Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
crissteo spune:
Neata. Si noi cu viroza mai bine, aproape e gata.
Ieri am fost si eu la gineco si mi-am facut si pap-ul. Acum astept rezultatul. Sper sa fie ok.
Mi se pare asa frig si urat afara ca nici nu stiu daca sa-i scot acum sau dupa amiaza, adica pe la 4.
Voi cand mai iesiti afara? Asa e, toate jucariile sunt reci si pe jos e ud.
Maine merg cu amandoi baietii la Budimex, sa vad ce-i cu rinichii lui Albert. Am emotii mari. Sper sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine.
Am pus sa fac un piureut, daca iesim sa mai iau si niste ficatei, nu le-am mai dat de ceva timp. Si niste varza, sa fac salata. Nici de asta n-am mai facut de ceva timp. Si niste conopida sa fac cu maioneza si usturoi. Sper sa nu le fac pofta fetelor cu burtici, daca da, spuneti si promit ca nu mai zic nimic de mancare.
Crissy, a iesit decizia printesei? e totul bine? la voi e frig acum, asa-i?
Crispro, cum mai esti?
Denisa, s-au mai asezat lucrurile?
Nu mai stiu, am vrut sa zic mai multe, dar am uitat.
Pupam si o zi buna va doresc.
paula_m spune:
Neata
Michelle, mi-ai dat tema de casa. Azi incerc sa gasesc pe cineva sa-mi trimita Osanit...Mycya, cred ca esti pe listuta mea scurta
. Mai vrea careva? Daca gasesc pe cineva, sa rog sa-mi ia mai multe. Michelle, ne poti spune un pret? Desi nu stiu cand i-a iesit un colt de premolar, mi-e groaza de canini
Mergem la pediatru. Din nou!!! Cred ca ne mutam la ea acasa![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
paula_m spune:
Am fost la pediatra, la plamani e ok, pt muci mi-a dat colargol.
Am intrebat de imunitate, bineinteles ca a uitat sa-mi prescrie, tb sa o sun, dar mi-a zis de brohovaxom, ca din pacate toate racelile astea sunt virotice, iar brohovaxomul contine cam 10 tulpini bacteorologice, deci pot sa il dau, ca rau nu face, dar nu stie cat ma poate ajuta.
Dar cu Raul nu ma mai inteleg deloc. Chiar nu ma plang gratuit. Pe zi ce trece e tot mai rau. Si in cabinet a rasturnat tot, i-a tras la dr tot de pe birou, daca il luam in brate ma tragea de par si urla, daca il puneam jos se apuca de distrus. Copilul meu se transforma pe zi ce trece in ceva ce nu recunosc si de care imi e teama...Imi e teama ca nu-l mai pot controla. Dar nu-mi dau seama cum am ajuns aici, ca eu nas nu i-am dat niciodata, dimpotriva, l-am lasat intotdeauna sa se descurce singur, nu l-am carat in brate, nu am sarit pe el la cel mai mic scancet...spuneti-mi unde gresesc ca eu nu-mi dau seama.!!! Acasa, cand are figuri, il pun in patut si ies din camera, dar in public ce sa fac? Il iau in brate si il las sa se manifeste, dar tot sunt zgaraiata pe fata ( bine, acum i-am taiat unghiile
). Daca nu ajunge la fata mea, sau nu poate sa ma muste, se loveste singur!!!

. Ce ma fac cu el?
Paula, mamica
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
paula_m spune:
Si am mai vrut sa va zic ca am avut azi marea surpriza sa constatam ca Raul nu mai are fimoza. Nu stiu ce s-a intamplat si cum, dar azi cand l-a decalotat d-na dr totul a fost ok. Asa ma bucur ca nu l-am chinuit pe copil cu decalotari fortate si ca totul s-a rezolvat pe cale naturala...
Paula, mamica
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
Alice_Elena spune:
neata!
acum pot sa zic ca suntem spre bine amandoua.
mara a dormit toata noaptea. de la 9 la 9 jumate azi dimineata. m-am trezit eu de cateva ori sa vad cum respira si ce e cu ea de nu zice nimic
( si bineinteles sa fac pipi
)
mai avem asa niste urme de muci dar sper sa treaca intr-o zi doua.
paula, si mara e cam rea. bine, nici chiar cum zici tu. dar e destul de nervoasa asa. si tzipa. asta ma enerveaza cel mai tare, cand urla.. dar de multe ori nu o bag in seama, imi vad de treaba. cel mai rau face cand sunt bunicile in jur. se alinta maxim. si vad ca nu intelege niciuna sa nu o bage in seama cand are iesiri.
soacramea asta de la cta le face cel mai pe dos, dar deja am impresia ca vorbesc singura asa ca nici nu ma mai obosesc. cel mai tare ma dispera ca ii zice tot timpul "nu ai voie mamaie, nu ai voie" (cu lucruri pe care eu i le dau cu mana mea, si ea vede) 
macar face mancare buna. tocmai ce a facut o fasole cu afumatura 
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
27+ 
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Mergem la pediatru. Din nou!!! Cred ca ne mutam la ea acasa |
Paula m-ai facut sa rad

ma bucur pentru partea cu fimoza, la fel cum m-am bucurat pentru Matei can am afla ca nu mai are fimoza
si eu vreau Osanit daca gasesti...intre timp ma mai interesez si eu
legat de comportament, il recunosc parca pe nepotelul meu, dar acolo cauza este rasfatul, offf nu stiu ce sa spun...
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Neata ![]() Michelle, mi-ai dat tema de casa. Azi incerc sa gasesc pe cineva sa-mi trimita Osanit...Mycya, cred ca esti pe listuta mea scurta ![]() Poze mare-partea aII a |
daaaa, vreau si eu Osanit daca gasesti.

de Larisa Ioana 24.06.2010