Ce gatim azi (85)
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
ciorbita de pui a la greq
piure de cartofi cu carnaciori afumati
salata de varza
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
mcrissa spune:
ciorba de perisoare
varza cu carnati
si daca mai am timp un chec
Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan
Atat sunt de mare
lbelciug spune:
Mik, multumesc mult pt sugestii. Pana la urma am pus gogosarii pt iarna cu otet, caci deja asteptam de cateva zile si unii din ei se stricasera. Mi-a iesit un brocan de 5l.
Si ca sa fiu in ton cu voi, va recomand o www.adihadean.ro/2011/10/rasol-cu-praz-paste-si-sos-de-rosii/" target="_blank">reteta grozava. Ca niciodata s-a mancat tot intr-o zi. De mentionat ca am folosit rosii cherry si chiar am lasat cratita la cuptor 2 ore (carnea a devenit f frageda asa).
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
J G spune:
www.prin-casa.ro/?p=1501" target="_blank">Supa crema de rosii cu linte si portocala - absolut delicioasa!
Un pui intreg la cuptor (aveam de gand sa fac trei feluri din el, dar mi-e lene. Am zis!)
QiaoBing spune:
am si eu nevoie de o mana de ajutor. nu sunt mare bucatareasa, gatesc doar de vreo 2 ani mai mult pt supravietuire . va indiviez sincer cand vad ca gatiti mai multe feluri in fiecare zi.
acum problema mea. am primit un cocos de la tara si pt ca nu am stiut ce sa fac cu el l-am pus pe sot (eu am o problema sa pun mana pe carne cruda, baarrrr, dar de nevoie o fac si pe asta daca nu am variante) sa il transeze si l-a bagat la congelator. am facut pulpele la cuptor dar nu au avut succes cu toate ca pusesem si vin, pe a 2-a au mancat-o cainii. acum nu as vrea sa arunc toata zburatoarea la caini, nici sa o "uit" 1 an in congelator. ceva idei mi-ar prinde bine. am in pungi separate pietpul; spatele; organe + gat + aripi(cred)
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
SuperMami_1 spune:
friptura de curcan cu cartofi si salata de gogosari
Miha, mamica fericita de Rares si 15+
anca-28 spune:
mititei la gratar
tocana de fasole boabe cu salata de varza
ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(5ANI) SI NATALIA(6AUG2011)
reginai30 spune:
tochitura cu mamaligutza si ciorbitza de curcan! fara desert azi
http://stickero.blogspot.com/