Nasterea la Arcadia - Iasi(22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Mersic de sfaturi fetelor.

Claudia, azi am tinut-o si eu toata ziua langa mine. a stat acolo doar 30min dupa baie. Dar daca nu te poti misca e mai greu. De asta o luau probabil.

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Alinuta

Pus poze si schimbat semnatura

Lena - de Maia

Bebe Maia - 8 oct 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Alinuta

Lena - de Maia

Bebe Maia - 8 oct 2011

Lena din pacate nu reusesc sa le vad..nu stiu dc..:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crysacry

..Sa pun si pompa pentru sani?imi foloseste la ceva in primele zile?...

38+

Nu are rost sa o iei, au si acolo pompa, si uan f faina, dar eu una nu recomand pompa in primele zile.

Mergi la inceput

Citat:

Multumim

Nu e tati fotograful, eu... si eram cu ceza, asa k am prins cum am putut.

Am alaptato putin azi

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Lena, ai o printesa minunata, seamana cu amandoi, 60 % tati restul mami!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia
in alta ordine de idei bebe s-a iritat la fundulet
am folosit bepanthen la inceput si can am vazut ca incepe sa se irite am schimbat cu sudocrem dar e MAI RAU ,si il schim des ,uf poate si din cauza asta e asa agitat ,a , oare? ieri m-a inebunit de cap ,nu am putut face nik ,a vreut numai la titi sau in brate ,cum il puneam in patut se agita de mama focului ,nu stiu daca a dormit ieri o ora toata ziua ,aseara eram terminata ,l-am si leganat pe picioare ,desi am zis ca eu niciodata nu o sa fac asa ceva dar uite ca nu mai stiam ce sa-i fac

Iulia incearca sa il speli dupa fiecare scaun cu apa calduta si apoi sa dai cu crema, stratul de crema sa nu fie gros, sa masezi un pic pana intra crema in piele.Trebuie sa te odihnesti cat de cat si sa papi daca vrei sa nu iti scada cantitatea de laptic, desi eu cred ca ai suficient! Dupa ce lai leganat cum a fost? A adormit? Eu nu vad nimci rau in a legan a un bebelus, daca asta il calmeaza si il face sa se simta bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

noi cred ca avem o prb- deci mandra mea doarme de la o luna cate o noapte intreaga fara intrerupere ,asta pana acum cateva zile . se trezeste noaptea, si kiar des.s-a trezit si la o ora si la 2h, azi noapte la 3 ore s-a trezit.am incercat sa-i caut motivul..in imbracaminte...mai imbracat..mai dezbrcat..mai pe moale ,mai sus,mai jos in patut..nimic rezultate.aseara mi-a adormit pe perna mare si asa am pus-o in patut,crek i-a placut daca a dormit 3 ore.noaptea cand se trezeste se maraie ,da din maini,picioare si o linistesc si o adorm doar cu sanul.mama zice ca poate nu se mai satura cu san si sa incep diversificarea.ma gandesc ca poate ii ies dintii...cand imi prinde degetul il trage spre gura si da sa mestece.
nu stiu ce sa fac...cum stiu sigur ca nu se satura..daca asta e prb? desi eram hotarata pe lapte exclusiv pana la 6 luni.
cum stiu daca e de la posibila aparitie a dintilor?
pt prima oara sunt f derutata...

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

Corina
, citeste de pe gmail despre puseul de 18-20 sapt!!La mine fata face asa de 2 sapt, in fiecare noapte mi se terzeste din ora in ora, in cel mai feritict caz din 2 in 2 ore, vrea la san sa suga , apoi doarme iar!Mergi pe alaptat in continuare si lasa alte temeri nefondate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuta84

Citat:

Alinuta

Lena - de Maia

Bebe Maia - 8 oct 2011

Lena din pacate nu reusesc sa le vad..nu stiu dc..:(

Alinuta, pozele sunt pe contul de gmail.

Lena - de Maia

Bebe Maia - 8 oct 2011

Mergi la inceput

Multumesc Madline

Lena - de Maia

Bebe Maia - 8 oct 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetele cu ceza, cand ati avut voie sa alaptati prima oara? la cate ore dupa nastere? avand in vedere ca erati sub efectul anesteziei. ce au spus doctorii?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput