Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Citat:
citat din mesajul lui deutzica

In Romania sunt destul de mici sansele de nastere naturala fara epiziotomie,o fac doar ca sa fie ei siguri...sau din comoditate.Si mai e ceva cica atunci cand faci epidurala cresc sansele sa fie necesara epiziotomia,pentru ca nu te dilati la fel de tare.
Si mi-am dorit sa nu imi faca dar nu am scapat si Luca a fost micut,eu sincer nici acum nu sunt f sigra ca trebuia dar asta e..traim in Romania vorba lui Badea

34+ Mami de Luca si Iustin in burtica

Asa e ai mare dreptate,dar eu o sa incerc sa vb cu medicul.Sa ii propun macar sa vad ce zice,desi cam stiu raspunsul de pe acum,ca nu se risca sa se rupa tesutul si e mai indicata o taietura care poate si cusuta usor.Macar sa nu se apuce sa taie mult din prima si sa nu fie necesara o asa taietura,de 7 8 copci.

34+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bedro - asa mi-a explicat si mie dr. Cateterul ala ramane pana a doua zi, timp in care mi se adminstreaza calmante. Deci cam asa se procedeaza.

Eu am cerut calmante si dupa nastere naturala (cand se contracta uterul), deci faza cu "sa simt ca am nascut" nu tine la mine. Am simtit destul in timpul travaliului. Eu nu am asa ridicata stafeta durerii (nici joasa, sa ma vait din orice), deci tot ce se poate ca sa nu mai simt, cer, intreb. Si ma bucur de orice inventie (tip epidurala) care usureaza durerile.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

ARIS saru' mana o sa incerc si ceai de catina,sper sa treaca ca tare naspa e sa nu poti respira.Imi era de ajuns ca oricum cand stateam intinsa in pat simteam ca nu mai am aer,de la uter ca apasa pe diafragma,si acum ce sa mai respir ca nu mai am pe unde.Parca nici Vibrocilul nu-si mai face efectul.

34+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Acum am si eu un motiv de bucurie,am schimbat saptamana,Doamne ce emotii ma iau cateodata, ca mai avem asa de putin.Cred ca peste 2,3 sapt cand o sa intru in 9 luni,o sa am emotii si mai mari.

Doamne sper sa nu fiu singura acasa cand o sa ma ia contractiile de nastere.

34+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

sincer nu prea cred ca e asa. orice femeie naste la o dilatatie de 10. fie ca are sau nu facuta epidurala. nu vad nici o legatura intre durerea pe care trebuie sa o suporti fara nici un drog si elasticitatea perineului. eu am discutat cu doctorul si mi-a explicat ca epiziotomia se face ca sa evite o rupere urata si asa cum stim e mult mai ushor de cusut o taietura dreapta si curata(clean cut) fata de o ruptura prin sfashiere. acum e adevarat ca trebuie sa ai bafta si de un medic care nu taie aiurea, ca am vazut destule femei taiate de zici ca aveau de scos un dinozaur nu un copil. eu am avut o taietura f mica, de nici un centimetru, am avut un singur fir si s-a vindecat de nu o mai vezi nici nu lupa....si am avut epidurala, ba chiar ultima doza cu doar cateva minute inainte de expulzie

Citat:
citat din mesajul lui deutzica

In Romania sunt destul de mici sansele de nastere naturala fara epiziotomie,o fac doar ca sa fie ei siguri...sau din comoditate.Si mai e ceva cica atunci cand faci epidurala cresc sansele sa fie necesara epiziotomia,pentru ca nu te dilati la fel de tare.
Si mi-am dorit sa nu imi faca dar nu am scapat si Luca a fost micut,eu sincer nici acum nu sunt f sigra ca trebuia dar asta e..traim in Romania vorba lui Badea

34+ Mami de Luca si Iustin in burtica

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

ARIS de o nastere ca a ta ma rog si eu la Dumnezeu.

34+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

arleza - mai bine decat vibrocil eu ash alege un spray cu apa de mare, nu are nici un efect secundar, poti sa te dai de 20 de ori/zi daca simti nevoia. oricum s-ar putea sa fie o combinatie intre rinita asta de sarcina si raceala. eu nu sunt racita dar sunt mereu infundatadar asa am fost si sarcina trecuta asa ca...m-am obisnuit, astept sa treaca

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

felicitari ce bine arata semnatura

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Acum am si eu un motiv de bucurie,am schimbat saptamana,Doamne ce emotii ma iau cateodata, ca mai avem asa de putin.Cred ca peste 2,3 sapt cand o sa intru in 9 luni,o sa am emotii si mai mari.

Doamne sper sa nu fiu singura acasa cand o sa ma ia contractiile de nastere.

34+ cu Sara Elena

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

pai atunci asa sa o si ai! relaxeaza-te si totul o sa fie bine.
a, si vedeti ca eu am facut f multe exercitii kegel inainte de nastere. de data asta m-am cam puturosit si parca vad ca o sa ma coste

Citat:
citat din mesajul lui arleza

ARIS de o nastere ca a ta ma rog si eu la Dumnezeu.

34+ cu Sara Elena

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

pe al meu copil acum l-a apucat cheful de jucat la nisip in curte si chiar s-a facut frig...tot incerc sa il conving sa intram la caldurik....nu de alta dar raman fara baterie la laptop

mama de mic +s31+

Mergi la inceput