Fulgusorii se pregatesc de sarbatoare {17*}

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

a fost ...frumos...l-am simtit pe Darius..a fost un moment cand am simtit cum il sarut..pe cuvant...am inchis ochii si mi-am imaginat...dar toate amintirile, toate detaliile mi-au revenit in minte...si m-am bucurat tare mult...l-am simtit si pe el acolo...am fost noi doi

Mamica lui JR

Mergi la inceput

iar JR a ramas acasa cu tati....si au reusit sa-mi scoata toate hainele din dulapuri ..mi-au facut "treaba"

una peste alta...la Bv a nins

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Citat:

... m-am hotarat sa ma conduc dupa instinctul meu de mama si sa incerc in fiecare zi sa insist sa-i pun cate cev ape limbuta si in timp sa devina obisnuinta... chiar daca inseamna sa-i dau din castronelul lui mihai... si asa in timp o sa incep sa le pregatesc aceeasi mancare si or sa aiba acelasi program... nu zic bine?

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Ba zici foarte bine

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Fete..mi s-a desumflat nesimtitu' de hemoroid!!!Tre' sa beau!!!

Bine..ei(cei trei) sunt tot acolo...de cand eram insarcinata cu Rebecca...dar desumflati, dom'le...asa nu ma streseaza/dor!

*Blackmoon Lady 23+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
pishko zici bine
lady ma bucur ca esti mai bine

o duminica frumoasa tuturor

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias

a fost ...frumos...l-am simtit pe Darius..a fost un moment cand am simtit cum il sarut..pe cuvant...am inchis ochii si mi-am imaginat...dar toate amintirile, toate detaliile mi-au revenit in minte...si m-am bucurat tare mult...l-am simtit si pe el acolo...am fost noi doi

Mamica lui JR

Asa ma bucur fetita pentru ce citesc... ma bucur ca simt ca in sfarsit ti-ai eliberat sufletul, chiar de nu-l vei uita niciodata, macar stii ca e acolo sus si are grija de voi si va veti reintalni atunci cand va veni clipa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Allexa Adriana

Lady felicitari fetita! Ma bucur ca ai scapat de chin! Sper sa ramana asa sa nu te mai supere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

vias

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pishko

Citat:
citat din mesajul lui vias

Mamica lui JR

Asa ma bucur fetita pentru ce citesc... ma bucur ca simt ca in sfarsit ti-ai eliberat sufletul, chiar de nu-l vei uita niciodata, macar stii ca e acolo sus si are grija de voi si va veti reintalni atunci cand va veni clipa...

Subscriu!

*Blackmoon Lady 23+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

buna seara si de la Brasov...unde e o vreme...

azi am mers doar pe la cumparaturi ..pe la Darius si apoi am stat toti 3 acasa, la caldurica...
aici a nins si ieri si azi..urat..tare urat

pupici..si sper sa aveti o saptamana super faina..

Mamica lui JR

Mergi la inceput