INSEMINARE 82
Raspunsuri - Pagina 5
lauricea2002 spune:
Angi, endometrul are o valoare buna. Bafta multa!
Monique77, nu stiu nimic despre CFR 2.
pentru toate fetele
tinuta78 spune:
monica, tot aici gasesti un subiect despre anticorpi antispermatici. Cred ca nu s-a mai scris de mult la acel subiect, dar vei gasi tot ce te intereseaza acolo(cauta cateva pagini in urma).
Eu ca si dana, am fost pacienta lui mihalache si matei. Am facut la CFR 2 un HSG acum vre-o 3 ani. Clinica noua unde lucreaza embriologii este ok, de spital....nu stiu ptr ca n-am stat decat maxim o ora pe holurile lui.
alexa78 spune:
adarev, bafta multa la spermograma de maine, sper sa veniti cu rezultate mai bune.
Monique, anticorpii antispermatici se pot face din sange cam la toate clinicle mari. La voi care e problema? Ce analize ati facut pana acum?
Lauricea, multa bafta! Cand ai facut IA?
Tinuta, nu ne dai vestea cea buna? Felicitari, tin pumnii sa fie bine in continuare.
Angelica, sa fie reusita IA si sa fie bine pana la capat.
Am facut si eu marti o noua IA, dar nu imi fac mari sperante. Am mai descoperit si alte nereguli.Pe langa anticorpii antispermatici, problemele de trombofilie, am descoperit si alte probleme imunologice, respectiv NK-urile marite.
Si cum nu erau suficiente astea, mai avem si o spermograma proasta, respectiv diagnostic de teratozoospermie. Eu nu inteleg, chiar poate sa varieze asa mult o spermograma? Sotul si-a facut prima spermograma acum 2 ani la Medlife si a fost normospermie si nu a mai repetat-o pana acum, nimeni nu ne-a spus ca se poate modifica.
A doua spermograma a fost facuta tot la Medlife, si a venit ca un soc rezultatul. Stiam ca el e bine, ca doar eu am probleme. De la 100% forme normale in 2009, acum are doar 12% forme normale, nr. suficient, moilitate buna. La toate IA am avut sufiecienti spermatozoizi, dupa preparare au variat intre 20 mil si 42 mil. Dr Moisa spune ca situatia nu este chiar asa de neagra, ca sunt suficienti gigei pt IA, dar eu sunt demoralizata, toate analizele pe care le fac in ultimul timp ies nasoale.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tinuta78 monica, tot aici gasesti un subiect despre anticorpi antispermatici. Cred ca nu s-a mai scris de mult la acel subiect, dar vei gasi tot ce te intereseaza acolo(cauta cateva pagini in urma). Eu ca si dana, am fost pacienta lui mihalache si matei. Am facut la CFR 2 un HSG acum vre-o 3 ani. Clinica noua unde lucreaza embriologii este ok, de spital....nu stiu ptr ca n-am stat decat maxim o ora pe holurile lui. |
Multumesc mult de info
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa78 adarev, bafta multa la spermograma de maine, sper sa veniti cu rezultate mai bune. Monique, anticorpii antispermatici se pot face din sange cam la toate clinicle mari. La voi care e problema? Ce analize ati facut pana acum? Lauricea, multa bafta! Cand ai facut IA? Tinuta, nu ne dai vestea cea buna? Felicitari, tin pumnii sa fie bine in continuare. Angelica, sa fie reusita IA si sa fie bine pana la capat. Am facut si eu marti o noua IA, dar nu imi fac mari sperante. Am mai descoperit si alte nereguli.Pe langa anticorpii antispermatici, problemele de trombofilie, am descoperit si alte probleme imunologice, respectiv NK-urile marite. Si cum nu erau suficiente astea, mai avem si o spermograma proasta, respectiv diagnostic de teratozoospermie. Eu nu inteleg, chiar poate sa varieze asa mult o spermograma? Sotul si-a facut prima spermograma acum 2 ani la Medlife si a fost normospermie si nu a mai repetat-o pana acum, nimeni nu ne-a spus ca se poate modifica. A doua spermograma a fost facuta tot la Medlife, si a venit ca un soc rezultatul. Stiam ca el e bine, ca doar eu am probleme. De la 100% forme normale in 2009, acum are doar 12% forme normale, nr. suficient, moilitate buna. La toate IA am avut sufiecienti spermatozoizi, dupa preparare au variat intre 20 mil si 42 mil. Dr Moisa spune ca situatia nu este chiar asa de neagra, ca sunt suficienti gigei pt IA, dar eu sunt demoralizata, toate analizele pe care le fac in ultimul timp ies nasoale. MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot 2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt |
pai noi avem multe analize facute
eu am si HSG
niste analize la hematologie la dr. uscatescu, fundeni
am niste valori scazute si iau vitamine si aspenter
sotul a avut o astenoteratospermie in toamna anului trecut
de atunci se tot trateaza (in mare parte cu spermotrend) si si-a revenit
plus ca ia si el tot felul de vitamine recomandate de dr. uscatescu, pentru imbunatatirea conditiei fizice a gigeilor
astazi am inceput tratamentul pentru inseminare (clomifen, vreo 5 zile si climen (din 01-07.11.) apoi ovulez
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
pai noi avem multe analize facute eu am si HSG niste analize la hematologie la dr. uscatescu, fundeni am niste valori scazute si iau vitamine si aspenter sotul a avut o astenoteratospermie in toamna anului trecut de atunci se tot trateaza (in mare parte cu spermotrend) si si-a revenit plus ca ia si el tot felul de vitamine recomandate de dr. uscatescu, pentru imbunatatirea conditiei fizice a gigeilor astazi am inceput tratamentul pentru inseminare (clomifen, vreo 5 zile si climen (din 01-07.11.) apoi ovulez Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
acum are normospermie
tinuta78 spune:
Multumesc alexa
Vestea este ca dupa 4 ani de incercari si 3 de alergat si cheltuit prin spitale in care am facut (HSG, Laparoscopie, Tratament endometrioza, 3 IA cu Tutunaru, alta cu Albu la MF(la care am facut stimulare aproape ca de FIV), si un fiv cu ICSI reusit, dar cu sarcina oprita la 6 saptamani tot cu Albu la MF, am acum un bb de 9 saptamani pe care Doamne Doamne ni l-a facut cadou cand ne pregateam de un alt fiv. Asta insemna alti bani cheltuiti...., fetelor, Doamne Doamne cred ca stie mai bine decat noi cat putem duce. Sincer.., ne aruncam in al doilea fiv fara banii necesari, ne facusem planurile cum sa imprumutam banii, dar cum ii vom da inapoi.... era doar Credinta la Dumnezeu.
Acum ne rugam sa fie sanatos bb si sa-l tinem in brate peste 7 luni.
adarev spune:
Alexa, si noi tot la Medlife avem prima spermograma facuta in iulie, si ne-a iesit teratozoospermie severa.La fel ne-a spus si noua doctorita ca numarul este bun, iar forme normale nu are decat 10%. Macar de-ar ramane si maine tot la fel.
sensibila spune:
Poate este cineva din iasi interesat.
http://www.zumzi.ro/1522/pachet-fertilizare-in-vitro-cu-50-la-clinica-iscare-din-iasi-platesti-la-noi-790-lei-in-avans-si-la-clinica-restul-de-3000-lei-in-loc-de-7610-lei?utm_source=nl_bucuresti_27_10_2011&utm_medium=email&utm_campaign=link_extra
Oferta este valida inca 31 de ore
Da-ti-o si voi mai departe daca intrati pe forumul de FIV
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
angelica28 spune:
Buna fetelor ,ieri mi-a facut prima inseminare cu 16 milioane ,dr a zis ca este ok (sotul a fost racit in perioada asta ,ne-a intrebat si embriloaga daca a facut si febra ,ca a vazut si multe leucocite acolo)azi am facut inseminarea cu 11 mil ,dr embriolog le-a laudat mobilitatea ,a zis ca este fff ok ,ca sansele sunt maxime!Eu am putin inima strinsa ca data trecuta am avut numai la o inseminare 41 de mil de spermatozoizi ,si acum din 2 inseminari 27 mil ......dar....dr a zis ca este ok si asa !
SPER DIN TOT SUFLETUL SA FIE TOTUL IN REGULA,SA AM UN TEST POZITIV IN 14 ZILE ,SI CUM STIU CA NU ESTE INDEAJUNS NUMAI ASTA MA ROG SA DUC SI SARCINA LA TERMEN
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh