Clasa a-III-a : 2011-2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
sorana spune:
Am fost la concurs. Cea mai tare a fost la problema 4 unde a aflat cate grame de vopsea aurie foloseste DAR n-a mai facut scaderea din 100 sa vada cate au ramas. Cica pana a ajuns la final a uitat care era de fapt intrebarea problemei
A mai gresit la aia cu alunele si vereita in acelasi mod - a aflat cate a mancat veverita dar n-a mai inmultit cu 4 sa vada cate erau initial.
Si a gresit complet aia cu fetele si baietii de la bloc.
Pe primele 2 pare sa le fi facut corect si complet deci ne asteptam la macar 20 de puncte.
Din punctul meu de vedere e ok, indiferent cate puncte ia, eu n-as fi trimis-o la concursul asta, ea a vrut sa mearga si i-am promis ca nu comentez nimic, deci tac .
Au aparut subiectele undeva pe net?
Sabina spune:
las ca asa invata sa fie mai atente (sper )
n-am vazut sa fi aparut pe undeva subiectele, da nici nu m-am uitat mult
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
tot io:P M-am dus cica sa vedem rezultatele. Pauza :D Nu s-au afisat. la alte centre s-or fi afisat?
Cum mi-am alaptat copiii
sorana spune:
La centrul nostru zicea pe usa "duminica ora 11". Deci maine
Dar pe site nu le pun? Ca ar fi mai bine decat sa se inghesuie toata lumea la listele alea.
Sabina spune:
ba da, o sa le puna pe marti asa. Cam asa e de obicei. Dar de obicei le afisau in seara concursului, asa ca nu mai stiu :))))
Cum mi-am alaptat copiii
loryi1974 spune:
Nici la noi nu s-au afisat. In schimb am vazut ca s-au afisat pe net , pe e-mate, la 97 si sunt punctaje numeroase intre 20-30 inclusiv si extrem de putine peste 30, peste 35 am vazut doar 2 si niciun punctaj maxim.
Deocamdata, nu stiu daca si unde a gresit.
Pe de alta parte, subiectele la engleza le-a facut fix in 5 minute, cu redactare cu tot. Extrem de usoare, nu stiu cum Dumnezeu e trecut la timp :75 minute, mai mult de o ora. Nu , n-a fost si la una si la alta, din principiu ma opun ideii de n concursuri /zi.
Sabina spune:
cred ca fiemea sa fi avut si 95 de minute si nu cred ca ar fi facut la engleza :)) nu toti copiii sunt asa bine pregatiti (in fine, care nu sunt, nici nu merg la concurs, dar si cei de nivel mediu au nevoie de un pic de exercitiu de concentrare)
Lori, cum ti s-au parut subiectele? De ce zici ca nu-ti dai seama, nu a venit cu ciorna? Eu cred ca a facut f f bine sau ma rog, in zona aia :P
Noi mergem intr-o vizita la pranz si probabil ca tot atunci ne ducem si sa ne uitam la rezultate.
Cum mi-am alaptat copiii
sorana spune:
S-au afisat. Eu sunt multumita de fi-mea - 27 p. Daca era un pic atenta ajungea la 30.
La centru nostru eu am vazut un 35 - cel mai mare, parca urmatorul era un 31. Multe note intre 10 si 20 p.
Sabina spune:
Si la noi, eu m-am cam ofticat ca a mai pierdut 2 puncte pe undeva, deci are 33 . Nu-mi dau seama unde, o sa ma mai uit pe ciorna aia. mai sunt si diferente intre ciorna si foaia oficiala uneori
Bottom line, a gresut 2 mega simple si inca ceva ce nu stim. La pregatire a fost doar de cateva ori. E de bine :))))
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina spune:
tot io :P
Sofia e a doua din clasa ei (un baietel cu 35) si a treia din scoala, adica mai e un copilas cu 36. Niciun punctaj maxim. Cu 33 mai era o fetita de la alta clasa , posibil inca cineva? si inca vreo cativa cu 31` si 30.Vreo 8 cei peste 30.
Baietelul din clasa lor care a luatr anu trcut note f bune acum a facut de 30 de puncte. Nu sunt robotei, totul tine si de cum se concentreaza in ziua respectiva.
Felicitari Monicai, e f f bine pt prima participare.
Cum mi-am alaptat copiii