Punct si de la capat
Raspunsuri - Pagina 9
azzure_sun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana vio Imbratisare de Alexandra Maria 14.12.2007 |
Multumesc. Era exact de ce aveam nevoie.
azzure_sun spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Azzure, soacra ta va ramane cu pretiosul de baiat pe cap, o va ingloda si pe ea in datorii si atunci se va gandi din nou la toate vorbele pe care ti le-a aruncat. Ma bucur din suflet ca mama ta te va ajuta. Mai ai putin si o sa iesi din situatia asta. Nu mai tin minte cine ti-a spus dar si datoriile se vor imparti si daca el nu-si plateste partea lui tu nu o sa fi trasa la raspundere. Asa ca documenteaza-te si pune-l sa plateasca ce are de platit. +25 |
Stii, eram decisa sa renunt, sa imi asum singura plata acestor datorii, dar pana la urma daca el nu stie sa se poarte frumos cu mine nici macar acum, in al 12-lea ceas, cu mama copilului lui, eu de ce ar trebui sa mai las de la mine? Sa creada ca el are dreptate?
Imi dau seama ca nu merita nici un pic de consideratie, de mila pentru ca el nu are fata de mine. Ma tot ameninta ca o sa vad ce bine o sa-mi fie dupa divort, ca o sa aiba el grija sa-mi fie "bine". La inceput mi-a fost putin teama de aceste amenintari. Dar imi dau seama ca doar joaca teatru. I-am spus doar ca nu asa arati cat iti iubesti copilul, amenintandu-i mama sau chiar facandu-i rau, ca asa doar ii faci rau propriului tau copil. Nu cred sa fi percutat ceva.
Aseara m-a intrebat daca o mai tin mult asa. A ramas foarte surprins cand i-am spus ca nu am glumit. Mi-a intors spatele si s-a culcat.
Am uitat sa va zic ca aseara l-am inregistrat in timp ce se juca si injura. Nu e cine stie ce, dar macar asa se vede ce responsabil este. Si vreau sa il inregistrez si cand o sa purtam o discutie pe tema divortului. Pentru siguranta mea.
dana vio spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Azzure_Dust
Stii, eram decisa sa renunt, sa imi asum singura plata acestor datorii, dar pana la urma daca el nu stie sa se poarte frumos cu mine nici macar acum, in al 12-lea ceas, cu mama copilului lui, eu de ce ar trebui sa mai las de la mine? Sa creada ca el are dreptate? Imi dau seama ca nu merita nici un pic de consideratie, de mila pentru ca el nu are fata de mine. Ma tot ameninta ca o sa vad ce bine o sa-mi fie dupa divort, ca o sa aiba el grija sa-mi fie "bine". La inceput mi-a fost putin teama de aceste amenintari. Dar imi dau seama ca doar joaca teatru. I-am spus doar ca nu asa arati cat iti iubesti copilul, amenintandu-i mama sau chiar facandu-i rau, ca asa doar ii faci rau propriului tau copil. Nu cred sa fi percutat ceva. Aseara m-a intrebat daca o mai tin mult asa. A ramas foarte surprins cand i-am spus ca nu am glumit. Mi-a intors spatele si s-a culcat. Am uitat sa va zic ca aseara l-am inregistrat in timp ce se juca si injura. Nu e cine stie ce, dar macar asa se vede ce responsabil este. Si vreau sa il inregistrez si cand o sa purtam o discutie pe tema divortului. Pentru siguranta mea. |
Asa te vreau! O sa treaca si asta si o sa vezi ca chiar o sa va fie bine, tie si copilului! O sa platesti ce ai la firma si apoi te poti gandi mai departe pentru voi doi. Bafta!
Alexandra Maria
14.12.2007
Matzaila_81 spune:
Nu stiu daca inregistrarile alea te ajuta. Nu stiu daca se accepta la tribunal.
Femeie, cum sa-i preiei tu datoriile? Cum de ti-a trecut asta prin cap??????? Serios acum, nu ai copil de crescut? De ce sa pui omul ala in fata copilului? De ce sa-i spui copilului ca nu ai avut bani sa-i cumperi o haina mai buna pentru ca a trebuit sa platesti datoriile lui taica-su???? A?
Ca acum nu iei de la tine iei de la copilul tau. Daca nici tu nu-i aperi drepturile si bunastarea atunci cine?
+25
balanta_tm spune:
azzure, nici eu, sub nici o forma nu as accepta sa platesc de una singura datoriile! Care se pot imparti prin lege, le-as imparti fara sa ezit nici macar o secunda!
Legat de amenintari, fii linistita, ca nu are ce sa iti faca: este prea egoist ca sa se expuna pe el in vreo situatie de genul asta. Sunt doar vorbe; spera sa te intimideze si sa te intoarca din drum.
azzure_sun spune:
Back, cu noutati. Azi ma duc la avocata sa-i duc actele, iar maine mergem la tribunal sa inainteze actiunea.
In alta ordine de idei, aseara dl sot a incercat sa ma convinga ca el s-a schimbat, ca nu vrea sa ma piarda. Asta dupa ce soacra-mea a avut grija sa-mi spuna ca am dezamagit-o profund, ca de 3 saptamani ii tratez cu spatele si de sus pe toti, ca traiesc cu impresia ca daca am studii superioare sunt mai presus decat ei, desi eu nu am facut niciodata afirmatii de genul asta.
M-a tinut azi-noapte treaza pana la 1 sa-mi faca morala. Ca el e ferm convins ca am luat decizia la influenta prietenelor (care?, ca nu am decat una mai buna), ca am uitat cine m-a ajutat si mi-a deschis ochii, ca am uitat cum traiam la mama si ca am facut credite peste credite sa o ajut (lucru neadeavarat, pentru mama am facut doua credite, unul pt zugravit si unul ca sa ia masina de spalat, in schimb pentru el am adunat datorii de 300.000 de lei la banca pe inca 6 ani). Nu am mai comentat la chestia cu banii pentru ca mi s-a parut nu doar lipsa de bun simt din partea lui, dar si ca el e rupt de realitate. Mai ales ca mama mi-a dat banii inapoi sub alta forma (numai in copilul meu cati bani a bagat!). Mi-a zis ca bunica-sa i-ar fi spus ca eu nu sunt femeie de casa, ca l-a sfatuit sa nu ramana cu mine si ca trebuia sa o asculte, ca regreta ca m-a cunoscut si ca nu a crezut-o pe bunica-sa.
Am ramas socata de toate tampeniile pe care le zicea. Si nici un cuvant nu a insemnat nimic pentru mine, nu m-am simtit nici macar o secunda lezata de ce mi s-a spus de catre amandoi.
Am incercat sa-i spun ca oricat i-as explica eu motivele, el va crede ceva, va crede in ideile lui despre mine si ca numai timpul va demonstra care din noi doi a avut dreptate.
Si ca un ultim detaliu, i-am spus ca pe mine la momentul asta ma intereseaza sa-si achite macar ultima datorie pe care am facut-o pentru el. Stiti ce mi-a raspuns? Ca in masura in care are bani, dupa ce se va angaja, imi va da cat are si cat poate, ca momentan are altele de platit. I-am spus ca asa a fost tot timpul, datoriile facute de mine pentru el au fost pe ultimul loc, intotdeauna altele erau prioritatile si i-am spus ca atunci cand ii va cheltui cu cineva sau pe ceva sa se gandeasca ca aia sunt banii copilului.
razvan74 spune:
dupa parerea mea, trebuie curentat rau, cautate toate modalitatile de sanctionare, inclusiv plangere penala daca nu plateste ceea ce trebuie si daca se ajunge acolo, sa faca si parnaita sa se invete minte sa fie responsabil si cu munca lui si cu copilul lui si cu cine mai trebuie si-o aparea in viata lui. Dar asa nu se mai poate, prea multe ai iertat si prea multe ai indurat fara sa nu vina si o sanctiune drastica impotriva lui.
azzure_sun spune:
citat din mesajul lui balanta_tm azzure, 300 000 lei datorii???? asta inseamna aproape 70 000 euro |
Sorry, 30.000 lei noi.
azzure_sun spune:
Am fost azi cu avocata sa depunem actiunea. Ne-a dat termen 27.01.2012. Am crezut ca mi se face rau. Avocata a zis ca o sa faca cerere de preschimbare a datei si daca nu obtine un termen mai rezonabil, depune ordonanta prezidentiala de incredintare a minorului.
In alta ordine de idei eu aseara am dormit la mama. Mi-a pus clar in vedere sa plec ca el nu vrea sa mai dormim in aceiasi casa, ca si daca chem politia nu-l intereseaza. Am ales sa plec, fara sa fac scandal. Nu vroiam sa-l stresez pe cel mic, ar fi insemnat scandal, urlete. Oricum l-am inregistrat cand mi-a zis sa plec de acasa, ca el nu mai vrea sa ma primeasca in casa. Avocata m-a sfatuit sa incerc si la protectia copilului macar sa intreb.
Aseara avea pretentia sa vin sa-l vad pe cel mic doar in weekend, ca prezenta mea il streseaza, chiar si o ora pe zi. Am zis ca nu ma intereseaza, nu ma poate opri sa-mi vad copilul. Asa ca azi dupa munca ma duc sa-l vad.
Dar ma simt terminata, m-a lovit exact unde doare mai tare, nici daca dadea in mine nu durea asa. Iar azi-noapte a mai avut tupeul sa imi trimita un sms ca el ma iubeste si nu vrea sa ne piarda. Nu credea ca am curajul sa plec.