Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(87)
Raspunsuri - Pagina 18

mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines A inceput cineva sa dea Vigaltoleten la pui,in loc de Vigantol ? noua ne-a zis sa ii schimbam de la 9 luni,dar tot pic i-am dat pana acum.in seara asta am luat si eu. 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
eu le dau
ni l a dat de la 8 luni
vad ca lui Razv aprope ca i s a inchis fontanela
faza e ca sunt zile in care am uitat sa le dau
mami cu motaneii

colacei de inot pentru bebelusi

florintunde spune:
mai ..cum ziceti de vigantol..pfaiii.am uitat sa-i dau ..cred ca nu i-am mai dat de vreo sapt daca nu mai mult...ptiii mama ma-si!
Simo;da ce program ai si tu..ti-ar prinde bine o bona..care face si curat ca la mine..acu sunt mai linistita si am si treburile facute prin casa..n-o las numai 4 ore..hai max era 5..e de ajuns sa ma adun un pic.. facem teme,gatit etc
Carmen;suna bine ce scrii..e greu de facut..avem un prieten care face acest job in Belgia..castiga super..dar si pune capusorul la treaba

Lorich spune:
eu deocamdata nu-i mai dau nimic, ca mi se pare si mie ca i s-a inchis fontanela si stiu ca nu e tocmai ok, trebuie mai incolo, dupa 18 luni...vad la urm control.
Ne-au dat caldura!!!!!!!!!!Alta viata!!! Traiesc, ma misc, ies din carapace!!!!

florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich eu deocamdata nu-i mai dau nimic, ca mi se pare si mie ca i s-a inchis fontanela si stiu ca nu e tocmai ok, trebuie mai incolo, dupa 18 luni...vad la urm control. Ne-au dat caldura!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
primesti musafirri la noapte?macar doua persoane

zumzu spune:
si noi suntem pe vigantonette de pe la 7 luni parca.
m-ati bagat la idei cu viermii vostri, Darius se trezeste noapte f des si plange mult in somn(eu zic ca de la dinti ar fi) si gurita ii miroase asa a acru, a iaurt. O sa cer niste analize data viitoare cand mergem la doctor
noi am fost cu infectie urinara dar nu stiu sa dau nici un sfat..si eu sunt in ceata, poate de la fimoza cine stie.

missmj spune:
sarit la kangoo, spalat copil, culcat copil, sunt fresh ! bag un film cu sotul !
lorich cum sa ma supar pe tine femeie ? i love you too much ! te uitashi la filme cu sotul ca doar ti-am recomandat cateva !
o sa ii dau si eu pana la urma schema aia ! ne-am hotarat !
tunde luni ajung la banca !
gata, film si apoi ! asa ca vb maine !
paaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zumzu spune:
tunde pun banutii cu ing-ul asta seara. si eu am o retinere cu ficatul, mai ales ca mie mi-a varsat prima oara urat urat de tot (si la mine a fost de tara). in carticica de retete de la philips avent stiu ca am citit ca s-ar da ficat dupa varsta de un an.

zumzu spune:
angie santate multa pt soacra ta.
vroiam sa te intreb, de unde iei tu retetele alea pe care ni le tot dai? parca aveai o carticica?

zumzu spune:
Shine sa ne povestesti de Cami, cum i-a placut in excursie.
Roxx, treci in weekend dupa manduca?o sa fiu acsa ca al meu e la munca

angieangie spune:
fetelor,va multumesc..soacra mea e in operatie acumeu sunt acasa,astept vesti de la sotul meu
Zumzu..da am o carticica..se numeste 400 de retete,am luat-o din real de la raionul pt bebelusi...eu adaptez retetele,le modific putin cantitatile si fara sare,ce v-am scrs este exact cum le fac si eu
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011