Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***353***
Raspunsuri - Pagina 14
inapreda spune:
Monn noi avem un termometru digital pe care i-l fixez eu la axila si il tin fix acolo; adica ii tin eu bratul lipit de corp., nu stiu cum sa explic.
Ii faci si aerosoli? Si, daca urla intruna, ii faci, regulamentar, 3 minute? Eu nu reusesc aceasta performanta. ![]()
Antibioticul i-l dau, cu figuri si plinsete; dupa, merge rapid si se sterge pe limba cu un prosop de bucatarie ![]()
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Ramona, eu sint acasa tot timpul. Daca Ian vrea la bile/parc/topogan/lift/scari rulante/taica-meo/sor-mea/etc, nu consider ca-i moft. De ce sa nu-l duc? Casa vraiste sau rufele din masina si orice treaba casnica trec pe plan secund.
Nu am nici de studiat, nici nimic, cu adevarat important de facut decit sa stau cu Ian si sa-l fac happy. 
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Recunosc, daca as avea cu cine sa merg la cafea si as avea si cu cine-l lasa pe Ian, m-as duce la cafea ![]()
Mama lui Ian.
Floric spune:
Ina, nu te supara pe Ramona sau pe mine. Sau macar nu intelege ca ii faci mofturile lu Ian dar noi am zis ca atunci cand e/nu e ceva nu realizam instant. Daca e - fac, si imediat, daca nu e - fac ce imi spune. Asta mie mi se pare a joaca. De aceea am zis ca il las sa se gandeasca ce vrea de fapt. NU stiu ce ai inteles dar sper sa fi inteles exact ce am vrut sa spun.
A, si Rares are momente cand vrea sa tipe ca sa vada ce mai zic/fac eu. Si stie ca asta ma supara caci in moemntele de tandrete daca il intreb Cum faci tu cand o superi pe mama? Imi tipa pe un ton mai jos. So...e de gluma pt el. Dar eu nu am vesnic diponibilitatea sa ma joc. Din pacate pentru ambii.
Apropo, de tipat. V+am spus ca l-am lasat singur la locul de joaca si cand a constatat el lipsa noastra il intreaba pe supraveghetor de noi si sa ne aduca inapoi daca "nu tip". Si pana am venit noi a tras vreo 2 tipete dar nu a suparare sau teama ci ca sa il enerveye pe supraveghetor, a repros cumva.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Pisik06 spune:
Hello!
Eu am avut o saptamana nebuna de tot si inca ma mai asteapta, de aia nu am mai apucat sa va salut.
Dau si eu un vin cu o zi intarziere, ieri am aniversat 5 ani de casatorie
OLGA, ma simt ca o....
ca habar nu am avut de problema ta si nu ti-am zis nimic aseara
. Eu simt ca e totul bine si e vorba doar de conformatie. Si Ana are nasul mic, soacra-mea chiar radea cu ea cand era bebe si o intreba unde e nasul, ca de umflatica ce era intrase de tot nasul intre falci
. Mai du-te la o echo (eu am avut f mare incredere in Iosup, stiu ca e controversat, dar pana la urma care medic mare nu a avut si cazuti controversate?)
INA, in primul rand eu te admir pt rabdare
. Chiar daca tu zici ca acum e doar la suprafata, mie mi se pare fantastic cate faci tu pt Ian si cum nu obosesti niciodata sau macar nu ii arati lui asta. La noi aceste crize si suceli tin de ceva vreme, nu stiu daca sunt de gradi sau de varsta sau mai degraba de amandoua. Clar gradinita are un aport, dar eu zic ca nu e cazul sa te simti vinovata ca l-ai dus, beneficiile sunt infinit mai mari pe termen lung, asta cu crizele e doar o etapa, care nu iti garanteaza nimeni ca nu s-ar fi derulat oricum, si fara sa il duci la gradi. Asa ca relaxeaza-te si continua sa te porti cu IAN asa cum simti
Noi suntem cu casa in sacosa, mai avem putin si scoatem tot, de azi dormim la Ana pe canapea, ca alt pat nu mai avem si intr-o saptamana sper sa ne mutam si sa vina mesterii. deja sun cu nervii fundite si nici macar nu am inceput
Mami de minune mica
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Cred ca am o problema cu subconstientul . Ma simt vinovata fata de Ian etc etc.Nu mai insist ca cred ca ai inteles. Mama lui Ian. |
Am inteles exact.
Neata!
Si eu eram in aceeasi sitatie. NU ma plictisisem de stat acasa, dar eram satula
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Helau la ceas de seara! ANAAN, la noi fu gatul - si inca este. Luam antitermic la 4 ore, nurofen si panadol (ma rog, variantele frantuesti cu care ne-a cadorisit candva Andiaroro . Amu l-am bagat la somn, cica somnul de pranz - si stiti ca noi eram destul de matinali. Il aud cum respira pe gura, desi am suflat mucii toata seara. Si inca mai face febra, nu indraznesc sa ii mai bag in kurut termometrul.Aveti termometru care sa nu se bage in fund? de ureche sau de frunte? e bun? INA si noi acceptam cu urlete tratamentul. Acum spre seara vad ca, desi protesteaza, plange mai putin. I-am zis ca trebuie sa ia siropul ca sa se simta bine, la care el: "vleau sa ma simt ulat!!!" ![]() CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Am eu dar nu sunt multumita de el.
L-a luat Robert pentru ca i s-a parut un gadget cred.
Bianca2503 spune:
Am descoperit ca lui Vladimir ii place prajitura cartof. E prajitura mea preferata.![]()
inapreda spune:
Hola!
Floricule, fii fara grija ca am inteles ce ai explicat tu acolo 
Pisik, merci
si spor in toate cele. Si pe mine ma bate gindul unor re-amenajari masive, generatoare de bahaos, stres si nervi. Vreau sa mut dressingul din dormiotr in living, dormitorul in camera lui Ian si camera lui Ian in dormitor cu toate zugravelile si "tapetarile" de rigoare. Si toate astea pentru ca in momentul in care m-am instalat ca regina intr-o camera mare, nu aveam copii si-mi imaginam ca unui copil -ce perspectiva indepartata mi se parea pe atunci!- ii e suficient o camera cit o palma!
Acum m-am saturat de "cimpul de bataie" din sufragerie si vreau sa-i maschez lui Ian menajeria si artileria intr-o camera care are si usa ![]()
Revin
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Am revenit dar, biensur, am uitat ce voiam sa zic 
Poate voiam sa va servesc cu cafea? ![]()
Poate. Dar inca nu am facut-o ![]()
Bianca, cum e prajitura cartof?
I-am luat ieri lui Ian de la Sensiblu niste biscuiti organici, mici, rotunzi cu litere pe ei. Ii plac pentru ca exerseaza alfabetul cu ei. Sint indulciti cu suc organic de strugure. La noi sint la oferta 1+1. A, si ce-mi convine mie ca in cutia mare sint mai multe pungute mici si-i maninca toti odata.
Mama lui Ian.

. Ma simt vinovata fata de Ian etc etc.