Prichindei nazdravani 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
MarianaPop spune:
Buna dimineata
!
Poftiti la 

fierbinte! Brrr....da' ce frrrrig este. Noi acasa deja am dat drumul la CT
. In rest am avut un we linistit cu gatit, gogoseli si clatite cu gem (le-am facut cu ajutorul bibilicii
).
Tatiana, multumim pentru tratatie, vad ca ai o saptamana "full". Da' cine se destrabaleaza dupa aceea la Baile Felix ![]()
? Iti doresc distractie placuta si sa fie bine la nanasheala
!
O zi calduroasa
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Chiar am nevoie de o cafea,astazi ma duc cu delia la doctor si e un frig afara de iti joaca dintii in gura
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Chiar am nevoie de o cafea,astazi ma duc cu delia la doctor si e un frig afara de iti joaca dintii in gura ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, bafta la doctor
! Imbracati-va gros ca nu-i de gluma
. Uite, am gasit www.eurocor.ro/curs.php?curs=Curs_de_Handmade&reftid=1&refsid=94&refbid=B98" target="_blank">ceva pentru tine
. Astept vesti cand te intorci de la medic.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Pastila de ras:
"Pentru a pastra linistea si pacea in familie, aveti nevoie de rabdare, dragoste, in#355;elegere si de cel putin doua televizoare."
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Asta este chiar tare,Mariana am vazut cursul acela dar nu mi se pare ok ca pret it6i multumesc frumos
.Sa imi tineti pumnii la doctor va rog
doinita_g spune:
Buna fetitze dragi!
Ne-am intors si noi pe-acasa...si vad c-au fost multe petreceri pe aici!
Mariana, La multi ani mamei tale, multa sanatate!
Tatiana
...cu scuze pt intarziere iti urez LA MULTI ANI, fericire, sanatate, iubire, veseilie, banet, optimism, intelepciune...si multe altele la MAXIM draga mea!

pt. inscrierea lui Iari la gradi!
Alina sanatate multa Deliei
...si eu am avut prescris pt Teo Isoprinosine 1/2 de 3 ori pe zi...dar i-am dat doua zile si am renuntat ca s-a deranjat la stomacel de la ele...si cum zice si Tatiana ...am deja impresia ca-s prea multe medicamente si indiferent de ele...vad ca tot se imbolnaveste![]()
Acu iar tuseste de exemplu...a consultat-o prietena mea in Buc care-i dr. si mi-a zis s-o las mai incet ...ca-i normal pana se duce la scoala sa se imbolnaveasca de 8-10 ori pe an...cica asa ar da cam peste marea majorit. a virusilor![]()
Nyny
tu ce mai faci? copiii?
Am fost pe la Kiabi in Buc. si-am innoit-o pe Teo
...i-am luat haina groasa lunga mova...superba si calduroasa, 2 rochitele la 13 lei, plover lila la 18 lei, geaca de primavara...i-am luat si ghete super...adica am aranjat-o...
Acu sa-mi fac eu o program la dentist ...sa-mi remaiez dantura
...
N-o duc la gradi...ca-i un frig la noi de-ti clantane dintii![]()
alina_satena spune:
Doinita sa poarte cu placere hainutele Teo.sa vad ce fac si eu cu pachetul cred ca til voi pune dp ce vin cu Delia de la doctoreasa.
doinita_g spune:
Alina stai linistita ca nu-i graba! Vezi de Delia...si cum ajungi la doctori...lasa pachetul pt. cand s-o mai imbuna vremea
alina_satena spune:
Ma simt prost fata de tine deoarece stiu cum este sa astepti ceva(propo ai si o mica surpriza acolo sper sa iti placa)si vremea asta este foarte urata aici in Bucuresti e un frig de Doamne Doamne,acum trebuie sa ma du7c cu ea la medic ca mama imi spunea sa staun acasa ca de ce ma duc cu ea la medic ca vreau sa o reintoarca boala dar noi avem programare swi taqicamiu8 a in ceput un scandal monstru cva de ce nu i-am bagat noi extraoptiunea la cposmoter cand el nu avea destiul credit si-a spart telefonbul l-a scos pe barbatamiu vinovat si fiimea asista la acest show
doinita_g spune:
Alina, te rog din suflet sa ai grija de Delia
! Eu chiar nu ma grabesc, zau nu te stresa cu posta pt. mine ca n-au intrat zilele-n sac![]()

...vezi cum o imbraci pe Delia si ce-ti mai zice dr.
Sanatate multa