Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lore .. de cand suntem la mama , adik de duminica.. am fost de 3 ori in oras cu wrapul.. cate 3-4 h.. doarme dusa in el, daca plange inainte sa o pun wrapul o linisteste instant, am mai fost si in mall cu ea in wrap, am sta 5 h, in el uita de foame, colici sau orice altceva...
Important e sa il leg bine sa nu coboare, si sa imi iau bluza simpla fara nasturi /paiete sa stea cu obrajorul pe bluza si nu pe piele, pt ca se irita si face bubite de caldura..
Si eu l-am facut acasa ( 40 lei total), .. am zis ca fac mai intai asa sa vad cum reactioneaza la el, si apoi o sa iau unul tesut.. insa deocamdata ma descurc si cu carpa mea...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Maria.. a mea nu se enerveaza la san, se enerveaza rareori cand laptele tasneste tare si se ineaca.. in rest iubeste titi cu toata fiinta ei, can are colici nu lasa sanul, il impinge strange, lasa 1 sec , il cauta disperata apoi, pe fond de colici sta cu el in gura mai trage , mai se screme la colici, insa sanul 1-1,3 h nu il lasa...
Insa asa e ea, de 3 zile e tare maraita .. somnoroasa si numai cu mami vrea...zicea mama ca dupa Botez copiii se linistesc, a mea e mai rauca...

Rach sa iti fie de bine berea
Cum mai santeti?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hayat,am cerut parerea a 3 medici (ginecologul si 2 doctorite din clinica unde voi naste )si toti mi-au raspuns la fel : NU alaptat ,e mult mai sigur pentru bebe !
Acum sa se nasca sanatoasa ,ca au mai crescut si alti copii cu lapte praf ,nu am de ales

Stefy ,imi pare rau ca nu sunteti bine ,macar ii dai un pic de lapte de la tine,eu cum am mai spus mor de suparare ca nu pot alapta si 100 ml / zi daca puteam sa-i dau si restul LP ,tot eram mai calma

Zubi , sotul ma incurajeaza sa asteptam sa -mi vina laptele sa-l ducem la laborator ,dar mi-am pierdut orice speranta

Mariaenache, stiu despre acest vaccin ,am fost informata ,il au deja in spitale ,nu trebuie cumparat ca in Romania si nici nu-l voi plati . Va primi bebele 3 vaccine,in primele ore de la nastere,la 1 si 6 luni. Am primit toate informatiile necesare si sfatul medicilor a fost sa nu alaptez. Nu vreau sa risc si sa-mi imbolnavesc copilul.
Flacaii ce fac? Seamana intre ei sau sunt diferiti ?

Ionela,chiar scriam si mai sus fetelor, nu stiu ce sa fac si imi este frica . Am mai cautat pe alte forumuri si unele mamici au alaptat ,unele nu ,iar un caz ma speriase ca chiar copilul ei luase hepatita de la mama si murise la 9 ani !!!
Sa stii ca si aici se incurajeaza alaptatul foarte mult ,nu e ca in RO sa bage LP imediar dupa nastere si apoi sa-l puna la san.
Imi este frica ,cum am mai spus 3 medici mi-au vazut analizele si au zis NU alaptat imi este mila de bebita mea ca poate nu fi simti laptele de mama
Tu ce ai face in locul meu ?

Bujo ,vreau din toata inima sa alaptez,dar imi este frica din moment ce doctorii mi-au interzis

40+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

racheel sa-ti fie de bine

la odisea lui Dani era o mamica super exxtra mega pro-alaptat, care zicea ca aproape zilnic bea o bere, ca face lapte, buuun, cand pustiulica a crescut nitel(15-18luni) ii dadea si lui un deget doua din paharul ei, ca deh, poftea copilul, si ce-are, zicea, ca era doar o gurita -doua maaaama ce-a cazut pe ea. pai daca l-ai invatat din scutece cu bere, acu copilul pofteste la bere....

Azi sunt extra mega foarte zen, si fata la fel...sa fie de la ceaiul relaxant rooibos baut ieri¿¿ e un ceai rosu, african, fara teina, vi-l recomand

ionela sau sa fie starea noastra zen de la faptul ca aseara n-am mai baut musetel¿ mersi de sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna mamici si gravidute

nu am citit nimic din urma asa ca nu stiu daca stiti ...
pe 3.10.2011 la ora 3.00 a venit pe lume bebilina noastra, MIRUNA MIHAELA, DE 3050g, 52 de cm si apgar 9, nastere naturala.
ieri am ajuns acasa si incercam sa ne reacomodam toata familia...Eu ma lupt cu hemoroizii, tratamentul nu da rezultate... cautam alt tratament

Alina cu Darius Gabriel si 37+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Fetelor,eu cred ca se refera la berea fara alcool !

40+

Se pare ca va fi

Mergi la inceput

Fetelor,eu cred ca se refera la berea fara alcool !

40+

Se pare ca va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

alayna, daca virusul e inactiv si viremia nu a crescut pe sarcina as alapta. Eu totusi ma intreb daca medicii nu au vazut altceva in analize. Adica daca unul din factorii spusi de mine nu corespunde. De aceea e vine sa mai ceri pareri, cat mai ai timp
Stiu ca la voi nici nu prea aveti acces la analize. abia asta mi se pare nedrept.
Tu ai analizele de la ficat de la inceputul sarcinii? Poti compara? Sa vezi cum a evoluat.
Daca viremia a crescut, probabil ca e intelept sa faci cum spun medicii, daca nu a crescut cauta medic ce s-a confruntat cu asa ceva.
In principiu rata de transmitere e nesemnificativa. Sanse ca dupa vaccin sa mai ia ceva ( cat viremia e mica, evident) sunt minime. daca nu a crescut pe sarcina nici nu creste dupa fara motive serioase

Eu as cauta din rasputeri raspunsuri sigure

EDIT: Tocami am vb cu fina mea pe tema asta pe scurt ca fetita ei e putin racita si nu a putut sta. A spus ca ei i s-a zis sa alapteze ca ea are deja anticorpi la boala si va transmite si fetei si deci riscul sa ia boala va scadea ( fata a fost imediat vaccinata dupa nastere)

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Celelalte mamici... cate grade aveati cand ati adus acasa bebe-ul?
Eu ma gandeam la 26 si apoi sa scat cate un pic... ca stiu ca la maternitate e foarte cald si sa il obisnuiesc treptat.

nu e cald Lena in maternitate!!! sunt cred vreo 22 de grade... asteptam vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Azi sunt extra mega foarte zen, si fata la fel...sa fie de la ceaiul relaxant rooibos baut ieri¿¿ e un ceai rosu, african, fara teina, vi-l recomand

ionela sau sa fie starea noastra zen de la faptul ca aseara n-am mai baut musetel¿ mersi de sfat

Dbunny cu Daniel (23.11.2006) si Noa (1.oct.2o11)

Museteleul, deregland flora intestinala, poate da si stari de disconfort, dar starea ok poate fi si de la celalalt ceiut. Acum nici nu conteaza de la care dintre ele e ok. Bine ca e ok!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor

Mergi la inceput