citat din mesajul lui bujo Copiii pun intre 20 si 30g pe zi, in niciun caz 50. Astea se pun in 2 zile. Si nu va mai stresati ca asta e media. Adik poate sa nu puna nimic intr-o zi sau doua si apoi se recupereaza. Daca prinzi sa cantaresti copilul tocmai in zilele cand nu pune, te panichezi ca nu e laptele bun si e o prostie.
Sa-mi fie cu iertare, dar mi se pare atat de anapoda sa-ti cantaresti copilul zilnic!!
Ai dreptate, nu sugeram nicidecum ca ar fi indicat sa fie cantarit zilnic, ci spuneam cam cat pune un bebe in medie pe zi. O data pe luna e suficient. La Filip mi-a zis dr ca a luat prea putin in prima luna si sa-l cantaresc la fiecare masa ca sa vedem daca mananca suficient. Il cantaream inainte si dupa fiecare masa, deci in cam de 14 ori pe zi. A fost cumplit, chinul de pe lume. Si o mare prostie de altfel, ca nu manca aceeasi cantitate la fiecare masa si nu punea la fel in fiecare zi. M-am lecuit cand mi-am dat seama ca pune in ritmul lui si ca medicul n-a facut decat sa ma panicheze.