Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
bumblebee spune:
Cafea Hag, mie imi trimie mama mea
.
Norocul meu e ca figurile le face numai in casa, de obicei in deplasare e prea furat de peisaj
. Dar chiar si asa, este o etapa, vor trece peste ea.
Paula, V cand a facut spasmul hohotului de plans, a fost naspa, aiurea, chiar nasol.. Isi lasase capul pe spate, isi dadea ochii peste cap, era vanat tot, si evident, nu mai respira.. N-am avut timp pe loc sa-mi dau seama ce-i cu mine, ca eram cu totul pe V, sa-si revina, dar dup-aia am dat-o-n bocete..

Faza e ca oricum piticii astia mai activi->hiperactivi, putin nervosei fac chestia asta. Plus ca cel mai des fac crizele astea cu cei mai usor santajabili..
Lasa Paula, eu imi rezerv loc la soacra lui Btz
. 
ochidut spune:
declar razboi deschid dintilor, nu ii mai suport

sa iasa odata si sa nu ii mai chinuie pe copii astia
m-a sunat bona sa imi zica ca larisa nu a dormit deloc azi, e maraita rau, sta numai cu suzi sau isi baga tot pumnul in gura.
evident, de fiecare data cand vad ca ii apare pe telefon numele bonei, imi sare inima din piept pana sa aflu ce e
, e asa nasoala senzatia. si ea saraca de fiecare data incepe cu :"nu te speria mama"
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
victo, ai dreptate. la fel ca si saddie, si eu inainte sa am copil ma uitam dezaprobator la cei care faceau cate o criza sau tipau, gandind ca parintii cu siguranta nu au stiut cum sa il educe si ca al meu nu va face asa

acum mi-am dat seama ca niciodata nu poti fi 100% sigur, oricat de cuminte sau intelegator e copilul tau; copii sunt copii si odata tot iti fac o scena/criza, iti incearca rabdarea, testeaa mereu limitele...etc etc. Acum eu ma rog sa am intelepciune si putere sa le limitez cat mai mult.....dar mai vedem noi ce o fi...
Racusor, nu cred ca e cazul sa fii asa suparata ca e Andrei gras. In primul rand nici nu cred ca e gras. 2. esti o persoana cu capul pe umeri, nu o sa il lasi tu sa manance prostioare sau sa aiba un program dezordonat 3. atata vreme cat mananca sanatos si cu un program este super bine, zii merci ca nu alergi dupa el cu mancarea.
Ma recunosc in cuvintele tale, tu nu mai tii minte cand ziceam eu mereu ca larisa e grasuta....etc etc....exact asa cum zici tu???? Si dupa ce a fost atunci bolava de nu a mancat nimic 3 zile, i-am jurat ca nu ma zic asta. Macar a avut de unde da jos si de atunci nu a mai facut asa falcute. Plus am vazut ce greu e sa-ti refuze copilul mancarea.....
Iar daca doctorita iti zice ca e ok, ascult-o. Asa o inebuneam eu de fiecare data si mereu ii facea curbele de crestere si copilul iesea perfect armonios. (inaltime - greutate).
Iar daca are falcute nu inseamna neaparat ca e gras, asa e forma fetei lui sau acolo se vede mai repede ca mananca bine...Sa te uiti la copii grasi, sa te vezi ca sunt indesati peste tot, cum au mainile si picioarele ca niste butoiase.....Nu o sa mai zici atunci nimic de Andrei.
Eu cred ca face miscare dar ca sa stai tu linistita poti sa ii zici bonei sa il lase mai mult pe jos in parc, la locurile de joaca sau pur si simplu sa se plimbe cu el de mana.
de Larisa Ioana 24.06.2010
lauri_ca spune:
Buna!
Ne inscriem si noi in clubul muciosilor, pentru prima oara.Mucii sunt aposi,nu are rost sa-i aspir, curg singuri, ciudat e ca numai din nara dreapta si ii curge si ochisorul drept. Nu i-am dat decat oscilo avand in vedere ca nu tuseste, nu are febra. Sper sa treaca de la sine. In schimb ultimile nopti au fost mai crunte ca de obicei, noroc ca recupereaza somnul spre dimineata. Si s-a facut asa mamoasa, numai la mine in brate ar sta, un pas nu mai pot sa fac fara ea.
eladea2005 spune:
no, am culcat teroristii si va invit la cafea...buna, buna...![]()
scuze ca n-am mai intrat, vad ca v-a dat michelle linkul cu papa...
azi am facut o supica cu carne de vita si legume, am pus niste suc de rosii proaspat mixate, cu busuioc si ulei de masline, cateva picaturi de lamaie la final...a papat Filip...mama, mama...
![]()
astia ai mei, teroristii (asa o sa-i numesc de acu incolo...
)si-au pus in gand sa ma sece incet, incet de puteri...
tre sa stau cu cohii pe ei ca pe butelie, altfel dupa 1 minut, doua, aud urlete...
ioiiiii....cand ma gandesc ce lupte trageam si eu cu frate-mio...acu ii compatimesc pe ai mei...![]()
pe de alta parte mi-s asa de dragi cand se joaca frumos impreuna, se dragalesc, dorm amandoi in acelasi pat...astea sunt momentele mele de fericire...
pana ma dezmeticesc ei...![]()
fetele, deci veniti la Cluj??? Victo, Ilinca, punem de-o hora cu Muresul?
astept raspuns...
ghetute si eu vreau sa-i iau... stiu ca e magazinul ala de pe calea Floresti, de care zicea si Oana...acolo au incaltaminte de piele la preturi accesibile...ar mai fi si Leonardo, Deichman din Polus/Iulius...sincer nici eu n-am prea umblat prin magazine si mi-e si groaza...
pe net am gasit ghetute aici (in cautarile mele):
http://www.hainedecopii.ro/baieti/incaltaminte
(perturi bune, zic eu)
http://www.incaltaminte-copii.ro/index.php?obj=front&action=listare_produse&tip=1
(asta e mai scumput)
http://www.pjshoes.ro/shop/6-incaltaminte-baieti
spor la shopping!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
lauri_ca spune:
Si aici mai sunt ghetute pt. copii http://www.gade.ro/site/magazin/ghete-copii/.
Atentie totusi cand cumparati de pe net, unele ghetute au croiala mai stramta pe glezna si chiar daca marimea e buna, cu sosetuta mai groasa e posibil sa nu se inchida fermoarul sau sa nu intre piciorul.Noi am patit-o cu niste ghetute primite cadou.
Cu razboinicii tai Eladea, nu stiu ce sa zic , poate gasesti in cartea Supernanny niste sfaturi. Eu am inceput sa citesc din ea si e f. interesanta, imi place. Ai mei nu se bat(inca) dar se parasc, Radu direct, iar Stefi ma striga si-mi arata cand Radu o scoate din camera lui, sa-i deschid usa![]()
michelle1981 spune:
La papuci eu am surprize la Bianca cu grosimea labei piciorului, are pernute pufoase si nu o incap papucii ingusti. Oricum chiar cumparati de pe net, se pot returna daca nu ii sunt buni.
Eu ieri am fost un pic nostalgica, am imprumutat cuiva hainutele Biancai si mi le-a adus ieri..
Doamne, ce repede trece timpul asta!!
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
adrianaBuc spune:
michelle, sa nu imi spui ca atat de mult mananca ea la o masa.
- ultima poza
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt ![]()
22+
cu 
michelle1981 spune:
De obicei mananca, dar azi nu a mancat chiar asa bine, nici nu putea respira bine pe nas. Oricum in niciun caz nu o fortez chiar daca mai ramane o gura. Cand nu mai vrea, gata, nici nu mai insist, nici mie nu imi place sa insiste cineva sa ma indop cand nu mai pot.
Dar da, asa mananca, incep cu felul 2 care uneori mi-l refuza pe motiv de gusturi noi, borsul ii place mereu (mananca 1-2 polonice, in functie de cum mananca felul 2). Cand refuza felul 2, incerc sa ii dau carnita cu ciorba sau asa goala cu mamaliguta.
Se vede ca doarme mandra de am timp sa stau la palavre ![]()
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)