Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Simo, multi ani fericiti impreuna, sa dea Dumnezeu sa va iubiti in fiecare zi mai mult! Si: tu vb serios in legatura cu cumnata?? O, man!
Mayane, ai un stil de a scrie... ador sa te citesc!
Fragrant, multa sanatate sotului!
La multi ani, Melanies!
Si despre mine: cat de ghinionista pot fi oare?? Acum, dupa-amiaza, urma sa fiu sunata de catre doamna de la cresa (care trebuia sa se consulte cu directoarea in ceea ce priveste plata, etc avand in vedere ca ar fi lauta-o pe Miru din 17 oct). Si m-a sunat. Sa ma anunte ca... ISI INCETEAZA ACTIVITATEA DECI NU O POT PRIMI PE MIRU!! Se pare ca azi a avut loc o sedinta acolo si as as-a hotarat!
Mi-nu-nat!!
Imi cer dreptul de a intra in butoi!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo multi ani fericiti
ce cumnata cu limba lata, na ca facui o rima

la multi ani melani
aoleu andutzo, avusashi bafta lui calache

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Andutza..avand in vedere ca eu sunt sefa peste/in butoi..nu te primesc in niciun caz,nici daca imi aduci cerere scrisa si semnata..ba chiar iti dau si un shut sa avansezi in sus mai repede...sa cauti alte posibilitati care poate sunt sub nasul tau.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

da,da, si avand in vedere ca si io-s aici, inauntru, nu mai ai loc. Na!

hai, ia-ti alt butoi si du-te cu el (ca sa nu zic invartindu-te) la alta cresa.
cred ca n-a fost sa fie, pentru ca aia buna e rezervata pt Miru!
ai sa vezi!

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

butoiul are doage
butoiul are doage
ura draguta mea
butoiul are doage
si doagele s au rupt
si doagele s au rupt
ura draguta mea
si doagele s au rupt
si toate ati cazut

ia terminati va cu butoaiele astea
ce aici e crama.....EEEEEE dracie

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

mirela - ce tare esti cu rimele

andutzo - spor la cautari de gradi noua;

ziki - mama, tu te alinti cu butoiul de acum; esti radianta in poze; si ca tot vb de gradi, dupa interviu, daca o sa stiti deja cam in ce zona o sa va intindeti cortul, poate n-ar fi rau sa te inscrii pe aici pe niste liste de asteptare la gradi; ca ti se lungesc urechile pana primesti un raspuns.
zic si eu, desi stiu, acum ti se pare departe momentul ala, dar timpul zboara iar listele se lungesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bravo Mirela..scoate-le din butoi..mai fetelor vreti sa ma bag dupa voi in butoi???sa va scot bineintelesca sa am eu loc..a avut fi-miu un acces de plans de 1 oraoffff...dintii astiafrate e greu rau
vazut poze ...mamici frumoase si bebeii SUPERBI

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

tunde ma enervasem iar pe reclama de pe forum...whatever !
roxx si alte fete care dati organix la bebei...am venit acum din real, promotie la rondele, cu 10 ron 2 pungi ! una cu morcov si rosie, alta simpla . in conditiile in care una era 12-13 lei. eu am fost la real berceni, nu stiu daca o fi promotie si in alta parte... aaaa si expira in mai 2012...de data ast anu le mai arunc roxx
mayane ce reclama i-ai facut lu' darius acolo...funny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Ce mamici frumoase am vazut!!! Sunteti superbe dragele mele shi bebelusii la fel!!!!
Simo cum mai esti? Sper ca bine !!!
Lori, ce sa iti mai zic cu bataia de la gradi, cuvintele is de prisos!!!Nu pot decat sa te sfatuiesc sa il muti de acolo asta daca ai unde , daca mai e loc la alta grupa, daca nu mai e si varinata cu particularele deja stiuta, nici nu stiu ce as face in conditiile astea insa clar acolo nu l-as mai duce cred ca m-as intoarce inapoi la particulara!!!
Copilul meu inca nu a inceput gradinitza , de-abia luni incepe asa ca cel mare ramane acasa cu buni cu tataie shi sora lui buni care il vor duce luni dim la gradi caci altfel cica pierde locul!!!, ca mai sunt o gramada de copii care asteapta respectiv 900 shi ceva asta in cond in care o cunosc shi pe directoare , o educatoare de acolo e fina socrei mele shi am dat shi spaga de m-a capiat!!!! Ar trebui sa le puna covoare rosii la intrare in gradinitza ca spaga a mers de la 300 de euro in sus!!! Vom vedea, daca nu particulara scrie pe el!!!!
Ziki daca mai e valabila treaba cu curatenia sa-mi dai PM ca sa stiu ce vb shi cum!!! Am gasit ceva variante!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

CARMEN, multu de info! cam mici sansele sa ajung la vreun real in perioada urmatoare, dar cine stie...

Azi am avut in meniu paste bolognese. Reteta este de la pediatra Catalinei. Am fiert paste (stelline) conform indicatiilor de pe cutie. Am pus intr-o oala ulei de masline cat sa acopere fundul si am adaugat apa (reteta zice in parti egale, eu cred ca am pus mai multa apa). Am inabusit bine o jumatate de ceapa taiata marunt. Am adaugat morcov, telina si radacina de patrunjel date pe razatoarea mica si dovlecel dat pe razatoarea mare. Am lasat sa fiarba bine. Am adaugat pastele. Apoi suc de rosii (rosie fiarta decojita si data pe razatoare). Am adaugat carnea fiarta si tocata si oregano. Catalina mea a lins ditamai farfuria.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput