Fulgusorii se pregatesc de sarbatoare {17*}
Raspunsuri - Pagina 12
vias spune:
a fost ...frumos...l-am simtit pe Darius..a fost un moment cand am simtit cum il sarut..pe cuvant...am inchis ochii si mi-am imaginat...dar toate amintirile, toate detaliile mi-au revenit in minte...si m-am bucurat tare mult...l-am simtit si pe el acolo...am fost noi doi 
Mamica lui JR
vias spune:
iar JR a ramas acasa cu tati....si au reusit sa-mi scoata toate hainele din dulapuri 

..mi-au facut "treaba" 
![]()
una peste alta...la Bv a nins 

Mamica lui JR
allexa06 spune:
| Citat: |
... m-am hotarat sa ma conduc dupa instinctul meu de mama si sa incerc in fiecare zi sa insist sa-i pun cate cev ape limbuta si in timp sa devina obisnuinta... chiar daca inseamna sa-i dau din castronelul lui mihai... si asa in timp o sa incep sa le pregatesc aceeasi mancare si or sa aiba acelasi program... nu zic bine? ![]() Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |
Ba zici foarte bine

http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
Fete..mi s-a desumflat nesimtitu' de hemoroid!!!
Tre' sa beau!!!
Bine..ei(cei trei) sunt tot acolo...de cand eram insarcinata cu Rebecca...dar desumflati, dom'le...asa nu ma streseaza/dor!
*Blackmoon Lady
23+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubit
Rebecca | Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
'neata
pishko zici bine 
lady ma bucur ca esti mai bine 
o duminica frumoasa tuturor 
Adriana, mamica pufarinului David
pishko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vias a fost ...frumos...l-am simtit pe Darius..a fost un moment cand am simtit cum il sarut..pe cuvant...am inchis ochii si mi-am imaginat...dar toate amintirile, toate detaliile mi-au revenit in minte...si m-am bucurat tare mult...l-am simtit si pe el acolo...am fost noi doi ![]() Mamica lui JR |
Asa ma bucur fetita pentru ce citesc... ma bucur ca simt ca in sfarsit ti-ai eliberat sufletul, chiar de nu-l vei uita niciodata, macar stii ca e acolo sus si are grija de voi si va veti reintalni atunci cand va veni clipa...

Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
pishko spune:
Allexa Adriana 
![]()
Lady felicitari fetita! Ma bucur ca ai scapat de chin! Sper sa ramana asa sa nu te mai supere 
Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pishko
Asa ma bucur fetita pentru ce citesc... ma bucur ca simt ca in sfarsit ti-ai eliberat sufletul, chiar de nu-l vei uita niciodata, macar stii ca e acolo sus si are grija de voi si va veti reintalni atunci cand va veni clipa... ![]() Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |
Subscriu!

*Blackmoon Lady
23+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubit
Rebecca | Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
buna seara si de la Brasov...unde e o vreme... ![]()
azi am mers doar pe la cumparaturi ..pe la Darius si apoi am stat toti 3 acasa, la caldurica...
aici a nins si ieri si azi..urat..tare urat ![]()
pupici..si sper sa aveti o saptamana super faina..
Mamica lui JR