Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deutzica spune:

Multumesc de primire fetele

La multi ani anna-mama si mariucas nasteri usoare si bebei sanatosi si voiosi

Sarcina asta pot sa zic ca siu eu am fost cam indisciplinata si am mai bagat un junk food din cand in cand si cate un pahar de pepsi langa iar cu dulciurile nu mai vorbesc,de cand sunt acasa fac tot timpul ceva dulce acum de ex am 3 feluri de dulciuri in frigider,nu va spun ce ca poate fac pofta cuiva+proviziile de stat de ciocolata si alte bunatati sper doar sa nu ma fac patrata,si sa reusesc sa revin din nou la forma initiala la fel de repede ca la Luca.

Sambata frumoasa va urez si eu

34+ Mami de Luca si Iustin in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Salutare!

In primul rand vreau sa le urez si eu LA MULTI ANI multa sanatate si nastere usoara sarbatoritelor de azi,ANNA si MARIUCAS.

FIRICELintra si tu cand poti ca te credem ca ai treaba.

BABY,multa sanatate si ei si lui bebe si nastere la termen.Sper sa reusesc sa vb si eu cu ea la tel.

BRAMBUsper pana la urma sa fie bine si sa pot naste natural cu epidurala(si daca ar fi si fara epiziotomie,ar fi ideal)

LIA,tu cum te mai simti?

34+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

multumim de pont

Citat:
citat din mesajul lui MoniQQ

Jurnalul Adrianei m-a facut sa caut :).

Exista acele "fotocarti" care se pot face la Kodak Express/Cora/etc.
Aparent toate folosesc acelasi lucru in spate - un soft numit Cewe.

http://www.cewe-fotocarte.ro/descarcare.php

Se pot edita poze, exista o gramada de designuri predefinite (calendare, photobook, postere, etc).

Acum ma simt creativa!

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

si la noi la fel. de asta nu am incercat inca

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Am sa incerc, am retinut. Nasol ca "langa patul copilului" coincide cu "langa patul meu". Si eu, ca luny, sper sa rezist eu la miros ... Merci.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

ALINUK baga un nos-pa de 80 mg pt stomac ca stiu ca functioneaza.Hai ca trece,stai linistita in pat si pune o paturica pe tine,incearca sa te relaxezi.
Tu caum vei naste pana la urma,stii,ti-a zis Pechi?

Eu sunt racita,cobza,cu tot cu vit c si paracetamol si ceaiuri pe care le beau de o sapt ca aveam inceput de raceala tot s-a agravat.Acum am nas infundat,dureri de oase,de ochi,mucisori si o vaga durere de cap.Nici gustul alimentelor nu le mai simt.
Sper sa treaca totusi.

34+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
arleza - cum bine a zis cine, nu mai retin, scuze, in durerile alea de travaliu o injectie, oriunde, nu ai sa o bagi de seama daca doare sau nu. Cateterul e un furtunas finut care o sa iti ajunga pana la gat, deci, pe spate o sa stai f bine, nu deranjeaza. Isi face efectul imediat ... o doza dureaza circa 2 ore, daca travaliul e mai lung, iti baga alta doza. Pt.mine e sfanta epidurala in nastere naturala.

La cezariana, acum, tot asa, anestezie in coloana.

Brambu, citez din mesajul tau ca sa adaug: si la cezariana, daca aveti posibilitatea sa alegeti, cereti anestezie prin epidurala (sau combinat). Cateterul de la epidurala se poate pastra in urmatoarele 24 de ore postoperator si se administreaza cantitati mici de anestezic pentru calmarea durerilor. Pentru ca intotdeauna dupa o operatie primele 24 de ore sunt cele mai naspa. Dupa aia organismul se obisnuieste cu durerea si devine totul mai suportabil.

ATENTIE: durerea ingreuneaza vindecarea. Am tot auzit de persoane care, din motive de neinteles pentru mine, refuza analgezicele dupa cezariana. Mare greseala: recuperarea va fi mult mai lenta, deci si capacitatea de a avea grija de copilasul nou-nascut va fi diminuata. Acuma, ca sa fiu sincera pana la capat, eu nu inteleg nici atitudinea aia "vreau sa ma doara, sa simt ca devin mama". Dar mi-e ca intru in alte discutii contradictorii si nu vreau sa supar pe nimeni.

Ca sa va incurajez : durerea injectiei in coloana este absolut nesemnificativa (sau injectia este chiar nedureroasa - eu am facut o rahianestezie si efectiv nu am simtit deloc intepatura, mai ales ca acul folosit este f f subtire) in comparatie cu durerile de la nasterea vaginala sau cu cele de la cezariana.

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deutzica spune:

In Romania sunt destul de mici sansele de nastere naturala fara epiziotomie,o fac doar ca sa fie ei siguri...sau din comoditate.Si mai e ceva cica atunci cand faci epidurala cresc sansele sa fie necesara epiziotomia,pentru ca nu te dilati la fel de tare.
Si mi-am dorit sa nu imi faca dar nu am scapat si Luca a fost micut,eu sincer nici acum nu sunt f sigra ca trebuia dar asta e..traim in Romania vorba lui Badea

34+ Mami de Luca si Iustin in burtica

Mergi la inceput

BRAMBULE ce am mai asteptat noi vremea asta mai rece si uite ca eu am racit,dar au fost diferente prea mari de temp de la o zi la alta.Cum sa reziste si organismul saracul.

34+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

eu am incercat sa revin la sanul gol ca sa zic asa dupa un timp si nu prea mai stia sa prinda cum trebuie, dar oricum durea groaznic imediat ce incepea sa traga. asa ca nu m-am despartit de silicoanele mele. am avut si un avantaj, cand am vrut sa ii dau biberon nu mi-a facut fitze cum au patit alte fete..era obisnuit cu senzatia de plastic.
acum fiecare cum poate .. pana la urma mai important e sa primeasca ceva lapte matern decat modul in care il primeste.
eu pana si pompa o puneam tot cu protectii ca altfel ma durea. poate ca am eu niste sani sensibiloshi

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

hey fetelor!

Lia si aris merci pentru pontul cu pansamentele, le caut cu siguranta!

fetelor care vor utiliza mameloane de silicon, vroiam sa va zic ca ar fi bine sa alternati sanul gol cu sanul cu mamelon sa nu se obisnuiaca bebe cu mamelonul de silicon si sa nu-i mai placa sfarcul. ne-a zis moasa la cursurile de puericultura ca a avut destul de multe cazuri, si ea recomanda sa se alterneze.

mariucas
anna
Bebelini minunati sa va dea Dumnezeu, sanatate si putere sa aveti griia de ei!

eu am o durere de stomac de nu mai stiu de mine, nush ce sa iau, imi vine sa vomit...bleah ce stare nasoala!

32+ Luca Eduard

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

alinuk - poti incerca no-spa si niste covrigei sau sticksuri

arlenza - :( sanatate. incearca niste ceai de catina. adevarul e ca la mine cel putin noaptea si dimineata a fost fooarte frig si la prinz se faceau 30 de grade. nu e normal

mama de mic +s31+

Mergi la inceput