Aspirante optimiste(722)FelicitariYlari,Stefulici!
Raspunsuri - Pagina 14
Kimmy spune:
Anca,eu la 16 saptamani facusem analiza,acuma am cautat printre acte,si aveam valoarea 12,3 la ft4-tiroxina libera.si val de referinta erau 12-22 .
Asa ma gandeam si eu,ca dupa 10 dpo sa fac analizele,dar nu mai tarziu de 14
_
Mamica mandra de Timea
Povestea noastra
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kimmy Miky,poti sa iei paracetamol simplu,nu sinus.In rest,si eu tot cu ceaiuri ma tratam. Mrenescu,deci si tu ai avut Z1 in 1 oct?Eu am CM de douazecisi noua zile-nu-mi merge tasta noua -si eu credeam ca am ovulatie mai devreme,si uite ca luna asta e Z17.Tin pumnii sa fie cu ochisori! Ieri m-am luat si pe mine o durere de cap crunta,si am baut o fiola de algocalmin la servici...mi-a dat o colega,ca nu mai rezistam...si in momentul in care am inghitit mi-a stat inima in piept,ca e tare nociv...sper sa nu afecteze,mai ales ca era inainte de ov. _ |
Kimi eu am avut Z1 pe 30 septembrie. CM la mine are 28 de zile. Ovulatia trebuia sa apara pe 14 oct dar, judecand dupa mucus, a fost ieri, adica 16 oct. Si daca tot am vazut semnele am prestat corespunzator ca nu puteam rata momentul. Ma bucur de fiecare data cand corpul meu imi mai face o mica demonstratie ca functioneaza in parametri asa ca si daca ovulez mai tarziu nu-i nimic, numai sa ovulez. Tot m-a sicanat si pe mine un pui de raceala zilele astea si i-am mai dat asa cand c-o aspirina cand cu-n paracetamol ca mai bine tratez acum decat sa o tin asa landra pana vad doua liniute. M-as panica rau pe urma cu medicamentele.
Deci ne tinem de manuta strans Kimi si ne rugam sa vina bebelusii la noi, cu tot cu barza. Calculatorul ala al meu de pe net zice ca urmatorul CM ar trebui sa apara pe 28 oct iar testul ar iesi pozitiv abia pe 4 nov. Sper sa am rabdare si sa nu ma testez pana atunci. Ce spui? Rezistam eroic?
Cat mai curand
mrenescu spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Mrenescu, e prima zi cand vezi albus de ou? S-ar putea ca si azi si maine sa mai fie albus de ou. Depinde de fiecare organism in parte, la unele dureaza vreo3zile mucus la altele doar 1 zi. "Lotiunea de corp" care ai avut-o dinainte de mucus de albus de ou, e un fel de cremos+albus, nu? Ala e primul semn ca ai intrat in perioada fertila, pt ca incepe mucusul cel mai fertil! (info asta o am dintr-un articol, cum o regasesc v-o las si voua) Albusul de ou apare doar inainte de ovulatie si un picutz in ziua ovulatiei, si cand vedeti a 2 nu mai e albusul ala, sa stiti ca deja a avut loc ovulatia. Aaaa, inca ceva. Durerea de cap! Eu am observat ca cu 2zile inainte de ovulatie persista foarte puternic durerea de cap! Mai ales cand scade TB. (eu asa am observat la mine in ultimele 2 luni-- poate si voi ati observat asa la fiecare din voi, sper sa va fie de folos acest info) Tin pumnii pt bebe si peste 2 saptamani sa fie cat mai multe II liniute! Maria imi pare f rau pe rusi . Nu-ti pierde speranta edit: articolul despre mucus cervical(pt Mrenescu si altele care sunt la inceput) http://www.feminitate.org/2009/03/fam-mucusul-cervical-3/ |
Multumesc pentru info DenyAnd. Eu am observat "albusul de ou" doar o singura zi, ieri seara, inainte de a face dus. O mai fi poate si astazi... Mie din contra mi se pare ca astazi nu prea mai e, deci cred ca am ovulat deja si poate sunt parte din acel grup la care mucusul apare in forma asta numai in ziua ovulatiei. Sper, cel putin
Cat mai curand
mrenescu spune:
citat din mesajul lui Kimmy Anca,eu la 16 saptamani facusem analiza,acuma am cautat printre acte,si aveam valoarea 12,3 la ft4-tiroxina libera.si val de referinta erau 12-22 . Asa ma gandeam si eu,ca dupa 10 dpo sa fac analizele,dar nu mai tarziu de 14 _ Mamica mandra de Timea Povestea noastra |
Kimi, uita-te la TSH. El e cel care creste neobisnuit de mult in sarcina si nu tiroxina libera. Stiu asta pentru ca si eu am hipertiroidie.
Cat mai curand
gabyv spune:
Buna, nu am chef de loc de munca si am la chestii de facut...pfff..
Deny, eu nu stiu daca e chiar asa de putin EGG, cred ca e in functie de organism, eu am avut luna trecuta egg incepand din Z6 si am ov in Z16. Luna asta numai din Z9 si nu am ovualt nici acum.
Cand faceam stimulare aveam egg din Z6 pana la ovulatie. Dr imi zicea ca e normal si ca este ideal sa ai egg, inseamna ca endometrul f bun.
Eu am zis ca stiam numai in ziua de ovulatie si a zis ca nu e chiar ok, ca inseamna ca e subtire.
Insa cand se transforma in creamy stii deja ca ai ovulat.
Alex, ma bucur ca e asa cuminte Jim si de la mine
Kimmy spune:
Mrenescu,as vrea sa spun ca rezistam eroic,dar eu sunt slllaaabaaa,nu rezist asa de mult nici sa ma impusti,am zis maaaaxim pana in 24 rezist .Intre timp,o sa astept semne ca as fi.La sarcina cu Timea ma dureau foarte tare sanii,neobisnuit,cum nu am simtit niciodata.Eram sigura ca sunt gravi,de aceea am si testat asa devreme.
M-am uitat si la tsh,deci aceeasi recoltare de sange,sapt 16 de sarcina 12,03 si val de referinta 12-22...deci daca la mine in sarcina avea valori normale,asta oare inseamna ca ceva nu e in regula?
_
Mamica mandra de Timea
Povestea noastra
xdidi spune:
salutare fetelor,
ca tot se vb de egg, eu am de ieri pacat ca am degeaba, sotu e tot in pioneze , nici nu stiu daca e fertil in perioada asta, n-am testat inca pt ca nu se vede ok spermograma cu hematospermie....ce sa zic maine merg la doc z11, sa vedem cum ies de acolo , sper sa nu ma apuce plansu ca nu stiu daca ma mai opresc ....am dus prea multe anu asta si deja imi pare ca sunt ca piatra, nu mai simt nimic...dar stiti si voi dupa multe experiente neplacute treci mai usor peste cele care vin...
ce nu ne omoara ne face mai puternici!
ylari gata cu scenariile , stai linistita ca superi copilusi cand o iesi sa vezi ce o sa mai planga pt ca l-ai speriat...
tzuky ma bucur ca e totul bine si sper sa fie asa pana la sfarsit, sa intri si sa ne povestesti cum nu dormi noptile
va puuup si merci pt sustinere
YLARI spune:
Booon, deci m-am dus bou si m-am intors vaca. M-am lamurit busteam. Ok, mi-a zis ca pot continua cu tratamentul pe care il iau la care sa adaug magne b6, una seara. Mi-a zis ca apoi pe masura ce inainteaza sarcina vom aprofunda si cu genetice. Alooooo, pai io ce dreq am lasat in plicul ala????? Nici nu s-a uitat pe foile alea. In fine, a repetat chiar si asa pana la prima ecografie cu ritmul cardiac continuam cu schema asta. Mi-a mai zis ca mutatiile mele fiind heterozigote sunt mostenite de la un singur parinte si nu sunt asa de agresive. Whateveeerrr. Maine imi fac eu la synevo homocisteina despre care scria pe kktul ala de analiza pe care nu s-a uitat ca ar creste in sarcina si vreau sa vad la ce nivel sunt acum fata de iulie cand nu eram insarcinata. O sa repet si beta. Daca homocisteina va iesi rau ma prezint iar la Fundeni ca doar stiu drumul. Daca iese bine astept pana cand voi ajunge la ginecolog si ma duc atunci din nou. Ma rog nu ma deranjeazaca nu mi-a schimbat mare lucru in tratament ci ca nu s-a uitat pe dosarul ala. Daca ma duc la medsana are mai mult timp? Hai va pup. Semnat debusolata
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
YLARI spune:
Analizle pe care mi le-a facut au iesit bine, cica doar prot c globan nu e ok dar nu enici dezastru, e 0,71 iar minim este 0,8
Dar acum acasa am mai vazut doua chestii LA 1 si LA 2 in dreptul carora zice result not in normal range, dar de astea nu mi-a zis nimic, nici macar nu stiu ce inseamna. In fine, nu ma simt deloc confortabil, sper doar sa reziste bebe pana la ecografie cu tratamentul asta.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
lorena_86 spune:
ylari, cunosc.....
e foarte bine ca vrei sa faci homocisteina
cand mergi la medic pt eco sa-i zici neaparat si de trombofilie sa se uite mai atent la eventuali trombi
d-na dr are zile bune si altele mai putin bune
poate ai prins-o intr-un moment mai aiurea...
crede-ma ca eu cand am fost prima data ma facut sa plang de fata cu toata sala, a inceput sa tipe la mine si multe altele...
tu respecta tratamentul si ai grija de tine
pup fetele