Brumarei de nov-dec 2011 (73)Bravo Emilyjeuly!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Bedro, nu mi se pare ciudat Dominique, are si conotatie religioasa si e un pic mai rar la noi.Oricum mult succes in alegerea numelui.

Apropo de nume, noi am renuntat la Daria, ne tot gandim la Ingrid, vi se pare prea rece, fetele?

Emma 31 saptamani

e frumos

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +35 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

INGRID [norvegiana] Ing este frumoasa (Ing era numele unei zeitati nordice)

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

asta e trusa, adica acul si cateterul dar in plus eu mi-am luat si anestezicul(solutia)

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Aris Ce anestezic ai cumparat pt epidurala? Cum il cheama?

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Eu o sa imi iau Braun perifix,cred ca asa ii zice.Pe asta mi-a zis medicul sa-l cumpar.Si cred ca Ariss tot din asta si-a luat parca.

34+ cu Sara Elena

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

subscriu. si nu, nu mi se pare rece. pana la urma nu o sa fie toata viata un bebelush dulce si bucalat. iar numele asta imi inspira o femeie puternica si frumoasa

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Bedro, nu mi se pare ciudat Dominique, are si conotatie religioasa si e un pic mai rar la noi.Oricum mult succes in alegerea numelui.

Apropo de nume, noi am renuntat la Daria, ne tot gandim la Ingrid, vi se pare prea rece, fetele?

Emma 31 saptamani

e frumos

bebelinul meu scump

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

merci, Lia si Rodica...ne tot gandim, sa fie bebelusii sanatosi si sa se nasca bine ca nume le gasim.

Emma 31 saptamani

Mergi la inceput

arleza - o sa dai peste oameni draguti, sunt sigura. ai grija sa ceri tot ce ai nevoie cu zambetul pe buze, fi tu in primul rand draguta, amabila, intelegatoare si empatica si ai sa vezi ca nimeni nu rezista in fata ta. eu vad ca asa sunt si eu. am furnizori de la care iau marfa doar pt ca imi este simpatic agentul. e prea veche zicala: vorba dulce mult aduce, ca sa nu fie valabila.
chiar si cand se uita urat la tine o asistenta tu sa ii zambesti frumos si dulce si sa o rogi sa te ajute.
eu asa am facut fatza la asistentele de la neonato din elias care aveau faima rea de tot. le-am zambit chiar si cand incercau sama prosteasca pe fatza dupa ce mi-au adus alt copil la alptat

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

laura - tu esti cu o zi dupa mine. joi implinesti 32 de saptamani si intri in cea de-a 33-a saptamana. restul, sunt aproximari pe care le face medicul in baza unor masuratori ecografice si au mai mult legatura cu dimensiunile copilului si ritmul lui de crestere intr-o anumita perioada. e ca si cum am avea un pui de pisica despre care nu stie nimeni pe ce data s-a nascut, atunci vine un medic il cantareste si il masoara si zice: in functie de dimensiuni acest pisoi are aproximativ doua luni, intelegi?

mama de mic +s31+

multumesc ai dreptate

Laura 31 saptamani Alesia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Dar mai stiam (din auzite)ca daca ajungi la o anumita dilatatie nu iti mai pot pune epidurala,de ce?Si ca e si faptul ca tre sa te dilati nitel(cat nu stiu)ca sa iti faca epidurala.Cum e treaba aveti idee?

34+ cu Sara Elena

epidurala ti-o pune la dilatatie 3-4. Mai incolo, cica nu mai are rost, merge snur, eu stiu? Insa la a doua nastere, mie mi-a pus-o si la 2 pt. ca nu ma dilatam si copilul dadea semne de suferinta fetala (bataile inimii neregulate, lichidul incepea sa se infecteze etc.). Dar astea sunt exceptii. Si, e drept, dupa epidurala am ajuns in jumate de ora de la dilatatie 2 la 6, deci se vede ca era necesar pt. organismul meu un mic ajutor, sa fiu mai relaxata.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

aris - sa stii ca asa sunt si eu ff ironica si auto-ironica. Chiar si in situatii limita. La nastere nu am tipat deloc (ma vaitam, da' nu tipand sau urland) ca nu sunt genul. M-a ajutat mult epidurala sa ma relaxez, dar nici nu pot sa urlu ca din gura de sarpe. Asa sunt eu, nu stiu ... de rusine, mai retinuta ... Si cand impingeam, cu toata durerea (suportabila totusi), intre o impinsatura si alta ... ostetrica ma incuraja, cica i se vede capul, hai, vaaai, cat par are (asa era ), iar eu, dupa o gafaiala ii raspundeam, chiar, are deja codite? Si alte glumite de-astea ...

Mi-a zis cineva mai de mult ca am limba ascutita ... stiu sa ma apar din cuvinte, sa fac haz de necaz si pe seama mea si pe seama altora. Uneori nu intelege toata lumea atitudinea asta, par acra ... da' na, asta sunt.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

..... incercau sama prosteasca pe fatza dupa ce mi-au adus alt copil la alptat

ha?!..adica "ti se parea tie ca ar fi alt copil"...asta e de culmea neonatologiei (nu ca nu au mai facut incurcaturi cu copii prin spitale, chiar si la case mai mari...sotul meu e obserdat de faza asta el vrea sa faca poza fetei copilului imediat ce iese din "burta" :)) ca nu cumva sa il schimbe din greseala)

Nina, 30s+,

Mergi la inceput