Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
Alice_Elena spune:
eladea, mersi.
mai devreme vroiam sa mai zic una alta da a tabarat mara pe mine si am trimis repede mesajul ca altfel il pierdeam ![]()
sper sa avem o noapte buna, fara muci. sau macar fara aspirator
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
27+ 
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Noi suntem tot cu muci garla. Asta e tratamentul ce ni l-a recomandat (pana acum am pus doar apa de mare + aspirat): Sinupret 10 picaturi/ 2-3 ori pe zi, 5-7 zile Colargol 1 picatura/ 3 ori pe zi in fiecare nara dupa aspirat Vibrocil 1 picatura in fiecare nara seara inainte de culcare daca nu respira cum trebuie Aerius 2.5 ml/ zi doza unica daca nu da rezultat tratamentul dupa 2 zile ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
Urmeaza-l cu strictete si o sa se faca bine repede fara Nurofen si alte tampenii. Pe tratament de genul asta merge si pediatra mea si a functionat mereu la Alexia si iarna trecuta o data si la Nectarie.
Sanatate multa!
Eu lui Nectarie nu ii dau nimic pentru imunitate, doar tzatzi. Cu Alexia am fost insa la clinica Naturalia unde e medicul Pavel Chirila daca ati auzit de el si incep de saptamana viitoare un tratament de imunitate homeopat facut in laboratoarele lor.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)https://picasaweb.google.com/roparo/Vara2011#
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui saddie crissteo eu asa stiam de cafeaua decaf ca se folosesc solventi chimici ca sa se extraga cafeina si de-aia e mai nociva. Uite ca bumblebee zice ca are cafea decofeinizata natural, aia cred ca e ok. Nici nu stiam ca exista, o sa caut si eu, sa am sa beau duma-masa daca mi se face pofta. Totusi eu dimineata nu pot renunta la cafeluta ca sunt zombi toata ziua. ![]() |
si eu am luat cafea decof de la un magazin naturist cand alaptam, ca sa imi fac poftele...acum zace in frigider

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
larissa_79 spune:
racusoru, nu iti mai face griji. Nectarie al meu are 13.5 kg si 88 cm. Insa el face multa miscare...in parc alearga mingea peste tot iar cand se plictiseste o ia la picior si mai arunca cate o privire sa vada daca vin dupa el. Si daca vede ca vin o ia la fuga. Asa ca ne alearga tot parcul si pe noi si pe bona. Acum de doua zile seara n-am mai iesit afara, doar dimineata cu bona. Vad insa ca da ture ture prin casa.
Inca nu ai de ce sa iti faci griji. Alexia mea era grasuta pana la 2-3 ani....acum e slabuta tare. Si mai stiu un baietel din parc care acum are 5 ani si e chiar slabut. ei bine dupa cum era la 1-2 ani ziceam ca va fi un grasan. Nu a fost asa insa....Asa ca ...lasa copilul sa pape. Totusi stiu ca daca e mai grasut se da mai putin cereale, paine, fainoase. De asta nici eu lui Nectarie nu ii dau seara cereale.
Eu am multa treaba ca de obicei...va citesc...insa cand sa scriu...
Ma bucur ca Nectarie si-a facut un program si e tare cuminte. Mai nou face ham-ham, arata diverse animale pe carte si arata cu degetul in carti sa ii spunem ce e acolo. Are nervisori cateodata in scaunul de masa si se izbeste tare de zici ca il dezmembreaza.
In schimb noaptea maraie des de la dinti si masele cred. Ii iese a doua maseluta deja si sunt umflate tare si cele de jos. Noroc ca dorm cu el si la fiecare plans mic ia tzatzi lui si adoarme fericit. Ma trezesc des si de multe ori sunt zombi dimineata. Bine macar ca e puiul fericit si pot sa il alin.
Am incercat sa ii dau biberon asa in joaca cu lapte de vacuta si l-a scuipat. Nu ii place nicicum. Cred ca dupa intarcare, cand o fi vom trece direct la canuta.
Va pup pe toate.
Adriana, ati ales numele pentru fetita?
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
https://picasaweb.google.com/roparo/Vara2011#
racusor2010 spune:
va 

da, nu ma gandesc acum ca andrei e chiar gras, dar asta am remarcat in 9 zile , de cand nu mai e mama, ca a facut imediat burtica. i-am zis bonei si a zis ca ei ii este frica sa il lase singur 
in fine, i-am zis sa il scoata cu hamul, sper sa treaca peste frica asta. andrei e deja mare, merge bine, cand suntem noi acasa fuge prin toata casa, chiar isi ia perna (mare) si o taraie dintr-o camera in alta 
merge asa cu ea in brate, o mai tranteste pe jos, sa mai odihneste putin, o ia de la capat...e tare simpatic
am scos fainoasele din alimentatie, cereale oricum nu ii dau si incerc sa reduc laptele de noaptea.
de dimineata am pus la cuptor peste cu legume 
si i-am facut supa crema de dovlecel pentru seara...eu nu prea ii variez mancarea, nu prea am cand sa ma gandesc la asta si ma simt cam prost din cauza asta 

dimineata ce ii mai dati in afara de paine cu gem sau paine cu branza ? eu ii mai dau ou cu rosie si cu branza, rar iaurt cu banana, mereu un iaurt ii dau
azi am ajuns la 7 jumate acasa 
inainte mi se parea ceva normal, inainte de a fi andrei ma refer, acum a fost asa de greu sa stau, mi s-a parut de parte ii fur din timpul lui...si mi-am dat seama ca sunt norocoasa ca am un serviciu bun, de unde pot pleca totusi la o ora rezonabila si ca sunt norocoasa ca pot lucra remote in caz ca am lucruri nerezolvate, dar am timp si de copilul meu 
sunt norocoasa ca am o familie frumoasa si ca ne iubim si suntem sanatosi si am cativa prieteni dragi 

sunt norocoasa ca va am pe voi 

m-a apucat nostalgia , mai ales ca mi-a fost dor de andrei , dar si pentru ca o prietena tare draga mie are niste probleme si e suparata si nu stiu cum sa fac sa ii fie bine 

si site-ul de care zicea andreea, cu papa sanatoasa...sa il cititi cu incredere. este o prietena tare draga de-a mea, m-a ajutat de multe ori cu sfaturi minunate, are un suflet de milioane, doi copii minunati, este un om deosebit, desteapta , si care face totul pentru puii ei 
mi-a fost mentor si am mare incredere in ea! din pacate eu nu prea am reusit sa urmez sfaturile ei...mereu imi propun sa fac ceva de pe acolo...
ma iertati 
ma duc la dus si la nana, ca cine stie ce mai debitez pe aici ![]()
![]()
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Mycya spune:
salutare!!
iar am tras chiulul zilele astea...am fost plecati de acasa vreo 3 zile ca prea ne plictiseam in oraselul nostru si ieri seara am revenit dar nu am avut dispozitia necesara sa intru sa mai scriu.
sunt trista ca a plecat sora mea acasa
acum vad iar cum e sa fii singur si cat e de pustie casa
abia astept sa treaca timpul sa imi iau zborul si eu ...
toata ziua am fost abatuta, abia dupa ce a plecat de aici am realizat cat de mult a contat prezenta ei si cat de bine imi facea ca era cineva langa mine mereu 

astept sa vina sotul de la servici sa imi revin putin ca prea am bocit azi
v-am citit dar nu am ramas cu nimic in memorie
nbuna tuturor si multa sanatate delfinasilor bolnaviori 
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
rodyka spune:
| citat din mesajul lui ochidut Si eu am intrat special pentru scumpele noastre mamici crispo si rodyka, care sunt triste acum. ![]() Nu am vorbe prea intelepte..... , stiu ca va e greu. Rodyka, cand ajungi acasa incearca doar sa te bucuri de fete, fara sa te mai gandesti ca ai fost toata ziua plecata. Isa o sa se bucure de tine chiar si doar pentru o ora, daca e petrecuta din plin cu ea. |
| citat din mesajul lui michelle1981 rodyka - cu siguranta esti cea mai buna mama, incearca sa te destinzi cand ajungi acasa si sa profiti din plin de clipele petrecute cu familia ta! Ce imi place cum ai descris ca dormeau Maria si Isa |
ochidut, michelle,

. asa as vrea si eu, dar... ajunsa acasa, primul lucru e ca-mi sare Isa in brate si se grabeste sa-mi arate noutati de peste zi
, asta cam o jumate de ora, in fund pe gresia din bucatarie (eu). apoi insa tre sa pun casa pe picioare, sa dau indicatii pentru ziua urmatoare, sa fac un dus (sau o baie calda-calda), sa pun de paine pentru dimineata, sa-mi pregatesc eu lucrurile si hainele pentru a doua zi... printre astea o mai dragalesc pe Maria si cinam cu totii. mai arunc un ochi in trecere pe net si gata, e miezul noptii!! si recunosc cu rusine ca Florin a trecut pe ultimul loc, pun capul pe perna si iau direct somn va pup, mamici dragi, si va multumesc pentru cuvintele frumoase si incurajari

ps: CRISPRO, pai aici in 15 octombrie se deschide sezonul la gratare, inainte de data asta esti pasibil de amenda daca faci foc chiar si in locuri amenajate
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ooana spune:
Buna dimineata 
va astept cu o cana mareeeee de cafea cu sau fara cofeina dupa preferinte!
parca ma simt putin mai bine...sper ca azi nu mai pot sa il chem pe Marius acasa ![]()
ieri, in toata nebunia am dat drumul la masina de spalat
am adunat hainutele lui Matei ramase pe pat printre care si un pampers fara sa imi dau seama
...dupa care m-am pus la somn si a ramas sa le scoata Marius, care a date peste o masina cu haine plina de gel facut de pampers, ufff ![]()
le-am dat o clatire sa vad ce mai pot rezolva
daca nu le iau la mana pe rand pana scot tot gelul din ele
Matei nu a vrut LP ieri seara, s-a trezit dimineata la 5 si a papat, inca doarme ![]()
| citat din mesajul lui racusor2010 azi am ajuns la 7 jumate acasa ![]() inainte mi se parea ceva normal, inainte de a fi andrei ma refer |
nu cred ca e o consolare dar si eu voi fi exact in aceeasi situatie, te pup mami
e greu sa le faci pe toate dar important e sa fiti voi fericiti si sa va iubiti mult!Rody off multa putere mami, cred ca atunci cand vi acasa primul luru pe care il faci e sa petreci timp cu printesele tale
din pacate nu mai prea ramane timp pentru tine, pentru voi 
...chiar ca a venit frigul, bbrrrr.....
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
adrianaBuc spune:
Neata
Noi am rezolvat-o cu mucii doar cu oscillo, ser si apa de mare.
larisa, nu am gasit nume pentru bebelina. E o alegere tare grea de data asta. Parca nu ne vin idei deloc, nimic nu i se potriveste.
rodi, ce greu trebuie sa iti fie! 
ma enerveaza vremea asta. aproape ca nu mai iesim pe afara pentru ca in carut nu prea mai sta, iar pe jos vrea sa puna mana pe toate alea, sa se joace la nisip, sa se dea in topogan. SI sunt toate ude si reci. Nu mai interactioneaza cu copilasi ca nu prea mai gasesti de varsta ei. Uf!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt ![]()
22+
cu 
michelle1981 spune:
Neata!
Intr-adevar de la Sinupret e ceva mai bine, a dormit Bianca pana la 10.
Mycya - acus vii in Ro 
Racusoru - si eu ma gandesc cu groaza cum va fi cand voi veni tarziu acasa, am avut si eu la servici perioade cand stateam pana seara tarziu tare, dar partea buna e ca si eu pot intra remote.
larisa - pupam pe Nectarie
Fetelor pt durerea de la dintisori eu recomand cu caldura Osanit, dar nu se gaseste in Ro, ci numai in Germania si Austria. Bianca nu apuca sa planga nici 1 minut, ii trece imediat ce ii dau cateva granule (e homeopat)
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)