Ce gatim azi (85)
Raspunsuri - Pagina 12
vias spune:
mancarica de mazare cu piept de pui
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
SuperMami_1 spune:
mancarica de mazare cu carnati semiafumati si muraturi
Miha, mamica fericita de Rares si 15+
buburusca spune:
am facut doar briose pt baietelul meu. maine voi face cartofi la cuptor si spaghete cu sos si carne
sper sa fie delicioase
lbelciug spune:
Fetele, am multi gogosari micuti si verzi (ultimii din gradina). Ce sa gatesc cu ei? Sunt si un pic amarui, dar mi-ar parea rau sa-i arunc....
Merci.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
anca-28 spune:
Ieri:mamaliga cu branza si smantana si carnaciori
Azi:ciorbita de cartofi cu tarhon.
ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Fetele, am multi gogosari micuti si verzi (ultimii din gradina). Ce sa gatesc cu ei? Sunt si un pic amarui, dar mi-ar parea rau sa-i arunc.... Merci. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Daca gogosarii se lasa copti si ai timp, ii coci, apoi ii faci tocanita cu putina ceapa unduita in ulei si suc de rosii sau rosii proaspete. Pui si o lingurita de zahar. Evita sa pui foaie de dafin sau cimbru caci astea accentueaza amarul.
Ii mai poti pune la otet taiati sau intr-un sos de mustar. Pastrati la rece si consumati rapid.
(mey eu nu scriu la topic da' va citesc. daca ar fi sa scriu, n-as scrie decit de 3 ori pe saptamina caci nu gatesc decit in zilele ca nu ma dic la job).
vias spune:
supa crema de pui si cartofi cu crutoane
cina: fripturica de pui la cuptor cu bruschete cu ardei copt (pt bruschete m-am inspirat de pe pagina a DC-ului )
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici