Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***353***
Raspunsuri - Pagina 22
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Mie mama mi-a zis chiar zilele astea ceva de genul "tre' sa inveti copilul asta ca primeste chestii (jucarii) la ocazii sau cind a facut ceva deosebit, ca altfel n-o sa stie sa se bucure"; ei, uite eu cu asta nu pot sa fiu de acord. |
Nici eu nu sunt de acord deloc
Da, trebuie sa primeasca cadouri si la ocazii speciale (aici fac o paranteza, nu o sa fiu de acord ca ea sa primeasca bani ca si cadou, poate cand o fi mai mare dar acum musai sa primeasca lucruri) dar nu doar atunci sau ca recompensa pt un comportament ''bun''
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui novus Neata !!! Sper ca toti bolnaviorii sunt mai bine ![]() Kea, nu stiu ce sa faci sa scapi de mucegai dar siogur te sfatuiesc fetele, sper sa treaca si colicii repede si bb sa doarma bine , la fel ca si Keutu ! cred ca e o perioada mai grea acum asa ca iti trimit multi ![]() ![]() Ada a dormit ieri la pranz daca se poate numi asa de la 14.30 la 18.30 drept pt care aseara pe la 23 era fresh si alerga iepede, iepede prin casa, la un moment dat mi-a cerut ceva, i-am dat la care imi raspunde : mucumesc mama, mucumesc tutulol www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Viitorul discurs al unei castigatoare de OSCAR
novus spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Am vrut sa-i spun si Inei. Noi am utilizat un babayhaler pentru administrarea acasa si l-a acceptat fara pb http://www.youtube.com/watch?v=gmr3GMZx6WA&feature=player_embedded . Mascuta si aburii il speriau si pe el la spital, dar cu babyhalerul nu am avut pb ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Si noi avem babyhaler si Ada este forte incantata de el, canta la trompeta, asa au invatat-o doamnele in spital ;
sper sa nu mai avem nevoie de el degraba

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gianina34 spune:
azi dimineata i-am scot o geaca noua, mai potrivita vremii de afara
cand a vazut-o, mi-a spus vesela,: e suuper mami
(iar mie imi venea sa plang ca o auzeam folosind cuvinte de copii mari)
in wk ne-a tinut incontinuu cu en-garde si touche jucandu-se cu niste paie pe post de sabii
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
pisigri spune:
| citat din mesajul lui anamariame Buna dimineata! Pisigri, eu doar mi-am varsat oful ieri, pentru ca mi se parea stupid sa va rog pe voi sa cititi despre Singulair ca sa va puteti da cu parerea, desi mi-as fi dorit. Asa ca eu iti multumesc cu atat mai mult, ieri tot gandindu-ma la problema asta, am ajuns cam la aceeasi concluzie ca si tine. Medicamentul mi-a fost recomandat de doi dr diferiti, dintre care unul pneumolog pediatru, deci sunt convinsa acum ca Eva are nevoie de el. O sa incep probabil tratamentul, si in cazul in care vor aparea efecte adverse...desi ma rog la Dumnezeu sa nu fie cazul...atunci...we'll cross that bridge when we come to it. Ce ma sperie pe mine e o eventuala aparitie a intarzierii in dezvoltare, in limbaj (dar mai e cazul daca ea vorbeste deja? Iti multumesc inca o data pentru parerea ta, si sa stii ca tin cont de ea, mai ales ca si tu ai trecut cu Ilinca prin cosmaruri asemanatoare (ma refer la plimbat prin spitale, disperare ca nu ii mai trece odata etc). ![]() |
Eu vreau sa iti mai spun ceva, ce mi-a spus mie pe perioada sarcinii o f buna prietena.
Mamele multumite de efectul Singulair, mamele care nu s-au confruntat cu efecte adverse, nu vor scrie pe forumuri pentru ca nu prea au ce. Ele au administrat medicamentul, au avut rezultate (mai bune sau moderate) dar nu s-au confruntat cu ACELE efecte adverse.
Asa si pe DC, daca citesti pe la FIV si In asteptarea unui bebe etc samd ramii cu impresia ca macar jumatate din populatia feminina a tarii are probleme in a ramine insarcinata sau a duce la termen o sarcina, ceea ce nu reflecta realitatea.
Ce nu am priceput eu, dar poate ti s-a explicat la medic, este ce efect "efectiv " are Singulair-ul asta, de ce trebuie sa i-l dai Evei si de ce nu poate fi inlocuit cu altceva. Eu personal nu inteleg ce anume previne/trateaza in cazul ei, chiar daca, am mai spus, nu pun la indoiala ce spun medicii care "au pus mina pe ea" efectiv. Este un defect profesional :D cred.
Va pupacim cu drag pe amindoua si va uram multa sanatate !
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gianina34 spune:
babyhalerul poate fi folosit si pentru ser+combinatii, sau doar pt medicamentele tip spray?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Cap