Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 20

miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra miki, ![]() ![]() am 2 scenarii in minte..ori il gaesc cu ochii umflati de plans, ori...e asa de incantat ca nu vrea sa plece de acolo ![]() delia, Vlad al lui miki cred ca este cu 4 luni mai micut decat Cristi ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
madutza, dar vrei tu sa-l iei mai devreme ? sau asa se termina programul ? nu-l lasi la masa acolo ?
la gradi a noastra poti sa-l iei fie la 13.30 dupa masa de pranz, fie dupa ora 16.00 adica dupa somn..

miki1979 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra iar acum contrar sfaturilor cardiologului nostru, pisuc ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Pisuc, la fiecare tigara imi suna in cap cuvintele tale ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
madutza, te-ai apucat de pipe ?
si eu ma gandeam zilele trecute ca daca am terminat cu alaptatul ce-ar fi sa incerc si eu una ?

AlexinaA spune:
Teiuta mea face nani si am zis sa va salut si sa va ofer si eu o cafeluta!
Azi i-am facut para cu piersica si putina banana si a mancat cam 100g, apoi nu i-a mai trebuit, se tot frichinea in scoica de numa'
Irinuca- asa zice soacra-ta. Mamaaaa de unde a tras ea concluzia asta? Zii ca venim cu batul dupa ea
Viss- si eu am aceeasi curiozitate , cand pot sa bag unt in legume? Pt teea legumele sunt bleahhhhh. Ce bine ca papa bbeii tai asa bine, e mare lucruuu
Yasmi,maduta- cred ca voi dintre noi toate ar trebui sa va ingrijorati cel mai putin de cat papa puiutii ca sunt niste mancaciosi! La carte spune ca doar doua mese de lapte au dupa ce sunt diversificate celelalte 3 , si cantitatea difera de la un copil la altul,asa ca nu e musai sa manance 200 ml la o masa de lapte daca ei nu vor.
Mada- tin pumnii sa-l iei pe Cristi happy de la gradi.... Si eu am bagat o pipa cu cafeluta
Strumph- si bafta la piureul de mar
Deea-pai hai sa ne intalnim la o placinta cu pasaricile noastre
Fetele eu am mai intrebat.... Vreti sa mai facem o intalneala? Pana nu ninge....
Ma duc sa ma schimb ca tot in pijamale sunt de azi dimi....poate ies mai tz afara sa luam aer
Va pup
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lparpala
Buna, Mie dr pediatru mi-a spus ca ar fi mai bine sa coc la cuptor fructele. Din cate am inteles, coacerea pastreaza mai bine vitamine, nutrienti...chestii de genul asta, dupa care vine fierberea la aburi. Am gustat si eu din marul copt si este bestial. Acum ii pun si para si combinatia este delicioasa. In alta ordine de idei, am pus si eu cateva poze pe Picasa. Am si vazut cateva dintre albumele voastre si m-am minunat de copilutii frumosi si nazdravani. Va pup! Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) |
da, mar copt cu para proaspata si branzica e o nebunie

miki1979 spune:
citat din mesajul lui AlexinaA Teiuta mea face nani si am zis sa va salut si sa va ofer si eu o cafeluta! Azi i-am facut para cu piersica si putina banana si a mancat cam 100g, apoi nu i-a mai trebuit, se tot frichinea in scoica de numa' Irinuca- asa zice soacra-ta. Mamaaaa de unde a tras ea concluzia asta? Zii ca venim cu batul dupa ea ![]() Viss- si eu am aceeasi curiozitate , cand pot sa bag unt in legume? Pt teea legumele sunt bleahhhhh. Ce bine ca papa bbeii tai asa bine, e mare lucruuu Yasmi,maduta- cred ca voi dintre noi toate ar trebui sa va ingrijorati cel mai putin de cat papa puiutii ca sunt niste mancaciosi! La carte spune ca doar doua mese de lapte au dupa ce sunt diversificate celelalte 3 , si cantitatea difera de la un copil la altul,asa ca nu e musai sa manance 200 ml la o masa de lapte daca ei nu vor. ![]() ![]() Mada- tin pumnii sa-l iei pe Cristi happy de la gradi.... Si eu am bagat o pipa cu cafeluta ![]() Strumph- ![]() ![]() Deea-pai hai sa ne intalnim la o placinta ![]() Fetele eu am mai intrebat.... Vreti sa mai facem o intalneala? Pana nu ninge.... ![]() Ma duc sa ma schimb ca tot in pijamale sunt de azi dimi....poate ies mai tz afara sa luam aer Va pup ![]() Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
pai de ce sa nu-i dai unt ? poti alterna fie o lingurita ulei fie putin unt fie putina smantana adaugata la legume

irinuca05 spune:
Buna fetele!
Am venit de la vaccin. Puiuta doarme acum.
Am frunzarit un pic si am vazut ce mi-ati scris.
Madutza, este superb citatul tau! Mi-a placut si o sa-l tin minte sa-l spun mai departe
Fac un capitol nou si apoi va dau un link sa ne votati si pe noi!

pisucmic spune:
citat din mesajul lui madutza_bra iar acum contrar sfaturilor cardiologului nostru, pisuc ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Pisuc, la fiecare tigara imi suna in cap cuvintele tale ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Aoleu, dar mult succes am mai avut!!!

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de

lparpala spune:
citat din mesajul lui irinuca05 Hello ladies! Sa stiti ca sunt la zi cu cititul, dar nu am reusit sa scriu. Eu nu stiu cum aveti voi timp de toate! Pe mine ma ingroapa rufele de calcat si spalat. In permanenta livingul nostru e plin de hainute, jucarii, recipiente de mancare etc. Si am doar un copil!!! Nu stiu cum reusiti voi, cele cu 2-5 copii. Sau poate sunt eu cam lenesa; doar i-a zis soacra-mea fiului ei cand a plecat la facultate: "numai moldoveanca sa nu-ti iei ca sunt lenese!". Bineinteles ca eu nu sunt de acord cu afirmatia asta. Eu ca eu, dar o avem ca dovada pe Strumph ca nu e adevarat :) Sau doar sunt ineficienta cu treburile in casa. Dar sincer saptamana asta nu am facut mare lucru prin casa. Uneori am impresia ca m-am saturat atat de tare de dezordinea asta, ca imi vine sa le las pe toate asa! |
Ca bine mai zici! Chiar ma gandeam ca si eu sunt in aceeasi situatie. La mine este si putin mai complicat in sensul ca nu am apucat sa renovam tot apartamentul si avem sufrageria un fel de depozit cu de toate

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)