Prichindei nazdravani 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

tatiana delia e la fel,cu tuse,haraiala in piept,si eu iam bronhovaxom o lna si acum am inceput c ribomunil si ii mai dau prpolis c cu echinaceea ptr cppii sper sa fie ok.
nb somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la , fursecuri, pishcotzele, si una mica de incalzire ...

Transmit "La multi ani!" cu sanatate si impliniri celor care isi serbeaza astazi ziua numelor !

Deci am rezolvat tot ceea ce mi-am propus ieri sa fac . Am avut ajutor, a venit omu' mai devreme . Ma astepta la cresa la Biencutza, da' tot am fost furioasa pe el ca putea sa ma astepte la market ca sa nu mai car ca magaru' de si sa nu mai stau in aglomeratia din maxi-taxi.

Alina, . Ai reusit sa iei medicamentul ?

Tatiana, multumesc pentru urari . Aceleasi ganduri bune si pentru voi . Lasa ca o sa fie bine pentru mandre , mai ales ca vor fi amandoua. O sa respiri si tu mai usor in cursul zilei .

si va doresc o zi minunata!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Pastila de ras:

Sotul, tot rosu si transpirat, calcand rufe, o intreaba pe nevasta-sa:
- Draga, esti sigura ca asta e cura cu fier pe care mi-a prescris-o medicul?

Mergi la inceput

Zic si eu buna dimineata la fete si la multi ani sarbatoritilor de astazi(si de maine),Mariana am reusit sa iau toate cele 3 cutii de ribomunyl si propolis c kids cu echinaceea m-aDeliei ca nu imi ajungeau baniidar am rezolvato si pe asta.
Astazi cred ca voi lenevisper

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Zic si eu buna dimineata la fete si la multi ani sarbatoritilor de astazi(si de maine),Mariana am reusit sa iau toate cele 3 cutii de ribomunyl si propolis c kids cu echinaceea m-aDeliei ca nu imi ajungeau baniidar am rezolvato si pe asta.
Astazi cred ca voi lenevisper

http://alinahandmade.blogspot.com/

Bravo mami ! DD ne vegheaza pe toti !
Sa ai o zi asa cum iti doresti !

Mergi la inceput

Fetelor am fost cu Delia sa o impartasesc,afara era ok,mititica mai vroia sa stea afara dar nu avem voie sa stea afara asta la indicatia medicului,luni ma duc cu a la doctor sper sa nu imi mai dea iar antibitocca deja sunt 2 saptamani d cand yi dau antibiotic si nimic tot haraie in piept tot tuseste si doctora cica nu are nimic la plamani eu numai inteleg nimic.Ce iti este si cu acesti doctori

Mergi la inceput

Da' buna ziua fetelor !

Pfiu, ce casa goala...am auzit ecoul....
Va dau cafeul de dupa pranz...poate apare cineva dupa miros....

Alina, o sa ma gandesc la voi sa primiti ok de la doctor !

Nyny, unde esti mami ?

Tatiana, sa nu crezi ca scapi usor...maine . Mi-am pregatit rochia cu spatele gol (da' mi-am pus o maleta ca-i cam frig ) si astept cuminte invitatia la tratatie . Oricum lasand gluma la o parte iti doresc tot binele din lume si sa fiti sanatosi cu totii !

Mergi la inceput

Tatiana La Multi ani pentru maine,sa fii sanatoasa,fericita,implinita si eu astept inca invitatia la tratatie

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor !

Tatiana
LA MULTI ANI ! Sanatate, bucurii si impliniri!

Sunt intr-o pauza, am terminat toate cele si-mi astept mandra de la plimbare!

Va doresc un we placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Multam gagici pentru urari,poftiti la tratatie,cafelute,prajiturele,ceva alchooool,da nu prea mult,ca cine stie ce chef va mai vine,bufet suedez,si toate cele.Eu ma pregatesc sa o duc pe mama acasa,si mi-am facut si ceva bagaje ca o tai maine cu fetele pana la Arad.Luni vine randunoiu si tre sa-l astept la aeroport in Timisoara.Saptamana urmatoare sunt cu pregatirile de nanasit,da vad eu cum fac sa mai dau cate o ochiada si pe la voi.Apoi ma duce randunoiu la Baile Felix 5 zile,drept rasplata ca m-a lasat sangura de ziua meaVa pup pe toate si va doresc un we placut.

Mariana,baga rochia cu spatele gol la loc si scoate cojocu.Asta daca nu vrei sa vii si tu la Felix....la tratament termal

Mergi la inceput