Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

neata fete!

intru repede sa va dau un site cu www.reclama/modules.php?name=Content&pa=list_pages_categories&cid=6&retete_copii=1" target="_blank">retete papa copii

fug sa fac supica la copii...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Nu se deschide:(

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu caut ghetute. Dar desi stiu ca sunt doar pt o iarna, caut ceva bun, pt ca nu vreau sa ii intre apa in ghetute sau sa ii tina rece la picioare. Sunt dispusa sa dau bani mai multi, dar macar sa am siguranta ca ii tin cald. Deci, fetele ce recomandati?
Michelle, mi-am notat si tratamentul vostru, ma duc maine la pediatra inarmata cu o gramada de retete, sa vad ce zice si ea, mie imi tb ceva sa faca mucii sa dispara instantaneu
Eu cred ca v-am mai scris ca Raul cand cand plange tare, tare, se invineteste la fata si isi pierde respiratia. Bine, nu se intampla des, dar s-a intamplat de vreo 4 ori. E groaznic. Si ultima data a facut asta pt simplu motiv ca nu am vrut sa-i dau telefonul fix sa-l care prin casa. Deci, se poate sa faca crize din cauza unei suparari. Am citit mult despre chestia asta, se numeste spasmul hohotului de plans si asa reactioneaza unii copii. Important e sa nu ma sperii. Si banuiesc ca si fetita aia facea ceva de genul...Pe de alta parte, nu pot sa-i indeplinesc lui Raul toate poftele, ca nu cumva sa se supere si sa faca crize. Banuiesc ca la fel a gandit si mama respectiva...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Si noi suntem in cautare de ghetutze, deocamdata umblam cu adidasi. Dar vineri mergem la Cluj la shopping si sigur ii gasesc ceva.
Paula, Oana, nu va bagati la un drum de Cluj? Noi stam pana duminica.

PS Raisa doarme in camera ei!!! In carucior, dar macar e in casa.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ramona, si noi venim sambata sau duminica la Cj. Deci punem de o intalnire cu clujencele?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Ziua buna fete dragi,

am intrat si eu sa va salut, nu am intrat iar de mult nici nu am citit din urma sper sa reusesc sa citesc mai tarziu macar pe sarite. Sper ca sunteti bine si delfinasii sanatosi. Noi tocmai am scapat de niste muci si ieri am facut si vaccinul, a reactionat bine dupa vaccin adica nu a facut febra si nici nu a fost maraita. Nu mai stiu ce sa fac de mancare, sunt intr-o pana mare de idei,Eladea nu se deschide site-ul :(

si o zi mai calduroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Buna fetele!!

Ha, ha la asta cu crizele mi-a dat-o fii-mea peste nas de nu m-am vazut!

V-am mai zis eu mai demult ca pana sa fac copii eram complet paralela ba mai eram si din aia care stramba din nas cand urla un copil pe undeva. Binenteles ca in sinea mea ziceam ca al meu nu va face niciodata asa! . Acum rad ca proasta de una singura cand imi aduc aminte.

Pe Medeea am "laudat-o" mai demult ce crize de urlat face si cum se da cu fundul de pamant. Ei, acum a avansat! Se intinde pe jos cat e de lunga si da din picioare si urla! A facut treaba asta si in parc, si in sala de asteptare din policlinica. Daaaarrrr..... de fiecare data erau motive gen "n-o iau in brate" sau "nu o las sa traga jos plantele din policlinica" .... asa ca am lasat-o sa se desfasoare.

Din pacate nu e o solutie sa nu duci copilul undeva ca poate urla. Pai asa nu-l mai duci nicaieri. In parc nu, ca poate vrea masinute, la cumparaturi nu, ca poate vrea pufuleti si tot asa. Asta e, te duci si te pregatesti sufleteste

Mergi la inceput

crissteo eu asa stiam de cafeaua decaf ca se folosesc solventi chimici ca sa se extraga cafeina si de-aia e mai nociva. Uite ca bumblebee zice ca are cafea decofeinizata natural, aia cred ca e ok. Nici nu stiam ca exista, o sa caut si eu, sa am sa beau duma-masa daca mi se face pofta. Totusi eu dimineata nu pot renunta la cafeluta ca sunt zombi toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

ramonavlas, ramonasin - am trimis linkul pe mail (pe grupul comun). Nu merge pt ca se considera reclama, dar se poate cauta pe google linkul de dupa www.reclama

Multumim eladea!

BTZ - da, de la Simi e tratamentul (am vb de fapt cu asistenta si mi l-a dat)

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

bumblebee- ce cafea bei (decof. natural)?

saddie - si s-a calmat singura? Eu nu stiu cum sa procedez in situatiile astea, dect prin a-i distrage atentia cu alte activitati, as iesi din incapere, as parasi locul. Oare cum e corect?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

michelle daca suntem in parc o cam las sa se desfasoare si ma indepartez cu pasi inceti. De obicei cand vede ca iau distanta se ridica repede si fuge dupa mine. Daca mai vede si un catel (si la noi tot sunt cativa prin parc) e perfect, uita de orice!

Cand eram in policlinica, nu puteam pleca asa ca am incercat sa vorbesc cu ea, cum spuneai si tu la nivelul ei ma uitam in ochi si ii vorbeam. Pana la urma s-a potolit dar mai greu.

Sper sa fie bine cum procedez, la noi asta functioneaza cat de cat acum. Cu distragerea atentiei cu alt obiect la noi nu merge. Le da de pamant cu ciuda si urla si mai tare.

Initial nu prea ma induram sa o las sa urle dar facea tot mai rau. Adica urla, o luam in brate, mai urla si acolo 2-3 min apoi se linstea dar daca indrazneam sa o las din brate pai facea de trei ori mai urat decat prima data. Si am zis ca asa nu merge.

Mergi la inceput