Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(87)
Raspunsuri - Pagina 19

Lorich spune:
Tunde primesc, primesc..s-ar putea insa sa nu mai dau fifi frumos foc inapoi, ce s amai asteptam vreo 18 - 20 ani, asa...o opresc d epe acush. Haideti, pregatesc pernele?
Carmen nica n-am vazut, ocupata cu muci, aerosoli, certuri...ehee, treb energie si pt astea...bafta cu treaba aia grea si rusinoasa!!
Angie sa fie totul bine!

Shines spune:
Care treaba rusinoasa bre ?? masurati cuvintele si emoticoanele aci ca sunt si oameni obositi (vb aia: mancati paine in fata saracilor)
Cami super incantata,super obosita.
au avut parte de vreme frumoasa,au cantat in autocar de au ragusit,au facut vreo 4 opriri la iarba verde de au mancat si au zburdat ca nebunii pe acolo (se vede pe haine)..pe total a fost foarte frumos. eu ma bucur de bucuria ei,parca traiesc ce simte ea..ma emotionase asa tare
e trecut de 10,acu am terminat treaba,nici gand de somn ca am bagat cafei de la fete,copii dorm dusi..asa ca am pregatit pop-corn,platoul cu fructe si doua filme..vinul rosu ...si cine stie carmen e de vina :))))))))

Shines spune:
Intrebare : ati luat aparatori/capace pentru prize ? de care ? ce forma au ?
cred ca s-a mai discutat si am fost cu capul in nori..ori la fetele de la nov am citit..ma rog,nu ma tine neuronul.
Edi cum scapa pe jos cum o tuleste la prize,cabluri,intrerupatoare.
se tine de pereti si ia toata casa la rand.
incepe sa stea tot mai mult in picioare fara sa se tina

Lorich spune:
daca ar dormi si Robert..cne stie.....dar neah....uite cea mai buna metoda contraceptiva - doi copii!!!
Simo noi am luat de la ikea tot tacamul de obiecte de protectei-pt usi dulapuri, sunt si pt coltzuri, prize si-s ff rezistente, bune (si scumpele). Exista tot la ei prelungitoare cu siguranta, is cumva blocate gaurile, chiar de isi baga destele nu ajung la electricitate. Intrebarea: ce afcem daca scot prizele cu tot cu sigurante, cum afcea Robertica....

madalina_m spune:
Simo eu am luat aparatori prize de la Ikea. Sunt niste capacele mici care Intra fix in gaura, nu acopera nimic imprejur. Si pentru ca Daca gasea un spatiu cat de mic intre priza si perete voia sa bage degetele acolo, am dat si un rand de scotch Ca sa nu intre nici furnica pe acolo da'pai degetele lui.
La prizele ocupate se duce si trage de stechere dar nu reuseste sa le scoata si se lasa pagubas.

roxx26 spune:
www.facebook.com/media/set/?set=a.241191825929521.53238.229184220463615&type=1" target="_blank">Poze de la Flash mob - Afi Cotroceni.
Deci marturisesc: m-a mancat in fund si m-am dus, cu mucii copilului cu tot, dar a fost asa frumoooos!!!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina

maimutzica10 spune:
rmmbc, eu am la ing, au niste conturi cu card atasat la care au mai multe comisioane zero;
mirela, am intrebat de avocado, sunt din Peru .. o sa ma documentez care e sezonul lor aici, ca n-am avut atata vocabular 'la mine' sa-l intreb pe nenea
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

roxx26 spune:
ANGI, tinemn pumnii sa fie bine soacra ta, asteptam vesti super bune! Si multumim pt retete, eu am stat tare prost cu timpul zilele astea si n-am mai pus nimic pe blog, dar sper ca s-a ocupat altcineva macar sa le adune.
ZUMZU, cred ca trec maine. te sun.
SIMO, noi suntem pe vigantoletten de cateva luni. Aparatori pt prize, tot de la Ikea si noi - le descrisesem foarte plastic, dar s-a dus naibii postarea, asa ca iti pun un link neascuns din cauza de lene maxima> http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/20098963/
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina