Brumarei de nov-dec 2011 (73)Bravo Emilyjeuly!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

hahahahha si pe mine
Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Lia, tu nasti normal sau faci cezariana?

Emma 31 saptamani

din cate stiu eu, normal
dar m-a pus carola pe ganduri cu colul
cum vrea Bunul

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +35 Matei Ioachim

mama de mic +s31+

hai mai, chiar asa sperietoare sunt ? intrebati si voi medicii sa stim si alte pareri.

35+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Carola, ca tot ziceai de concerte rock...mi-a spus al meu aseara si am vazut si eu acu pe net ca sambata aniverseaza mallul Polus din Cluj 4 ani, si de la 19 au concert cu Cargo, Iris si Holograf...acum stau si ma tataie fundu sa merg, dar nici nu as vrea sa stau in aglomeratie prea mare, sa trebuiasca sa imi feresc burta. Ma mai gandesc...da asa as merge..mai ales pentru Cargo.

diana30+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

da, Cargo imi place si mie. Eu nu merg la concerte cu artisti romani.
Mai bine nu mergi ca e inghesuiala si oamnei beti.

35+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deutzica spune:

Legat de epidurala,n-am simtit durere deloc dar simteam nevoia sa imping exact cand trebuia,la expulzie am avut aceeasi senzatie pe care au avut-o si fetele doar ca pe mine m-a durut cand m-a taiat si m-a cusut cu tot anestezicul administrat,tin minte ca in momentul in care m-a taiat m-am oprit din impins de durere si toata lumea se panicase pe acolo,acum la a doua nastere de asta mi-e cel mai frica...Mie anestezia mi-a facut-o la dilatatie 7-8 si e destul de greu sa stai nemiscata pana iti monteaza epidurala la dilatatia asta dar e ok.

pup fetele

34+ Mami de Luca si Iustin in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

in primul rand eu am avut anestezicul meu si va recomand si voua sa il aveti chiar daca medicul zice ca nu e nevoie, pt ca fiind al teu anestezistul o sa prepare cateva doze si le lasa moasei sa ti le faca cand ai nevoie. daca stai pana incepe sa te doara, moasa cheama anestezistul...ala e prin vreo cezariana, vine in juma de ora te chinui si te epuizei inutil. daca esti relaxata nu ai cum sa nu fi euforica pt ca esti un pic Paris Hilton atat de la anestezice cat si de la hormoni.
da, am avut si o epiziotomie mica mica. un singur fir la exterior, dar nu am avut un copil mare si probabil fiind complet relaxata si ne simtind nimic in zona aia pielea si-a facut treaba.

cat despre momentul dilatatiei, este un mit. eu imediat dupa epidurala am inceput sa ma dilat din ce in ce mai repede. am noroc ca doctorul meu cred ca e o mare prostie ideea asta ca epidurala incetineste dilatatia asa ca a instruit moasa sa imi puna epidurala imediat ca zic "au" prima data(cum sa nu-l iubesc?). nu aveam inca 3 dilatatie cand mi-au chemat anestezista. eu zic sa insistati si sa cereti epidurala repede chiar daca o sa va loviti de ceva capete patrate. daca o pune cand ati ajuns la 6 deja sunteti obosite si chinuite si nu mai aveti atata elan cum am avut eu

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Doamne ARISS pai nasterea pe care ai avut-o tu mi se pare ireala.Doamne ajuta la toate de o asa nastere naturala cu epidurala.Deci fetelor,cele care nasteti normal,luati-va epidurala sa fim si noi euforice in travaliu si dupa.

Si epiziotomie ti-a facut ARISS?Mica sau mare taietura?

34+ cu Sara Elena

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Aris Ce anestezic ai cumparat pt epidurala? Cum il cheama?

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Eu o sa imi iau Braun perifix,cred ca asa ii zice.Pe asta mi-a zis medicul sa-l cumpar.Si cred ca Ariss tot din asta si-a luat parca.

34+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

ARISS,pai oricum nu ma gandeam sa ma duc fara anestezicul meu.Eu sper sa intalnesc oameni binevoitori si cooperanti si draguti,acum sa vedem ca doar suntem in Romania.

34+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

asta mai vraiam sa va zic, musai sa cereti o doza noua cand ajungeti la dilatie 8 poate chiar 9 in felul asta sunteti asigurate pentru inca 2-3 ore si nu o sa simtiti nimic cand va coase. operatiunea cusut dureaza enorm de mult. si sa nu stai pana nu mai puteti de durere si abia apoi sa cereti o noua doza pentru ca dureaza vreo 20 de min sa isi faca efectul complet si in timpul asta av omoara contractiile. eu asa am patit, ca m-am dat grozava si am cerut doza noua de abia cand nu am mai rezistat si cand am auzit moasa: gata, acum in 15min nu mai simti nimic" am crezut ca lesin.
nu am simtit cand a taiat, dar am vazut ca ia foarfeca si am avut grija sa ii amintesc:"taiem un pic de tot,da? doar un varf de foarfeca" l-a busit rasul dar se pare ca s-a conformat

oricum eu cand sunt in situatii limita vorbesc si fac fata la stres facand glume. greu imi rezista cineva pentru ca sunt exuberanta, daaar nici nu prea ma crede nimeni cand zic razand ca ma doare si fac tot felul de comparatii

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

NAROPIN

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Bedro, nu mi se pare ciudat Dominique, are si conotatie religioasa si e un pic mai rar la noi.Oricum mult succes in alegerea numelui.

Apropo de nume, noi am renuntat la Daria, ne tot gandim la Ingrid, vi se pare prea rece, fetele?

Emma 31 saptamani

Mergi la inceput