Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 5

ailed_dota spune:
yasmy ce ziceai ca-mi dai la micul dejun? ca m-a luat o foameeeee
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)

viss spune:
-lalely- dar de ce vrei sa adaugi biscuitii? ca nu aduc vitamine, proteine, poate doar niste fibre, la fel ca cerealele..adica,nu are nici un deficit dc nu mananca biscuiti, nu? mai ales ca tu alaptezi si laptele tau are atatea bunatati in el,mmmm..
- eu cand am preparat legumele ptr sapt viitoare,-le fierb, pasez si le pun in cutiute avent- am blenduit separat legumele in alt castron, si apoi m-ma jucat ca si cum as fi pictat.in unele borcanase am pus mai mult dovlecel, in altele mai multe fasole pastai,si tot asa, am facut combinatii cu dovlecel, morcov, cartof, ardei, pastai, si carne de pui-pulpa si piept, la sfarsitsunt innebuniti dupa fasolea pastai, acum am introdus-o.zici ca ar manca ciocolata.eu cand vedeam ce culoare are..verde inchis, bleh

ailed_dota spune:
buna viss, si lui dodo ii place fasolea pastai....
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)

catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss -lalely- dar de ce vrei sa adaugi biscuitii? ca nu aduc vitamine, proteine, poate doar niste fibre, la fel ca cerealele..adica,nu are nici un deficit dc nu mananca biscuiti, nu? mai ales ca tu alaptezi si laptele tau are atatea bunatati in el,mmmm.. - eu cand am preparat legumele ptr sapt viitoare,-le fierb, pasez si le pun in cutiute avent- am blenduit separat legumele in alt castron, si apoi m-ma jucat ca si cum as fi pictat.in unele borcanase am pus mai mult dovlecel, in altele mai multe fasole pastai,si tot asa, am facut combinatii cu dovlecel, morcov, cartof, ardei, pastai, si carne de pui-pulpa si piept, la sfarsit ![]() ![]() - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
sa inteleg ca nu prepari supita sau piure de legume zilnic? Parca si madutza_bra gateste pte 3 zile, nu mada? Adica ar fi ok, nu?

bb_yasmi spune:
viss chiar vroiam sa intreb cum sunt gemenasii, daca le-a trecut raceala
delia...e terminat de mult micul dejun.... acum am facut cativa zuccini pane pt buburuza. azi a tras chiulul de la gradi. mai profita de buni saptamana asyta ca vineri pleaca.
catank, si eu fac ori zilnic ori la 2 zile. ieri am facut proaspat ac erau ficatei. azi cioarbica de legume+piept de pui pt 2 zile. azi ii pun smantanica in ea si maine o acresc cu putina lamaie.
fugg ac se descarcaa
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

madutza_bra spune:
Neata si de la mine!
pisuc, eu fac ciorbita cu mai multe legume si nu mai folosesc zeama deloc. Dovlecelul este destul de apos si piureul e destul de moale ca s anu mai folosesc zeama. catalinei oricum ii place mai tare pireul
Ma tot gandesc cand sa incep sa-i dau legume zdrobite in loc de pasate...acum are deja 4 dintisori si poate teoretic sa manance si asa.
Voi cand vreti sa incepeti sa dati zdrobit?
yasmi, la noi...prezervativul.... Se pare ca azi isi va face aparitia armata ruseasca dupa 1 an si 5 luni de pauza
alexina, noi am dormit tun, nu am simtit nimic. Si eu ii dau Catalinei fructele intre 10-11 dimineata. Mai nou nu mai pun biscuiti in ele, ci o lingura de branza Fagaras. Ii plac f mult
Delia, ii poti da sa pape orice vrei tu, sau ea
viss, daca pe cutie scrie ca cerealele tb puse in apa, ai grija sa nu aiba deja lapte in compozitie. Eu Catalinei ii pun seara 2 cupe de cereale in 210 ml laptic. Si ea e mai pufoasa dar parac a inceput sa se mai lungeasca putin si sa se mai subtieze putin gambele
catank, da eu pt 3 zile fac papica pt Catalina.
Sa aveti o zi frumoasa!
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

miki1979 spune:
citat din mesajul lui AlexinaA neata si-o cafeluta! mandra mea a dormit de aseara de la 22 pana azi la 7.40 ![]() fetele daca bebeii se trezesc mai tarziu dati si fructele mai tarziu nu? pitica mea nu vrea sa manance mai devreme de 4 ore si daca a mancat in jur de 8 ar trebui sa-i dau fructele la 12 ![]() ATI SIMTIT CUTREMURUL??? A FOST AZI DIM LA 5.40 eu daaaa. m-am simtit leganata si am auzit trosnind televizorul. pitica s-a foit si ea...wow ce m-am speriat. am deschis imediat tv-ul dar pana dim la 8 nu am vazut stire despre cutremur. brrrrr ![]() am pus deja 2 masini de rufe si ma bag la desfacut bagaje ![]() ne auzim mai tz puuuup Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
neata..eu nu l-am simtit si chiar ma mir ca la ora aia tot ma plimbam intre andra si vlad..ba miorlaia unul ba altul..

miki1979 spune:
citat din mesajul lui pisucmic Neata neata! Va citesc repede inainte de a ma apuca de lucru. Irinuca - de ce nu ii recomanzi prietenei tale sa mearga la una din consilierele de alaptare: Roxana Dudus de pe FB (Mamici...) sau daca vrei ii recomand moasa mea elvetiana. Laptele vine sigur si daca vrea sa alapteze sa nu piarda startul! Lalely - mai nou sunt studii si chiar un ghid european care recomanda introducerea glutenului intre 4 si 8 luni, in orice caz in timp ce-l alaptezi (fiindca LM ajuta la o buna imunizare si protectie impotriva produsilor finali rezultati din gluten in intestin)... Eu vreau pe la 7-8 luni sa-i bag. Azi a doua zi de morcovel ![]() ![]() De aseara adoarme la 8.30, e perfect asa, mai avem si noi seara muuult timp de una-alta. Va puuup ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de ![]() |
eu folosesc in general apa de la legume, e prea gustoasa ca sa o arunc..bine eu de obicei fac la abur..
scuze intrebarea unui nestiutor, dar nitrati au ei in general sau de la chimicale ?

miki1979 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota pisuc eu am folosit la inceput apa plata ca sa-l subtiez... fetele intrebare azi dupa vaccin CE II DAU SA PAPE? mami de fete frumoase: ![]() ![]() ![]() |
eu i-am dat normal sa pape, ca de obicei..adica o zi normala..

irinuca05 spune:
I-am facut Dariei branzica cu avocado. A luat 2 lingurite si a inceput sa se maraie ca-i este somn si a adormit imediat.
Ce fac cu mancarica deja pregatita? O pot pune in frigider si sa i-o dau cand se trezeste (1h-2h) sau fac alta?