Prietene la bine si la greu - 140

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Gabitza imi pare rau de necazuri, sper sa treaca iute. Si Iulian e la fel de la nurofene si panadoale .

Legat de sosetele ude, ORL-ista zice sa nu folosesc niciodata otet ca poate produce arsuri . La febra se pun sosete udate in apa calduta si stoarse si pe deasupra lor o pereche de sosete uscate.

Ionela cred ca te apuca saptamana 41 cu noi aici la taclale

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ionela, ia-l pe sot intr-o "sedinta" si o sa vezi ce nasti in 2 ore...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

ionela, ia-l pe sot intr-o "sedinta" si o sa vezi ce nasti in 2 ore...

... oare mai stiu cum?????

Monis, daca mai spui ceva de sapt 41 sa stii ca fac scandal! pai cum asa??? ce-i aia ? Nici 40 nu vreau.... 41????

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 39+ cu Tudor

Mergi la inceput

ionela..eu asa am nascut ..aveam 3 cm de 1 saptamana si nu se intampla nimic..crede-ma, it works..intr-o ora aveam contractii la 7 minute,,membranele rupte....

Mergi la inceput

contractii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Nuuu....

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 39+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

ahhhhhhhh,, de-o ora scriu un mesaj,cu 2 pag de forum deschise, am zis sa scriu si eu 2 vorbe la fiecare, si cand i-am dat trimitere .......nu eram logata

Ce sa mai zic acu.........???

......IoneLA spor la "treaba" cu sotu!!!...

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Legat de sosetele ude, ORL-ista zice sa nu folosesc niciodata otet ca poate produce arsuri . La febra se pun sosete udate in apa calduta si stoarse si pe deasupra lor o pereche de sosete uscate.

Eu stiam ca produce arsuri daca este doar otet , nu si diluat cu apa.Cel putin asa mi-a spus un doctor cand am fost internate cu febra mare

Tot atunci ne-au facut 'impachetari" cu carpe ude pe maini si picioare

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza,

Monis, Gabitza, cum e dupa inca o noapte, sunt mai bine puii?

IONELA auzi ce zic fetele, treci la treaba

Eu am ajuns cu hemoroizii la capatul puterilor, ieri am fost la clinica specializata, cu tromboflebita. Medicul mi-a zis ca prima nastere a fost facuta cu inconstienta pe cale naturala, la a doua cica nici sa nu ma mai gandesc sa nasc asa asa ca pana marti cand ajung la gineco, sunt in butoiul cu vin proaspat

Pt cine intreaba, sau nu, Remus e bine merci, maine terminam augmentinul, si mergem din nou la gradi

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Neatza,

Monis, Gabitza, cum e dupa inca o noapte, sunt mai bine puii?

Raluci,multam de intrebare suntem la fel...ba chiar cu febra o idee mai mare,am avut aseara un maxim de 38.9 la Eva.In rest nimik,vag-vag parca se prefigureaza niste muci(nas infundat) la Dragos.Aaaaa, si am reintrat,se pare, iar in greva foamei (astazi a cam fost refuz la papa). Astepta sa vad cum evolueaza toata treaba asta,cred ca maine nu servim gradi....Si episodul cu kk prost a fost singular,probabil de la macare a aparut(suspectez untul ca le provoaca scaune moi...)
Noaptea a fost in nota obisnuita,doar 3 miorlaieli Eva,dimineata s-au trezit fara febra,aveau 37.8 rectal ... au recuperat pana la 11 cand aveau 38.7

Ma bucur ca Bubu e bine,ca termina antibioticul si merge la gradi. Imi pare rau ca techinuie nasparlii aia de hemo,eu am avut 2 micuti spre sfarsitul sarcinii, nu m-au deranjat prea mult dar cred ca este foarte suparator....Cu ceza nu stiu ce sa spun,pentru mine a fost prima si singura alegere(dinainte de a ramane insarcinata alesesem sa fac cezariana, iar cand am aflat ca-s doi.... era clar pt mine ce voi face)

M-am intalnit in urma cu vreo 2-3 sapt cu gine tau.... din 1990 nu-l mai vazusem, si cu siguranta nu avea asa o burtica..... Probabil voi lua in curand legaturacu el,pt ca sora mea e insarcinata in 6 saptamani si inca nu si-a ales un medic sa-i urmareasca sarcina......

Ionela ???

vara asta :)

Mergi la inceput