Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(119)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

Buna fetelor!

Din pacate, revin si eu pe forum cu vesti nu asa bune. Dupa 10 zile de alaptat intensiv ... bebele meu nu o luat nimic in greutate, ba mai mult a slabit (vizibil la fata)... asa ca am fost nevoiti sa apelam la lapte praf. Acum suntem cu program 15 minute supt la un san si 15 minute la celalalt si apoi 60 ml de lapte praf din 3 in 3 ore.
Mi-am dat seama ca ceva nu e in regula, desi avea scaune dese si uda scutecul, cand dupa 2h de supt incontinuu la san a inceput sa planga de foame. A 2 zi la cantar mi s-au adeverit temerile.
Continuam cu acest program, desi as fi vrut foarte mult sa mergem pe alaptat pana la 6 luni. Bineinteles, ca dupa asa vesti am probat si ceva depresii, na, ca sa fie tacamul complet. Incercam incet incet sa ne revenim si sa mergem mai departe.

Mami fericita de bebe Maximilian

stefy aceeasi problema si la mine. Am zis ca daca il las, o sa suga el de foame pana la urma. Dar...nu a fost asa. bebe puturos rau...
Eu inca nu am cedat. Mai incerc la san, ma mai mulg si ii dau cu bibe, ii dau si LP cand nu am strans suficient lapte...
Poate cand mai prinde putere, o sa suga singurel, fara sa mai fie nevoie de bibi pentru completare. Daca nu...asta e. Coppilul nu o sa il las sa moara de foame

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Despre vigantol( si vb stric de vigantol si nu de alt produs ce contine D3) La odiseea lui Mihnea, pentru ca erau aceleasi intrebari ( cat se tine deschis, cat e valabil) si fiecare medic dadea raspunsul lui, una dintre fete a scris producatorului si a primit raspuns: e valabil pana la data expirarii notata pe ambalaj, indiferent cand e deschis.
A scris si altor firme si a primit raspunsuri diferite in funcite de produs.
In functie deci de cum e produs D3 are o anumita valabilitate.
Imi pare rau ca nu mai am scrisoarea oficiala de la firma, dar, pentru cele care tin sa primeasca un raspuns oficial, gasiti adresa si spor la scris.
Eu i-am dat pana s-a terminat sticluta din fiecare sticluta.
Al meu a avut o fontanele foarte mare, m-a disperat dr. Tot a crescut doza pana m-am enervat si am mers la alt medic care mi-a spus ca e prea mult. Am ascultat sfatul care mi-a convenit

Voi faceti cum simtiti

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Ionela mi-a stat la un san peste 30 min, a adormit.. cand sa o ridic.. ochii cat cepele, in 5 minute urla iar. sanul celalat .. somn , nu am mai ridicat-o .. somn...
MAncare sanatoasa... , acolo dupa 2-3 luni.. ieri am mancat 2 mere, zici ca mancam cea mai buna mancare din lume.... colici nu prea mari dupa ele.. azi am mai facut o incercare cu iaurtul, insa fara musli ( am o intrebare si la musli .. eu de la tarate faceam f urat inainte) , am inceput sa beau ceai de menta + chimion, azi am luat si baby calm de la fares( ceai) sa beau eu .. vedem..
Nici eu nu stiu ce e ala LP... si nici nu vreau sa stiu.,.

aaa... mai nou si mie ii e ciuda de mor, cand ma intalnesc cu cate o prietena cu bb care imi zice : eu nu alaptez ca am nascut cu cezariana.. hmmmm.. nu ma obosesc sa zic nimic, insa cezarariana nu e motiv de ne-alaptat... clar..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

aaaa...
A mea trage niste showuri de foame, de ai impresia ca se sufoca, si asta in 2 min in care ma pregatesc.. trage intr-un san ,il las o tin putin sus , iar incepe criza.. o pun la al doilea si gata.. imi vine sa turb ca am zile in care e vizibil ca sanii imi sunt cam goi.. si beau apa minim 3-4 l pe zi.. pielea imi e uscata uscata pe fata si pe maini, laptic putin.. sper sa nu ajung la LP... DD ajuta-ne... Ionela ceva sugestii?, cred ca mi-ai mai zis de 100 de ori insa mereu parca e altfel: apa multa, odihna, no stres... toate indeplinite...

avem si noi momente din astea...dar stii cum fac eu? il pun la un san, si cat trage el, la celalalt ma mulg... adevarat ce spune ionela.. sanul pare gol, dar scot 40 ml in 5 minute, doar cu mana.. in timp ce copilul trage dintr-un san, celalat secreta si el lapte, mie uneori imi curge singur.. si cand incepe sa urle ca a obosit sa mai suga, ii dau din biberon... am gasit metoda asta si sunt tare multimita.. daca saptamana trecuta copilul luase in greutate doar 100 g, saptamana asta a luat 250 g.. multa bafta.. nu renunta la alaptat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Vigantolul se tine in frigider??? mie nu mi-a zis nimeni nimic in acest sens...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Fetelor gata am reusit cu wrapul din prima.Am profitat ca si eva dormea cand am manevrat-o.
Loredana, racheel wrapul e f. bun.Eva sta f. bine iar pe mine nu ma doare spatele.Eu zic ca merita 90 lei.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

ura! eu am dat deja comanda. vine luni.

sei nu stiam ca ai wrap.cat de des o pui in el si pt cate minute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:

Nu.
( D3 de la alti producatori habar n--am cum se tine, noi am folosit doar vigantol)
Protectis se tine in frigider.
Antibioticul care se prepara in casa cu apa peste praful de la farmacie

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:

eu nu stiu nimik in sensul asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eu am baut o gura de bere ca am poftit

Buna fetelor

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

racheel daca ai sti cat te-am cautat pe aici ,deja ai nascut sa-ti traiasca fetita.

Vroiam sa stiu daca ai nascut natural ca stiu ca ai ramas imediat dupa laparoscopie si eu am ramas la 2 luni dupa laparo.

Vroiam sa stiu faptul ca avem operatia asta asa recenta ridica probleme pentru o nastere naturala ca eu deja simt ca se intinde buricul ca iese afara .

26+ cu

Mergi la inceput