Aspirante optimiste(722)FelicitariYlari,Stefulici!
Raspunsuri - Pagina 16
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Asa e Ylari, trebuie sa intrebi tu cand te duci, o intrebi pe dr. U, pe ce asistenta prinzi pe acolo. Dop albastru inseamna ca ti-a recoltat o eprubeta cu dop albastru, cred ca asa-s toate. In general am vazut ca recolteaza doar o eprubeta. Sa intrebi ce probleme ai, cum au iesit analizele, ce tratament vei face si cand trebuie sa mai vii, daca vii cu ecografia...cam asta. Vei regasi drumul . Mihaela, asta cu pisicile si sarcina e o poveste spusa de ginecologi. Am vorbit cu 2 veterinari care mi-au spus ca e in ordine, toxoplasma se face in general de la carne nepreparata bine sau daca gradinaresti cu mainile direct in pamant in zona unde pot circula si face caca animale (pisici, soareci). Am avut f. multe pisici in viata mea, mai ales cand eram copil si stateam in curte, atunci nu spalam pe maini dupa ce ma jucam cu ele si le mai pupam si in bot...si totusi, eu nu am nici macar anticorpi de toxoplasma, adica nu am avut niciodata boala. Din pacate ginecologii au ramas cu fixul asta...dar uita sa spuna ca sunt foarte multe plante pe care nu trebuie sa le consumi (ma refer la ceaiuri), sau anumite branzeturi, etc. P.S.: Motanul Jim e OK, se simte bine, toarce, mananca, face pishu' si doaaaaarme la caldurica...e un dulce, i-am dat cateva boabe si inainte sa le manance, m-a lins pe mana, m-a emotionat total. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Multumesc tuturor pentru urarile frumoase.
Alex cred ca m-ai confundat sau poate te-ai referit la alta Mihaela dar eu nu am spus nimic de toxoplasma ca stiu treaba cu pisicile, era fata care a intrat parca Mirela daca nu o botez si eu.
Astazi am fost la dentist si maine merg pentru ultima plombita si am scapat.
Fetelor astazi la amiaza iarasi am avut mult mucus asa ma ingrijoreaza sper sa nu ovulez mai devreme.Mai citesc si apoi va mai scriu.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Kimmy spune:
M-ai pus pe ganduri,maine sunt libera.Ma duc sa mi le fac sa stiu o treaba...
La synevo imi fac si eu toate analizele.
Fetelor,daca ar fi sa am probleme cu glanda,nu trebuia sa am anumite simptome?Cum se manifesta?
_
Mamica mandra de Timea
Povestea noastra
MeAlex spune:
Raportul LA1/LA2 inseamna lupus, dar e f influentabil de mici inflamatii/infectii...o mica raceala, o carie, niste nisip care a coborat din rinichi si a zgariat putin ureterele (si nu simti nimic)...cum mai povesteam: mi-a iesit valoare mare de vreo 3 ori, si a 4-a oara, cand reparasem maselele (la mine, de multe ori cariile nu se vad, sunt ascunse sub strat de calciu si nici nu stiu ca le am, le gaseste la control) a iesit normal.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SS-Tzuky Neata fetelor! Ieri m-am invrednicit sa imi aduc ghivecele cu flori in casa, ca e prea frig de acuma pe balcon. Am crezut ca innebunesc azi dimineata cind m-am dus la baie, am avut urme de spotting pe hirtia igienica (sorry daca prea multe info). Am inghetat! Nu se poate, mai am doar citeva zile pina in spatamina 12, dupa care osa indraznesc si eu sa respir mai usor... Am fost de urgenta la doctor, din fericire bebe e bine, da din minute si din capusor, dar am usoare contractii si mi-a dat doua saptamini concediu medical. Plus magneziu. Doamne ajuta-ma sa fie bine bine, nu mi-l lua si pe copilasul asta! Fetele gravidute, sarcina usoara in continuare si aveti grija sa nu faceti efort! Celorlalte fete o zi frumoasa si sa vina bebe cit mai repede! 11+ Doamne ajuta ! Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt. |
Ai multa grija de tine daca ai concediu stai linistita.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
YLARI spune:
Alex merci, pai LA1/LA2=1<1,20 apoi e o sageata si scrie APS(safl) = negativ
PC = 89% (>70)
Psf= 65 (>60%)
ATIII = 108% (>80)
pro C global = 0,71 cut off 0,8
PT1 sec = 11,70 (10-15)
INR = 1,18 (0,90-1,2)
aptt 28,20 (26,00-36,00)
Fibrinogen =298 (200-400)
alex astea sunt rezultatele. M-am linistit putin, vedem maine, e o noua zi. Am sa merg si la Avram.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Mihaelafalt spune:
Ylari scumpa ia si te linisteste ca nu rezolvi nimic asa, uite ti-ai facut programare de acum p sa rezolvi, nu sunt valori foarte mari si tu oricum esti sub tratament.
Hai stai cuminte te rog.
MeAlex spune:
Da, e f bine ca mergi la Avram, la ea ma refeream cand ziceam de dr de la Medcenter. Rezultatele analizelor tale sunt bune, mai putin Proc. Global ala care nu stiu ce e, dar am vazut sarcini duse la capat cu valoare de 0.65...a luat Aspenter+vitamine pana in saptamana 30 si dupa aia a inceput Clexane.
Ai dreptate Mihaela, stiam ca nu esti tu dar am scris Mihaela in loc de Mirela (a propos de pisici).
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
YLARI spune:
Merci Alex si Miha
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Corina87 spune:
Buna fetelor!
Eu va citesc dar nu am inca nimic de raportat,de maine incep cu testele de ovulatie.
Ylari totul o sa fie bine nu te stresa,nu ii faci bine la bebe.
Daca nu va este greu cineva poate sa imi dea parola de la foto sa ma prezint si eu.O seara buna.
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive second baby
stefulici spune:
Buna fetele!
Eu sunt tare obosita ptr ca azi noapte n-am avut somn... am reusit sa atipesc un pic,insa mai am treaba in seara asta!
Ati fost hiperactive azi: ati scris un roman... am reusit sa citesc si eu, insa printre gene... din cauza lui mos Ene.
Tzuky- priveste optimista problema, o sa fie bine... toate prietenele mele au avut scurgeri maronii,unele chiar sange, insa toate au acum copii sanatosi!
Ylary- iti inteleg experienta cu dr. U. Sa stii ca nici cu mine n-a stat de vorba , insa sa speram ca stie pe ce se bazeaza cand prescrie tratamente, chiar dc nu s-a uitat pe toate analizele tale!
Si sa stii ca aspenterul chiar ajuta... Problema mea e ca nu am prea multa incredere in analizele facute acolo .
Mie, de exemplu,mi-a iesit la dr.U ca am safl, iar facand analizele genetice la Synevo am aflat ca nu am!
Pupici de molipsire , hai poftiti sa va contaminati de gravideala!
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.