Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

mmmmmmm roxx suna delicios ! paste stelline ? se gasesc la supermarket banuiesc ! o sa incerc si eu !

de cand tot vreau sa va intreb...la care au dat dintii de sus...bai nene, si la ai vostri sunt despartiti asa? andrei al meu parca are ditai strungareata . cand ii schimba o sa fie normali ? poate mai vin ceilalti dinti si ii apropie. si oarca se vede si al 6-lea dinte, al doilea incisiv lateral . am asteptat ceva vreme pana a aparut primul, acum nu se mai opresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Carmen, eu am luat de la Plasmon. Am gasit la plafar. Sunt niste floricele mici-mici. Or mai fi si altele, nu stiu.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Steline sunt si de la Barilla, se gasesc in Real.
Maine incerc si eu reteta asta, suna tare bine!

Ce frumoase sunt pozele, si buburuzele si mamicile!
V-ati distrat tare bine, se vede ce vesele erati...

Ziki, ce ai mai patit tu cu nenea ala! Eu nu deschid usa daca nu cunosc persoana. Pai ce, vine cineva sa-mi dea ceva? No way, toti cer ceva. Si daca vrea sa dezinfecteze sa vina administratorul sa ma anunte. Si pentru citirea curentului prefer sa pun biletul pe usa sa nu fiu nevoita sa deschid. Au eu asa o teama ca sunt singura cu bebe si ma vede neajutorata. Cine ma cunoaste ma suna, ma anunta ca vine si sunt si eu pregatita.

Am vrut sa va spun ca daca mai pateste vreuna dintre voi sa isi pateze hainele cu o culoare de la alte haine spalate impreuna in masina sa stiti ca iese culoarea nepoftita daca se fierb hainele. A patit-o sora mea si a rezolvat asa treaba, parca Tunde o patise si ea, sau oricum cineva de la noi.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

steline de la barilla

noi in seara asta am mancat asa:
couscous umflat in ceai de bebei (ca suntem la regim, dar de obicei se pune in lapte, merge pus si in apa fierbinte) + 2 mere coapte+ o bucata de gutuie+ o jumatate de banana, toate blenduite
a rezultat o crema care semana cu o super budinca
au mancat tot
a fost buna
sa tot fi fost 400 g

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Gata..curatat laptop..windows reinstalat

Dedicut;da..io-s aia cu hainele roz..incetu-incetu si-au revenit..dar mai am o dilema cu sosetele si sutienele albe..nu se mai albesc ca lumea..nush ce sa pun langa persil..

Mai Eu am sa ma bag la furat butoi de la voi..il duc la munte aici la mine si ma bag singura in Ea..pui si neste varza la murat..si acol stau sa-mi inmoi calcaiele..

Roxx;buna ideea cu pastele steluta..

noapte noapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Paste shi multe alte chestii de la Barilla pt copii dar shi de la Plasmon
Se gasesc la Dinodany e un mag online.la Plasmon is mai multe varietati
Frolini,melcisori,sunt unele chiar shi nisip Mai au unele aripi de ingeras
Shi la cel mare I-am dat acum 2ani shi ceva am inceput cu stelline
Mai sunt f bune piureurile de fructe shi sucurile de la Plasmon.
Mirela cum sunt motanii, ai gasit crema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hello!
Ce frumos a fost la intalnire!!!! Unde e intalnirea de luni si la ce ora?

Carmen si eu am luat rondele Organix de la Real dar la mine alea simple expira in nov 2011, doar cele cu rosii expira in 2012. Mai verifica o data sa nu ii dai la baiat rondele expirate. Cu dintii, noi nu avem dinti sus, dar la toti bebeii cu care m-am intalnit am vazut ca sunt asa departati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

madalina intr-adevar, m-am uitat si eu , si exact asa expira si ale mele ! eu ma uitasem pe cele care nu erau la promotie, si am ramas cu gandul la ele.
tunde esti chioara maica sau deodata nu mai stii sa citesti ? AICI NU AVEM BUTOAIE ! ! ce ai ?
madalina cum se mai simte Razvan ?

ce misto sunt pastele de la plasmon...o sa intreb si eu la plafar la mine sa vedem daca gasesc

Mergi la inceput

De ceva timp ma tot tin sa va intreb ceva si uit: aveti cosuri pe fata? Mie cam de o luna-doua imi tot ies din acelea pe sub piele care se umfla si trec tare greu. Le urasc!!!!!!

Mergi la inceput

Carmencita, Razvan e tareeeee mucios. Ii bag in disperare ser, apa de mare si batista b. si cu toate aste are 'lumanari' la nas. Uneori dupa ce bag BB si am impresia ca a iesit tot ca nu mai iese nimic, in 5 min iar nu poate respira . Azi nu a reusit sa doarma ziua decat putin tocmai pt ca se enerva din cauza mucilor si nu mai vroia sa se culce. Seara adoarme repede pt ca dupa baie e mai desfundat. E disperat, nu mai suporta sa ii ating nasul cu nimic. Dimineata ii faceam toaleta (spalat pe fata cu apa termala etc) si il pusesem pe o parte sa il curat un pic in urechi. El, saracutul, stia ca in pozitia aia vine serul si se tinea de nas. M-am prapadit de ras. Sper sa ii treaca odata ca de luni il tine si nu vad nicio imbunatatire.

Mergi la inceput