Fulgusorii se pregatesc de sarbatoare {17*}

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias

buna si de la mine...

Pishko habar nu am ce sfat sa-ti dau in legatura cu alaptatul, Emma....dar iti pot spune ca Mihaita e super ok cu vorbitul..sau nevorbitul
Ti-am mai povestit de nasica mica a lui JR, care si-a dat drumul mai tz la vorbit..dar cand a inceput, vorbea engleza mai bine ca romana..chiar rupea cateva cuvinte si in turca..pe bune! asa ca asta este sigur motivul pt care el inca nu vb..dar crede-ma ca nu e deloc motiv de ingrijorare...hai..capul sus...
Parca o sa te aud eu cum o sa ne povestesti ca baiatul tau o sa vb si romana si engleza si olandeza..cred ca si germana ceva ..si atunci sa te tii...
Cu alaptatul, eu daca as fii in locul tau as discuta cu un medic pediatru..cred ca el sigur te va sfatui cum e mai bine pt Emma. El va sti daca e ok sau nu 50g intr-o luna sau nu.

Te imbratisez, sper sa te remontezi pt copilasii tai, amandoi sunt super ok, ai sa vezi!

Mamica lui JR

Pai culmea e ca asta cica e medic pediatru... alta parere nu stiu unde as putea cere pentru ca aici nu te duci unde vrei tu... nu exista cabinete particulare ca la noi... singura posibilitate ar fi sa merg la spital, dar parca chiar nu-mi vine sa fac asa mult tam tam... chestia e ca daca imi spunea asta un dr roman as fi aruncat cu siguranta cu rosii in el... au si astia aici niste pasarele de te tii de cap... multumesc mult pentru incurajari .... mi-au mai trecut si mie piticii acum si iau lucrurile mai la rece, doar ca aveam asa o combinatie de nervi cu ingrijorare care nu duce la nici un lucru bun

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

Pishko-usurel,nu te agita.Vias are dreptate,in privinta lui Mihai nu-ti fa probleme.Nici Stefanut nu spune mare lucru,chiar daca intelege totul.Cu Emma,e clar ca trebuie sa inceapa sa manance,dar NU face din asta o catastrofa.Totul trebuie treptat,daca intr-o zi iti accepta o lingurita de pireu de fructe,de exemplu, e f bine.Urmatoarea zi iar o lingurita,poate treptat vor fi,doua,trei...Poate ai incercat deja asta,nu se poate sa nu depistezi,totsi,macar un fruct care sa-i placa.Sau suc.Ai spus parca , ca nu accepta biberon.Nu ai pe nimeni care sa aiba tot la fel un bebe mic ?Si sa vada cum papa alt copilas...zic si eu...Ca nu a luat nimic in grautate,nu este chiar ingrijorator,bine ca nu a scazut.Am si eu o nepotica care nu prea vrea sa manance,cu greu deschide gurita,mananca f putin,in comparatie cu Stefan( sunt doar 2 luni intre ei ) dar , cu toate astea este un copil sanatos,si se dezvolta normal
Rabdare multa ca va fi bine

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009

Asa e... stiu ca nu trebuie sa intru in panica... off cu rabdarea n-am stat niciodata bine... pune-ma sa astept si mai bine ma snopesti in bataie De greutate ea nu s-a ingrijorat, mi-a spus ca nu-i bai ca se mai intampla, dar a scos apoi porumbelul si am simtit cum se incing carbunii in mine
Ea e prezenta de fiecare data cand ne asezam la masa sa cand papa mihai... de exemple nu duc elipsa, mai ales unuele bune ca si eu si tasu` suntem pofticiosi si mancam cu pofta... trebuie s-o obisnuiesc pe ea sa invete sa aprecieze mancarea pe limbuta multumesc de incurajari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Miha....now-now....nu incepe ce am inceput si eu la un moment dar...si mai derulez ocazional:teama, panica..

Mihai e biiiiiiiine...crede-ne!!!!!!!!!!

Emma...la fel..nu e nimic in neregula ca nu accepta mancarea..si vrea laptic...sunt copii care abia dupa un an incep a accepta(cu greu) diversificarea!Schimba pediatra...rogu-te!!!Copila nu are nimic!Ii place tzitzi si atat!!Si o ador pentru asta!!!Cand va fi pregatita..va manca!

Daca te ajuta...deschide aici pe forum un subiect la "parintii intreaba-parintii raspund"...mai multe pareri pro cu ale noastre poate te-ar linisti!

*Blackmoon Lady 23+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Stiu si eu asta si tocmai de-aia nu ma asteptam sa-mi spuna asa ceva...ma asteptam la ceva de genul ca asa sunt copiii alaptati exclusiv, ca merge mai greu, ca accepta mai tarziu, dar in nici un caz sa ma trimita la logoped, si adica ce naiba sa caut la logoped?! Ca n-are nici in clin nici in maneca... tipa de la care inchiriem casa e culmea logoped... si abia astept sa-i povestesc sa-i vad reactia pe fata s-o vad ce spune
Cu forumul asta nu ma prea pricep eu bine, si sincer nici nu stiu ce as putea intreba sau ce raspunsuri as primi... ca am cam aplicat toate metodele clasice... m-am hotarat sa ma conduc dupa instinctul meu de mama si sa incerc in fiecare zi sa insist sa-i pun cate cev ape limbuta si in timp sa devina obisnuinta... chiar daca inseamna sa-i dau din castronelul lui mihai... si asa in timp o sa incep sa le pregatesc aceeasi mancare si or sa aiba acelasi program... nu zic bine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:
citat din mesajul lui pishko
Mai am fost la dr cu emma si tanti asta cred ca e cel putin nebuna... cica daca nu vrea sa manance nici luna asta s-o trimita la logoped... am facut ochii mari in semn de uimire si cica astia se ocupa de ce tine de gura, deci si de mancare... mie mi se pare cam exagerarta tanti, si nici nu mi-a inspirat mare incredere... nu stiu ce sa mai zic...

scuze, dar...
Bafta cu micutii mofturosi !

Rares - clipe si zambete

N-ai de ce sa-ti ceri scuze... chiar e de ras! e chiar caraghios cum poate un medic pediatru sa recomande asa o gogomanie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui pishko
N-ai de ce sa-ti ceri scuze... chiar e de ras! e chiar caraghios cum poate un medic pediatru sa recomande asa o gogomanie!

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata si de la Brasov unde e un frig..brrr

Pishko...mai, chiar zici ca suntem surori, la fel si eu cu rabdarea ...nu cunosc termenul asta, nu e pt mine

Eu am o casa intoarsa, sincer nu stiu de unde sa incep si cu ce sa termin ...il am si pe JR cu mine, asta nu suporta zgomotul de aspirator, mai nou sta numai la ghiuveta in bucatarie...am fost nevoiti sa inchidem apa de la sursa..ca era lac din cap pana in picioare

Diseara mergem in centru sa aprindem o lumanare pt Darius...si acum ies ca sta calare pe mine

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Citat:
[
Diseara mergem in centru sa aprindem o lumanare pt Darius...si acum ies ca sta calare pe mine

http://www.youtube.com/watch?v=U5W4RjTW3zQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:

Mamica lui JR

Azi se implinesc 20 de ani de cand s-a stins mamaitza mea draga...

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:

Azi se implinesc 20 de ani de cand s-a stins mamaitza mea draga...

Citat:

imi pare tare rau Lady..stiu cat doare..
Diseara intre ora 19:00 - 20:00, in toata lumea se aprind lumanari pentru ingerasii copilasi. Este de la ora asta in toata lumea si astfel 24 de ore vor fii lumanari aprinse pentru ingerasii nostrii..
Ma intalnesc diseara cu celelalte mamici de ingerasi din Brasov...
...prin faptul ca merg, ca ma intalnesc cu alte mamici..simt ca pot sa fac ceva exclusiv si pentru Darius... este timpul meu alocat numai pentru el...iar eu chiar am nevoie de asta...
merg sa vad ce mai pregatesc de mancarica pt JR

Mamica lui JR

Mergi la inceput

vias lady

Mergi la inceput