Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Am revenit, mai toate bune si frumoase.
Bebe are intre 1960 si 2400, mi se pare interesant ca doctorul asta imi da o marja si nu o greutate mai exacta. Ca varsta al are 32 sapt si 3 zile dar la eco parea de 33 si 5 zile. Se pare ca e in plin puseu de crestere, pana acum erau foarte aproape de varsta conform UM.
Si-a scos si margelele duble de la gat, in general lucrurile pareau OK. I-am zis ca mi se mai intareste burta si mi-a dat ceva magneziu, ca am secretii si mi-a dat ceva ovule. S-a ameliorat si anemia asa ca o sa continui cu maltofer si captofer. Mi-a mai zis ca daca se intetesc durerile de burta sau ceva contractii sa il sun. Daca nu, ne vedem pe 27 (atunci aveam eu programare facuta din timp).
Poze frumoase nu am, nu prea il prinde in pozitii bune.
Am vrut sa mai intreb de nastere dar am zis ca o sa vad eu pe 27 si n-am mai intrebat. El a zis ca sa ajungem in saptamana 38 si apoi vedem cand ma programeaza.

felicitari ptr gogonit

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +34 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Anna mi se pare super greu programul tau. Eu una merg cat mai mult la munca, tocmai ca inca e nevoie de mine, dar programul e redus, in functie de zi intre 6-8 ore.

Vineri avem un eveniment la munca si se pare ca lumea a solicitat sa le fac ciocolata de casa. Asa ca maine trebuie sa ma execut, cica daca vreau mi se da si o ora libera numai sa fac .

Luny sper sa gasiti ce cautati la un pret accesibil.

Acum ma duc la un ceai cu cozonac sa ma odihnesc. Am primit indicatie de la medic de mai multa odihna. Pfuu, de stat stau destul...daca as si dormi ar fi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare vesti bune vad pe aici, sunt geloasa ca voi inca mai aveti parte de ecografii .Eu maine am intalnire cu moasa si o sa-mi verifice urina ca de obicei si masoara burtica,atat.
Vlad ma ingrijoreaza cu bubitele lui,mi s-a spus ca de la vaccin ,a mai patit cineva de la ROR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

paula - felicitari ce frumos e cand auzim despre asemenea dimensiuni. va dati seama ce aproape suntem

somn lin burtoaselor

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

noi nu, dar am auzit ca e posibil sa faca o forma foarte usoara a uneia dintre boli.
sanatate multa. acum macar stii sigur ca are anticorpi

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Salutare vesti bune vad pe aici, sunt geloasa ca voi inca mai aveti parte de ecografii .Eu maine am intalnire cu moasa si o sa-mi verifice urina ca de obicei si masoara burtica,atat.
Vlad ma ingrijoreaza cu bubitele lui,mi s-a spus ca de la vaccin ,a mai patit cineva de la ROR?

mami fericita de Vladut Dominic

Sebi are nevoie de voi!!!

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Citat:

mami fericita de Vladut Dominic

Sebi are nevoie de voi!!!

Din cite stiu eu vaccinul asta poate da mai multe reactii inclusiv aparitia unor bubite. ca sa te linistesti intreaba doctorul.

my baby 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:

Oana, tu nu alternezi intalnirile cu moasa cu vizita la un medic consultant?!.. mie moasa imi ia si tensiunea....cu o saptamana in urma m-am vazut cu alta moasa, ca a mea in concediu, ce a facut cu mainile pe burta mea ca nu am mai avut dureri de niciun fel doua zile... mi-a pus saculetu' cu bebe pe pozitie corecta cred ca

Nina, 29s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Moldoveanca, la mine medicul ce ma supravegheaza imi face si ecografiile, burta nu mi-o masoara, tensiunea nu mi-o ia. E drept ca e la clinica particulara, la stat nu stiu cum e la noi ca n-am fost. La primul copil am platit toate consultatiile si ecografiile, acum din fericire sunt incluse pe asigurarea de sanatate privata pe care o am. Si tare mai e bine sa pleci fara sa dai o caruta de bani la iesire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

noapte buna burtici frumoase si vorbarete

Laura 30+ Alesia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!

Bun venit noilor burtici! sarcini usoare in continuare!

Moldoveanca Miruna mea a facut la 7 zile de la ROR o "imitatie" a bolii. S-a umplut de bubite mici si rosii,m-amdus cu ea la spital si m-au linistit ca e de la vaccin. Cica intre 7 si 10 zile de la vaccin pot aparea efectele astea secundare. Eu atunci nu i-am dat cu nimic si au trecut in 2 zile parca, oricum ff repede. Sper sa treaca si la voi!

De dormit si Miruna doarme de pe la cateva luni in sac de dormit. E mai comod asa, nu se dezveleste, nu se sufoca. Am incercat cu paturi da' vorba cuiva, le gasesc shomoiog sub ea...

Bagaj de spital nu am, dar am facut totusi un efort si am scos lucrurile de bebe ale lui Miruna din saci si le-am asezat in dulapul bebelusei. Aaa, si am reperat prin casa camasile de alaptat. In rest,vorba cuiva de pe aici, nu am timp de nascut inca, mai am multe de facut inainte...

Nici eu nu am avut sutien sau tampoane la spital, abia am avut lapte, si unghiile i le-a taiat tati acasa. Miruna a avut niste ghiare veritabile cu care si-a facut fata franjuri in spital, ca reusea sa-si dea jos manusile .

Io nu mai stiu cate saptamani am ca de cand nu scriu zilnic nu m-am mai gandit la asta. No, ca sa vedeti cat is de aiurita... acu' tre sa calculez de pe net...

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
31+ cu shmoo mic "pisicutz verde"

Mergi la inceput