Nu imi mai suport socrela

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Kari, exact, nu ai cum sa te prefaci ca suporti pe cineva + ca atmosfera devine nesanatoasa.
Sper ca relatia cu fiica ta sa se imbunatateasca.

Sincer, nu stiu cum as reactiona daca din cauza unei terte persoane, fiica mea s-ar instraina de mine.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

babyblue, eu nu as accepta ca soacra mea sa aibe cheie de la casa mea! Cand plecam in concedii, ducem florile la ea sa le ingrijeasca, in nici un caz nu ii dam cheia sa vina ea sa ni le ude. Eu sunt f "teritoriala" si chiar nu vad de ce sa aibe cineva cheia de la casa mea. In special soacra .
Plus ca la cat este de mofturoasa, mi-o si imaginez ca ne-ar cere bani de taxi ca sa vina sa le ude; nu o vad folosind transportul in comun pt noi.

Nici soacra-mea nu are si nu a avut niciodata cheia de la casa noastra. Noi avem cheile de la ap. ei Sin in 8 ani de cand suntem impreuna nu a venit nici macar o singura data in vizita neanuntata sau neinvitata. Daca a vrut sa vina si nu am invitat-o ne-a sunat dimineata ca vine pe la amiaza, daca nu plecam pe niciunde.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Alina_satena, cum adica o ignori pe soacra care te porcuieste cum ii vine la gura ?!
Sotul tau ce face ? Ii tine isonul ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Kari, exact, nu ai cum sa te prefaci ca suporti pe cineva + ca atmosfera devine nesanatoasa.
Sper ca relatia cu fiica ta sa se imbunatateasca.

Sincer, nu stiu cum as reactiona daca din cauza unei terte persoane, fiica mea s-ar instraina de mine.

multumesc allinta. relatia cu fiica mea e una foarte buna. nu-mi place ca a suferit din cauza neatentiei mele. din cauza ca eu am fost prea iertatoare. si m-am gandit sa dau mereu exemplu copiilor, iertand si incercand sa traiesc in relatii bune cu toti din jur.
sunt totusi persoane ptr care nu merita sa faci nici un efort. trebuies lasati in pace. scurt si fara drept de apel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Allinta la inceput(si acum dar mai putin)sotul meu ii tine isonul,acum vad ca s-a mai potolit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002
Nici soacra-mea nu are si nu a avut niciodata cheia de la casa noastra. Noi avem cheile de la ap. ei Sin in 8 ani de cand suntem impreuna nu a venit nici macar o singura data in vizita neanuntata sau neinvitata. Daca a vrut sa vina si nu am invitat-o ne-a sunat dimineata ca vine pe la amiaza, daca nu plecam pe niciunde.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Si noi avem cheie de la ea, ca asa i s-a parut ei firesc. Intr-un fel, e bine cum gandeste, ca ea locuind singura, daca i se face rau si nu poate raspunde la usa, sa avem cum sa intram.
Iar de venit in vizita la noi...Nu stiu daca in 9 ani a venit de 3 sau de 4 ori. Mai mult in nici un caz. Si de fiecare data a venit la invitatia noastra. De vreo doi ani jumate n-am mai chemat-o pe la noi, ca asa s-a nimerit. Lasa ca merge fii-su saptamanal pe la ea, deci se compenseaza
Mi-e groaza insa ce se va intampla daca, Doamne fereste, se va imbolnavi si va cadea la pat. Probabil ca o sa luam o femeie sa stea cu ea, sa o ingrijeasca 24 de ore din 24, iar noi sa o vizitam cat de des putem. Alta solutie nu vad, noi lucrand de dimineata pana seara (eu ca eu, dar al meu munceste pana seara tarziu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor nici eu nu ma inteleg cu soacra deloc dar ne acceptam de dragul sotului meu(adica al fiului ei) pe mine m-a facut c..va,nesimtita,imputita,lenesa,vaca si tot ce este mai rau.
Cand am nascut ia spus sotului citez"esti sigur ca este copilul tau",dupa aceea i-a spus sotului citez"Delia si Alina nu au cauta la mine in casa,usa apartamentului meu e deschiswa doar ptr tine nu si pentru ele".....

P.S Noi stam cu parintii mei la 10 minute de soacra mea care staq singura intr-un apartament de 3 camere.Dar prefer sa stau inghesuita si cat de cat linistita

http://alinahandmade.blogspot.com/

Aoleu!!! Cum?! Soacra ta n-are toate ,,tziglele pe casa" !!! Sa fi fost tu fica-mea si s-aud asa ceva , ii aratam eu asemenea jigniri.Ce inseamna asta?! Parintii tai nu au luat nicio atitudine cand au auzit asa ceva?! Sotul tau i-a tinut isonul?!

Cand este vorba de un strain , caruia ii poti ,,taia" orice legatura cu tine, la auzul atator jigniri este usor dar totusi, este mama, femeie,om, cum o putea sa verse atata venin?!
Grea soarta ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:

Hannen si pe mine m-a terminat la inceput cand il suna pe fiu sau si ii spunea ca sunt scroafa ca m-am facut cat vaca,ma suna pe mie sa imi spuna sa scot copilul afara,sa ii dau sa manance sa o duc la medic,dar dupa ce i-am spus sotului sa o faca atenta sa nu ma mai jigneasca( [red] ma jignea si in fata lui si el imi spunea ca mama lui are dreptate) [red]

zice ca maicasa are dreptate cand te face cum ii venea la gura?
auau, da multa toleranta ai in tine sa poti trece sa ii poti trece sotului cu vederea asa ceva !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor si asta nu este nimic maicasa a vrut sa si dea in mine si el nu m-a crezut a spus ca mint eu,vad ca acum a rarito de tot cu mama lui.
Eu acum daca o sun si am nevoie de ceva pentru fetita sau pentru el nu ma refuza dar nici nu ii convine,dar tace si nu are ce face inghite si ma ajuta deoarece iam spus ca macar pentyru Delia si pentru baiatul ei sa avem o relatie civilizaata ca nu ma suporta asta este nici eu nu o suport dar o respect,asa am fost educata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:

Fetelor si asta nu este nimic maicasa a vrut sa si dea in mine si el nu m-a crezut a spus ca mint eu,vad ca acum a rarito de tot cu mama lui.
Eu acum daca o sun si am nevoie de ceva pentru fetita sau pentru el nu ma refuza dar nici nu ii convine,dar tace si nu are ce face inghite si ma ajuta deoarece iam spus ca macar pentyru Delia si pentru baiatul ei sa avem o relatie civilizaata ca nu ma suporta asta este nici eu nu o suport dar o respect,asa am fost educata.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Eu sunt mama de baiat. Este prematur sa ma gandesc la cand voi deveni soacra dar probabil ca se va intampla daca voi fi sanatoasa si voi avea zile . Stiu cat de greu se creste un copil, am avut si ocazia sa demonstrez ce ,,fiara " devin cand imi apar copilul si pot sa-ti spun ca am infruntat ,,oameni grei" . Ceea ce citesc despre anumite soacre ma ingrozeste , eu n-am avut asa ceva !

Daca chiar m-as tzacani in asemenea hal , sa ma transform in ceea ce descrieti voi aici , in primul rand as scade in ochii copilului meu care ma stie altfel. Cum as putea sa-l dezamagesc ,sanatoasa fiind la cap?! Cum m-ar mai privi, cum l-as mai privi in ochi?!

Mergi la inceput