Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 18

bb_yasmi spune:
happy , iasmi are 18,5 kg imi place programul vostru de papa. sa stii ca uneori si noi bem lapticul in 2 transe. cred ca asa ii voi face si eu lapte 210 ml si il dau in 2 transe daca nu vrea odata. doar ca seara adoarme...inainte sa il termine.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi happy pt cate kg sunt mar 4+ ? multumesc de raspp mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
Noi folosim 4+ si sunt pentru 9-20. Rares are 10 kg 700 grame si sunt f buni. Si ii folosim de ceva vreme, nu e chilotul mare, sunt tocmai potriviti. Asa ca si voi sunteti mai dolofani ca noi eu zic sa ii incerci. Si eu i-am schimbat tocmai din motivul ca il gaseam ud.
Ca idee de papa eu zic mamaliguta cu smantana, paste mici , eu i-am luat unele de la Barilla in forma de stelute cu sos rosu, eu i-am dat si cereale dar facute asa mai zemoase cu lapte, niste biscuitei cu lapte, poti sa ii dai o supica zemoasa, sa fie mai usor asa de seara.

Nasterea miracolului meu
Mami

mandreeac spune:
citat din mesajul lui madutza_bra pe voi nu va seaca la suflet reclama de la ikea ???!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Ba daaaaaaaaaaa. pot spune ca o urasssssssssssssssccccccccccccc

Nasterea miracolului meu
Mami

bb_yasmi spune:
ce de ideei bune azi pt papa!!! andreea
mi-am adus aminte ca am si eu paste stelute si cus cus de la barilla.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

mandreeac spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi ce de ideei bune azi pt papa!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
Si eu vreau sa ii iau cus cus si sa ii fac ceva. In seara asta voi incerca mamaliguta cu branzica Fagaras si sa il las sa pape singurel. Mi-e teama de rezultat , dar asta este.

Nasterea miracolului meu
Mami

miki1979 spune:
citat din mesajul lui Happiness_4_us Inca una si ma duc, ca v- am stresat cu raspunsurile mele azi. ![]() Irinuca, eu cand era A de aceeasi varsta cu bb nostri acum, am fost la mare la bulgari si am luat cu mine steamerul care a fost de un real ajutor. Inutil sa spun ca aveam si legume cu mine ![]() Serios e cea mai tare inventie si preturile sunt accesibile tuturor. Eu am un Phillips si cred ca nu a costat mai mult de 2 milioane cand l - am luat. Si mai iei cu tine si blenderul plus apa plata sa subtiezi. Eu nu as apela la borcanase, de nici un fel, este un fix al meu, ca sa zic asa. ![]() Plus guma de guar, folosita ca ingrosator, despre care s- a tot discutat ca ar fi cancerigena. ![]() |
si eu folosesc steamerul si si pe mine m-a salvat, il programam sa mearga si le gaseam facute..si acum la fel fac..si ies o bunatate

nici nu cred ca ii voi introduce prea repede ciorba facuta cu legume+carne tocmai din acest motiv..prefer sa fierb carnea separat si legumele la steamer

miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Si eu vreau sa ii iau cus cus si sa ii fac ceva. In seara asta voi incerca mamaliguta cu branzica Fagaras si sa il las sa pape singurel. Mi-e teama de rezultat , dar asta este. ![]() ![]() Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
pastele sub forma de cus cus e una, iar cus-cus ul adevarat este alta..il gasesti in plafare si este o leguma ca si lintea/fasolea, meiul, etc..

mandreeac spune:
Si eu folosesc steamer, eu l-am cumparat ca am citit ce scria Miki ca se pastreaza f bine vitaminele si asa ii fac papa.
Roxy eu am ceva filmulete cu Rares cand il alaptez, poze nu prea , ca la fel face si el cand vede aparatul, dar solutia e urmatoarea: pui aparatul intr-un loc in care sa se vada f bine cu suge, gasesti tu un loc si ii dai drumul, apoi o iei pe printesa Anastasia si gata filmuletul.
Intr-adevar alaptarea e minunata, nici nu vreau sa ma gandesc cand nu voi mai avea lapte ce se va intampla, ca Rares e innebunit dupa san si daca mai vine cineva si il ia in brate si are sanii mari le mangaie, stie ca de acolo vine papa lui care il adoarme intotdeauna. E un mamos.
Si ca sa ma laud, ieri ma schimbam pe fuga sa iesim afara si cand m-a vazut fara pantaloni a inceput sa ma mangaie pe picioare si voia sa ma pupe. Ce baiat mamos are mama.M-a facut cel mai fericit om de pe pamant
Si sa va spun ca azi-noapte am visat ca aveam 2 baieti, diferenta de varsta era mica intre ei, unul era Rares, iar pe al doilea nu stiu cum il chema, ca m-am trezit cand cautam in agenda sa ii vad numele.O fi vreun semn de la Doamne Doamne, dar mai asteptam ceva timp, ca avem altele acum.
Catankk mamica frumoasa si pe printesa Ioana si mai frumoasa.
Strumphy ma bucur din inima ca a papat Sophia para. Uraaaaaaaaaaa. Si eu nu stiu daca ti-am scris, sper sa o fi facut, tot cu legume am inceput la Rares si alea in continuare ii plac cel mai mult.
[red]Irinuca/red] sunt sigura ca ai o lada frigorifica. Tocmai pentru ca te duci la munte sa te destinzi, eu zic sa ii faci papa de aici, o bagi la congelator, nu la frigider si i=o incalzesti inainte cand trebuie, Macar stii o chestie, iar fructele i le faci acolo.
Am vazut ca vb de cum incalzim papa, eu numai la bain-marie ii incalzesc lui Rares, nicidecum nu folosesc microundele, nu imi place mie ideea de a i le incalzi acolo. Am si eu fixurile mele.
Acum sa va spun, are Rares o perioada in care daca ii iau vreo jucarie sau cum i-am dat mar si i l=am luat pentru ca ii cazuse incepe si plange. ce ma fac? trece repede perioada asta?
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011

roxy_s spune:
scrish cred ca o sa-ti zica sa bagi si ardeiul de acum, are o groaza de chestii bune
nu ne-ai mai pus poze cu Luca
happiness dar de ce se subtiaza cu apa si nu cu zeama de la legume? ca am tot auzit ca subtiaza mancarica cu apa...
si eu am un fix cu borcanasele
madutza nici eu n-am dat de reclama
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)