INSEMINARE 82
Raspunsuri - Pagina 16
kmy_black spune:
fetelor am si eu o intrebre la voi? la cate zile d ela ziua inseminarii v-ati facut un test de sarcina? verisoara mea a facut inseminarea pe 5 nov?
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black fetelor am si eu o intrebre la voi? la cate zile d ela ziua inseminarii v-ati facut un test de sarcina? verisoara mea a facut inseminarea pe 5 nov? kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Kmy verisoara ta poate sa faca si la 10 zile de la inseminare beta hcg, cel putin asa mi-a zis dr meu ca pot face, joi cred ca merg si eu sa fac beta ca nu mai am rabdare pana luni.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
miky82 spune:
Fetelor revin si eu cu o intrebare, sambata am avut o mica pata ros de la ce poate fi? vi s-a mai intamplat asa ceva? eu am facut inseminarea luni pe 7 nov.
In curand
alexa78 spune:
Miky, la una dintre inseminari am sangerat dupa vreo 2-3 zile si a fot reusita. Vb cu dr. tau, eu stiu ca am sunat dr si am marit doza de progesteron.
Legat de anticorpii antispermatici, gasesti mai multe aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119848&whichpage=1 nu sunt f multe pagini, daca ai timp citeste-le pe toate.
Monique, initial am vrut sa-ti raspund pe PM, dar apoi m-am gandit ca poate mai sunt si alte persoane interesate. Am inceput sa strangem actele: copii dupa CI, certificate de nastere, de casatorie, fise medicale, cazier judiciar, caracterizari de la colegii de servici, act de proprietate, etc. Noi nu avem locuinta noastra si ne temeam sa nu avem probleme, dar ni s-a spus ca daca avem unde sa stam si avem un venit stabil pt ei e suficient.
Urmeaza evaluarea psihologica, vizite acasa si dupa 60 zile de la depunerea actelor, vom primi atestatul de familie adoptatoare si apoi asteptam ca cei de la DPC sa realizeze potrivirea copil-familie adoptatoare.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa78 Miky, la una dintre inseminari am sangerat dupa vreo 2-3 zile si a fot reusita. Vb cu dr. tau, eu stiu ca am sunat dr si am marit doza de progesteron. Legat de anticorpii antispermatici, gasesti mai multe aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119848&whichpage=1 nu sunt f multe pagini, daca ai timp citeste-le pe toate. Monique, initial am vrut sa-ti raspund pe PM, dar apoi m-am gandit ca poate mai sunt si alte persoane interesate. Am inceput sa strangem actele: copii dupa CI, certificate de nastere, de casatorie, fise medicale, cazier judiciar, caracterizari de la colegii de servici, act de proprietate, etc. Noi nu avem locuinta noastra si ne temeam sa nu avem probleme, dar ni s-a spus ca daca avem unde sa stam si avem un venit stabil pt ei e suficient. Urmeaza evaluarea psihologica, vizite acasa si dupa 60 zile de la depunerea actelor, vom primi atestatul de familie adoptatoare si apoi asteptam ca cei de la DPC sa realizeze potrivirea copil-familie adoptatoare. MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot 2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt |
Multumesc mult Alexa pentru informatii, Dumnezeu sa va ajute! sa inteleg ca ai depus actele pentru adoptie?
In curand
dankutza spune:
Miky sper sa am gura aurita si sa fie o mica sangerare de nidatie. adica, e de bine!
lauricea2002 spune:
Cauterizarea am facut-o la cateva zile de la colposcopie. Tin minte si acum: era 29 dec 2010, exact intre Craciun si Revelion. Mi s-a spus ca nu-i graba, ca pot amana pana dupa sarbatori, dar eu eram asa speriata si hotarata sa fac un copil, incat am vrut sa dedic anul 2011 exclusiv acestui lucru. Am cerut anestezie, fiindca mi-era o frica... M-am dus la Giulesti pentru asta, iar in 30 min dupa intrarea in sala de operatii, ma trezea o asistenta pe holul acesteia. N-am simtit nici un fel de durere, n-am sangerat dupa(doar cat sa patez un tampon zilnic), iar timp de o luna n-am avut voie sa .
Cica Clamydia ar fi una din cauzele ranii pe col, insa cum la mine nu s-a pozitivat niciodata, n-au avut o explicatie.
Du-te cu incredere la colposcopie, si nici de o eventuala cauterizare sa nu ai teama, fiind floare la ureche.
BelissimaEva spune:
Miky, pata roz la 5 zile de la inseminare, nu poate fi decat de la nidatie .. ceea ce inseamna..!!
Stiu ca nerabdarea este mare, dar nu faceti beta Hcg in ziua 10 de la IA pentru ca riscati sa va iasa niste valori care mai rau sa va bage in ceata.. din ziua 12 este perfect!!
Vai, sunt moarta de nerabdare pentru voi , dragele mele !
Crisia , sa stii ca ma gandesc si la tine zilnic.. stiu ca zilele astea trebuie sa ne dai de veste,nu?
(''); +12 weeks
crisia_buc spune:
Nu am nicio veste Eva, mai sunt cateva zile pana la CM.
Test de sarcina nu vreau sa fac, stiu cum arata unul negativ...asa ca.....astept. Nu-mi fac sperante si nici nu caut simptome. Daca imi vine CM, ma pregatesc de histero pe la sf lui noiembrie.....este ultima procedura/analiza pe anul acesta. Nvreau sa stau de sarbatori sa alerg la medic pentru IA, ecografii, monitorizari si altele....
Multumesc ca te gandesti si la mine
Atept doua II de la fetele care urmeaza sa se testeze zilele acestea