Floricele de liliac mai-iun 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 21
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marylenac `neata, Tudor a facut o pasiune pentru apa din vasul WC . Aseara, l-am luat de 6 ori de langa WC. Cum ma prindea neatenta, cum fuga la baie, pac ridica capacul de la WC si incepe balaceala. I-am spus frumos, i-am dat peste manute , i-am distras atentia cu altceva, ei bine... el... nu si nu.....Oare cand i-o trece? Sau cum ar trebui eu sa ma fac mai bine inteleasa ca nu e bine ce face el acolo......Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010) |
Tot e bine ca inca nu ti-a aruncat ceasul de pe mobila in WC ... eu am patit-o ... azi-dimineata

... acum e pe calorifer la uscat ( daca o sa mai mearga vreodata ) !!!R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Miezosul s-a reprofilat,nu mai e pasionat de wc,acum fuge direct la chiuveta sa se spele pe dinti,da cu peria,clateste,scuipa si apoi se prapadeste de ras(de sunetul pe care il scoate cand scuipa)Mai noi nu mai bea din pahar sa se clateasca,pune gura direct la robinet Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank"> un LIKE please![]() |
Tare ! Sa scuipam inca nu stim ... mai avem de invatat
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Buna Elena ! Sa ne mai scrii din cand in cand cand poti
.
Cum merge sarcina ? Cate saptamani ai si stii ce ascunzi in burtica ?
Cred ca gasesti situl bibliotecii pe facebook.
Ma apuc de capitol nou !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Ioanact spune:
Buna!
R.Cata ti-am trimis si eu mail cu cartile.
O zi buna si multa sanatate bolnaviorilor!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

, i-am distras atentia cu altceva, ei bine... el... nu si nu.....Oare cand i-o trece? Sau cum ar trebui eu sa ma fac mai bine inteleasa ca nu e bine ce face el acolo......
(11.09.2006) si Tudor
un LIKE please