Prietene la bine si la greu - 140

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna ziua si de la noi

gabitza imi pare rau de febra si de foieli noaptea. Eva nu-l trezeste si pe Dragos? stiu cum e cu somnul pe bucatele, ca si Sandra se trezeste des ca sa suga. deocamdata mai merge cum mai merge, insa de cand incep serviciul planuiesc sa-i tai de tot tztz ca nu se mai poate...

raluci imi pare rau ca suferi de hemoroizi. uite ca ziceam eu cu catva timp in urma ca numele "Cezar Ioan" suna prea tare a "cezariana" si uite ca s-ar putea sa ajungi acolo. imi pare rau, daca stiu ca nu-ti doreai asta, insa probabil e mai bine asa. sanatate

cuscri uite ca ai sa faci un scorpion.
poate ma dovedesc pocita si de tura asta si-l nasti de ziua mea.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Dragos nu se trezeste, sau daca se trezeste, readoarme imediat la loc(ei dorm fiecare in patutul lui). Cu Dragos e mai dificil uneori dmineata,ca nu adoarme intotdeauna imediat dupa biberonul de la 6... il apuca uneori o vorbarie si il tine si o ora.Partea ok e ca isi tine discurul in surdina,nu se trezeste Eva... dar eu il aud in interfon

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Gabitza asa a fost viroza lui Danut de la inceputul lunii. Primele 3 zile doar febra, in cea de a III-a noapte si IV-a zi nu mai avea febra si m-a mancat pe mine undeva sa il scoat 1 ora la plimbare. De noaptea a revenit febra, au inceput tusea si mucii si pana la urma am ajuns la antibiotic ca noaptea ajungeam si la 39.8 plus ca se auzea urat tare la plamani. Te sfatuiesc sa nu ii duci la gradi si sper sa scapati repede de febra.
Acum are muci de joi insotiti de rosu in gat si tuse dar nu fce febra dar nici curaj sa il scot din casa nu mai am. Plus ca acum e mai frig. Pediatra verisoarei mele i-a recomandat pe cat posibil sa nu duca baiatul la gradi imediat dupa o raceala. Sa mai astepte cateva zile pt ca imunitatea e scazuta si poate lua imediat altceva si apar complicatiile. Asa o fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

suntem din ce in ce mai bine....am depasit pragul psihologic de 39.....am facut si ceva impachetari,am mai luat si nurofene, panadoale .... sa vedem

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata

?

Sanatate tuturor, noi suntem toti 3 cu muci, tuse si dureri in gat, dar asta este.

Azi ne petrecem? Ionela ce zici?

O zi faina sa aveti si o saptamana pe masura. LA mine este ultima sapt. de stat acasa. Un ochi plange si altul rade.
Fug sa rezolv tona de treburi ne facute pana acum si musai sa le fac sapt. asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ziua buna

Bai, eu sunt pe zi ce trecew mai uimita ca nu nasc. Cum sa spun.... nu imi frec mainile a nerabdare, ca atata liniste, atata timp n-o sa mai am in veci!!!! dar , cand realizez ca acusica ( joi) fac 40 nu-mi vine sa cred

Raluci, imi pare rau ca nu esti foarte ok. Nu stiu ce sa spun de recomandarea pt ceza... Sper doar sa iei decizia potrivita pentru voi

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 39+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Cafeluta si tiramisu ptr toata lumea. Astazi il sarbatorim pe tati de David si de bebe fara nume(deocamdata).

Raluci, cel mai important este sa fiti bine cu totii

Ionela, vad ca te tii tare

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

141

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput