cica e fff de treaba si rabdatoare, iti explica
cica e f buna si ea

eu nu m-am dus la ea pentru ca nu mi-e frica de dr. uscatescu, nu-mi mai e demult frica de doctori. poate sa tipe cat vrea

am sa fac rost de contactele acestei doctorite si vi le dau

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_r2005 spune:

neatza.fetelor va invit la un desert cu budinca de caramel!!!!!din pacate ecografia mea a fost un dezastru total!am fost ieri dim ma consultat iam povestit ce sa int cand am prestatma dus la ecograf si ce sa vezi deci sarcina din data de 27 sept mia zis 100% ca nu e pt ca nu se vedea nimic.in schimb tot cautand acolo mia descoperit o chestie mica mai catre dreapta.si ia ghiciti ce e?nu se stie, nedeterminat.mia spus ca ar putea fi o sarcina din data de 6 oct dar pt ca e ff rapid nu se vede f bn pt ca abia de cateva zile a fost ovulatia si daca e sarcina mai dureaza pana se aseaza si ca la fel de bine poate fi un chist de 1,5 cm dupa masuratorile de la ecograf.mia prescris si med care le iau de 3 ori pe zi 5 zile dupa care iar trebuie sa ma urc pe masa.mia dat duphaston mia spus ca daca e sarcina o localizeaza si o fixaeaza daca nu e la 3-4 zile dupa ce termin tratamentu adik pe marti trebuie sami vine cm.nu stiu daca vam lamurit eu sunt in ceata totala.HELLLPPPP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

multam fain,anca!

Mergi la inceput

eu iti multumesc pentru ca te implici,la umanitare avem nevoie de oameni ca tine

poze si filmulete
povestea nasterii

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_r2005

neatza.fetelor va invit la un desert cu budinca de caramel!!!!!din pacate ecografia mea a fost un dezastru total!am fost ieri dim ma consultat iam povestit ce sa int cand am prestatma dus la ecograf si ce sa vezi deci sarcina din data de 27 sept mia zis 100% ca nu e pt ca nu se vedea nimic.in schimb tot cautand acolo mia descoperit o chestie mica mai catre dreapta.si ia ghiciti ce e?nu se stie, nedeterminat.mia spus ca ar putea fi o sarcina din data de 6 oct dar pt ca e ff rapid nu se vede f bn pt ca abia de cateva zile a fost ovulatia si daca e sarcina mai dureaza pana se aseaza si ca la fel de bine poate fi un chist de 1,5 cm dupa masuratorile de la ecograf.mia prescris si med care le iau de 3 ori pe zi 5 zile dupa care iar trebuie sa ma urc pe masa.mia dat duphaston mia spus ca daca e sarcina o localizeaza si o fixaeaza daca nu e la 3-4 zile dupa ce termin tratamentu adik pe marti trebuie sami vine cm.nu stiu daca vam lamurit eu sunt in ceata totala.HELLLPPPP!

as vrea sa fiu

Nu te panica, fa un beta si mai ai rabdare. Unu: e cam devremior sa se vada sarcina la eco. Doi: depinde foarte mult ce aparatura are. Trei: nu toti doctorii se pricep sa "vada" pe ecograf, tine mult de talent, de indeminare si de experienta.
Fa un beta azi, si apoi inca un beta poimaine. Ovulul fecundat, dupa ovulatie, are nevoie de 7 pina la 10 zile sa se fixeze in endometru. Odata cu fixarea, incepe secretia de betaHCG. Deci, daca ov. a fost in 27 septembrie, s-a fixat probabil intre 5 si 9 septembrie. Adica ar fi 11 zile de la fixare, inca nu se vede nici la un ecograf bun.
Nu te stresa, inarmeaza-te cu rabdare.

11+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza!

Monique nici mie nu mi-e frica de doctori, nu e vorba de frica ci de sila.
De la Coltea am si eu un contact, Oana Ciocan, m-am auzit ieri cu ea dar mi-a zis miercuri sa revin ca pana atunci e ocupata Foarte repezita si ea. In fine, dar ce putem face, daca asa sunt obisnuiti majoritatea medicilor sa ne trateze in viteza...
Ioana si sfatul meu este tot acela de a face un beta. Hai, iti tin pumnii, fii tare!
Eu am fost de dimi si mi-am recoltat inca un beta si homocisteina. Abia astept sa vad rezultatele.
Luni merg la Dna dr Avram si sper - ptr ca merg la Medsana sa putem purta un dialog, ca sa ma lamuresc si eu si sa ma calmez. Credeti ca luni ar fi ok sa fac o eco? As avea aproape 6 saptamani.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Daca vrei un medic care sa aiba rabdare si sa explice ce si cum vrei tu mergi la dr Arash la Medlife.

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput