Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Opsss scuze Elena (in loc de Crispro) am gresit adresarea!!!Azi Vladut al meu cel cuminte a cazut cu nasul in podea in camera si din viteza s-a lovit cam rau are nasucul vinat si i-a curs si singe!!! doamne cind l-am vazut eram in soc!!! incepusem sa tremur ca si el racnea ingrozitor! Nustiu cum sint bebeii vostri,dar al meu cred ca e unical, nu exista o saptamina fara perepetii dureroase pentru el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Vai, Laurica, ce ai mai tras si tu azi noapte. Macar bine ca ati dormit mai mult azi.

Puiutz, eu deja incep sa ma obisnuiesc ca numai cu jucarii mananaca. N-am ce face! Ca flamand nu il pot lasa! un pup mare pt tine!

Ludmila, eu inca pe Vlad al meu il tin cu hamul, ca tare mi-e frica de cazaturi, desi stiu ca odata si odata tot incep si astea... ii pupam nasucul, sa nu il doara. Gelul de arnica e bun pt vanatai, cica nu se fac asa urate, si trec mai repede.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Offf Cristina,nici hamul nu l-am salva, ca mereu cauta ceva nou,alearga, are cam 1 luna de cind a inceput sa mearga mai bine si e curios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fete!

ludmila, iti urez si eu bun venit...imi pare rau de cazatura, dar din pacate de-astea o sa se tot intample pe viitor...ufff, e greu, stiu...

elena, of mami, nu stiu ce sfat sa-ti dau...dar daca te consoleaza cu ceva, sunt unii copii care traiesc aproape cu aer...vezi pe Eric al meu... paote totusi pediatrul iti prescrie vreun siropel naturist pt pofta de mancare?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Buna Andreea! acuma l-am adormit pe nazbitiosul meu!!! si pot sta cu voi de vorba da vac ca nu e nimeni.pacat!!! Ce fac puii tai?

Mergi la inceput

Ma uit acuma la listele cu Delfinasii de iulie 2010 si am vazut ca ciristina_serban a nascut intr-o zi cu mine. Ea intra pe forum? As dori sa vorbesc cu ea de Riana Maria,de comportamnet,sint curioasa sa aflu daca au ceva comun cu leul meu!!! va pup si ne mai auzim, santate tuturor bebelusilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

am culcat si eu copilul. tare maraita a fost azi. se plictiseste in casa, dar nu am ce sa ii fac. e stresanta si bunicasa ca e calare pe ea mereu si ii vorbeste tare, nu o lasa sa isi vada de joaca si incepe sa tipe, e agitata asa.

de maine ramanem singuri si sper sa ne reintram in normal. o sa imi toace nervii vreo doua zile pana se dezvata de luat in brate si primit imediat ceea ce vrea dar...

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Ii spun si eu bun venit Ludmilei !

Antonito e in lumea viselor deja. Cred ca am trecut la un somn pe zi. De vreo trei zile la 12 pica lat si doarme pana la 3. Bineinteles cu mine langa el problema e ca pe la 7-8 incepe maraiala ca-i e somn...

Puiutz, nici A. nu mai vrea sa manance cum manca odata....nici cu jucarii, nici cu circ, nimic nu-i convine ....

Legat de cazaturi, si noi dam cu capul de tot ce se poate chiar n-am ce-i face, m-am pregatit cu hepathrombin si nervi tari.

Ma duc sa fac o budinca de vanilie ca am chef de ceva dulce !

Noapte buna!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Iar s-a culcat Matei fara sa bea LP-ul
I-N-N-E-B-U-N-E-S-C !!!

am fost in vizita pe la Raisa care are o garderoba noua si l-am intalnit si pe Raul care are o geaca tare smechera
gata cred ca poate veni iarna, sunt echipati!

si...tocmai ce am intins covorul pe jos in camera mare...no' parca e mai bine

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Oana, eu acum ii dau Lp Nestle cu miere- ala simplu nu il mai vrea. Si mai am o cutie neinceputa de Milumil cu banane, o sa ii dau si din asta.

cred ca o sa iau si eu din asta cu miere, sa vedem...

legat de Huidu, nici eu nu il vedeam refacut 100% inca...

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic
Eu simt ca ma cuprinde disperarea cu mancatul lui Raducu

ne putem lua de mana

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Palomina, mmmm. budinca... mmmm

Am fost un pic in vizita la niste fini, a mai venit un copilas de 1 an si o luna acolo. Asa fain se uita V la el, si vroia sa se joace cu el. Contrar asteptarilor, V a fost foarte, foarte sociabil, a dansat, a cantat, a ras. s-a plimbat. era doar un zambet si o fericire!

Oana, daca ai sti ce bine te inteleg cu nemancatul de Lp!!! Of, ca incercam sa gandesc limpede, ca nu moare de foame, ca ii dau mai tarziu in noapte cand se trezeste (ca al meu oricum se trezea). Dar tot ma stresa MAXIM!!!! Dar sa stii ca ala cu miere l-a acceptat din prima. Pfiu!

Alice, asa si soacra-mea, asa tare vorbeste, ca ma dor urechile. Mie imi place atmosfera linistita, ne jucam, cantam, dansam, dar nu urlam. Ioi, ca de multe ori cand vine la noi asa tare vorbeste, ca Vasi ii mai zice sa vb mai incet.

Am culcat si eu zmeutul, mi-am facut un suc de porto, si ma pregatesc de nani. Maine e zi de sauna si masaj, iuhuuu!!! Marti ma gandesc sa o chem la mine pe mamica de azi cu copilasul de un an si o luna. ca daca tot e frig si nu putem sta mult afara, macar sa mai socializam ( si noi, si copiii). Si miercuri vine fata la curatenie. Pe joi vreau sa chem o alta mamica in vizita- imi gasesc si eu ceva de facut, ca doar eu copilul in casa o luam pe aratura. Il mai scot afara, dar nu putem sta asa mult ca vara.

Va pup, noapte usoara si linistita!

Ludmilla, da si Cris Serban intra pe forum, probabil maine va intra.

Bumblebee, pe unde umbli??? Petreceri, iar?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput