Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (69)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
aris, il stiu, nu mai au 3 camere se pare... cu casele, ne-am cam linistit... nu gasim la bugetul nostru... sau sunt, dar slabe calitativ, fara macar o boxa/anexa/camara, nu ai unde pune o muratura ptr iarna... faza interesanta e ca asta e tendinta! am vazut niste super apartamente fara niciun loc d-asta de depozitare, nimic!
daca nu aveam copiii, poate mai putin conta... dar acum conteaza tot...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aris26/aris26.jpg)
aris26 spune:
trebuie sa mai gasiti si cu 3 camere pt ca tocmai pun acoperisul la inca vreo 6 blocuri noi. cu spatiile gen camara, asa e, nu se mai construiesc. o prietena insa a facut o inginerie f mishto cu dulapuri de la ikea..ca un perete de sticla si in spate tot ce iti trebuie. habar nu am cum arata astea pe interior, dar stiu ca ai avea reducere la gradi si la spa...in plus un cuptor de paine in apropiere
Citat: |
citat din mesajul lui luny aris, il stiu, nu mai au 3 camere se pare... cu casele, ne-am cam linistit... nu gasim la bugetul nostru... sau sunt, dar slabe calitativ, fara macar o boxa/anexa/camara, nu ai unde pune o muratura ptr iarna... ![]() ![]() Iubirea mea ![]() ![]() ... si iubirea a doua e pe drum ![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
mama de
![](rok.gif)
![](gravida.gif)
![](images/user_woman.png)
pica1 spune:
BRANDUSA eu o sa nasc la Sanador. Primul copil l-am nascut la Euroclinic. Bagajul meu de spital s-a limitat la un rucsacel in care avem strictul necesar pentru mine, la genul chiloti de schimb, periuta si pasta de dinti, gel de dus, incarcator de tel, laptop si nu stiu daca am luat cu mine lucrurile pentru scos copilul din spital sau mi-au fost aduse de sot. Cred ca acum bagajul o sa mai cuprinda in plus o mareata pereche de papuci pentru ca daca imi aduc bine amintge la Euroclinic nu mi-au placut papucii pe care mi i-au dat si am umblat cu papucii mei cu care am fost incaltat fiind vara.
LUNY ai ajuns in zona? Sa dai un semn de viata daca ajungi in zona pe aici. De drum ce sa iti spun, eu faceam 35-50 minute de acasa pina la birou, adica traversam tot Bucurestiul de la vest la est, din Domnesto pina la podul Vitan, dar eu incepeam serviciul la ora 8:00 si ma intorceam la ora 4:30 cind inca nu se facea aglomeratie. Acum din cite am inteles de pe la vecini este destul de nasol traficul in jurul orei 8:30, iar dupa amiaza si vinerea la intoarcerea inspre casa poate fi aglomerat, dar in special din cauza barierei. Eu una m-am obisnuit si fac cum fac si pe cit posibil evit aglomeratia.
Despre invelitul copilului eu cind l-am nascut nu il inveleam decit cu un scutec ca era in plina vara, apoi iarna l-am bagat in sac, iar inainte de 1 an l-am trecut pe paturici si pilota, iar acum se intampla fie sa imi zica ca vrea o patura subtire fie m-am trezit ca imi spune sa il invelesc cu cite 2 pilote. L-am ascultat de fiecare data si nu am avut probleme.
Cine zicea de taiat unghiile in spital la copil...Eu una nu am reusit nici cind am ajuns acasa...Copilul meu s-a nascut cu niste unghii mari cu care s-a si zgiriat pe fata, dar pe cit de mari erau pe atat de subtiri erau, drept urmare nu am reusit sa i le tai cu nici un fel de forfecuta sau unghiera decit dupa citeva zile. Si acum eu ii tai unghiile cu forfecuta mea de pielite, de altfel si eu tot pe aia o folosesc si la miini si la picioare.
my baby 30+
luny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26 trebuie sa mai gasiti si cu 3 camere pt ca tocmai pun acoperisul la inca vreo 6 blocuri noi. cu spatiile gen camara, asa e, nu se mai construiesc. o prietena insa a facut o inginerie f mishto cu dulapuri de la ikea..ca un perete de sticla si in spate tot ce iti trebuie. habar nu am cum arata astea pe interior, dar stiu ca ai avea reducere la gradi si la spa ![]() ![]() ![]()
mama de ![]() ![]() |
Iubirea mea
![](al9leacer.gif)
![](bandit.gif)
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aris26/aris26.jpg)
aris26 spune:
dana - felicitari
nu pare prea mare la 1,900, daca nu are de gand sa stea si peste termen probabil va avea o greutate cat se poate de normala.
oof de abia astept si eu ecografia de saptaman viitoare. nu mai am nici o poza cu el de la 16 sapt..nu i-am mai vazut fatza de atunci. sunt asa de curioasa cum mai arata. noroc ca la 32 de sapt o sa ma tina cel putin 30 de min, trebuie sa il prindem si cu moaca la vedere
mama de mic +
s30+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_Craita/Laura_Craita.jpg)
Laura_Craita spune:
citat din mesajul lui dana n. Salutare! Ne-am intors de la control...totul este bine, samburelul s-a asezat in pozitie craniana ![]() Dana, mami fericita de ![]() ![]() ![]() |
felicitari..si eu sunt emotionata pentru intalnirea mea cu samburica noastra de duminica...sper ca a luat bine in greutate si a crescut frumos...
Laura
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
luny spune:
Pica, azi am ajuns in Dobroesti, interesanta zona, in plina ascensiune, aproape de oras (Fundeni), de unde si preturile ..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
pica1 spune:
DANA chiar mai devreme ma uitam eco de la primul copil si 32 saptamini +2 zile avea 1980 gr si a ajuns la 3330 gr la 37 sapt +4 zile cind l-am nascut, nu vad de ce al tau ar lua mult mai mult daca ti diabetul sub control.
my baby 30+
MoniQQ spune:
citat din mesajul lui brindusa76![]() ![]() Pai daca, de emotie, ma apuca contractiile, pe acolo, doamne fereste! Am si colul cam scurt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Si eu m-am nascut in aceeasi zi in care mama dadea examen :D.
bpaula spune:
Am revenit, mai toate bune si frumoase.
Bebe are intre 1960 si 2400, mi se pare interesant ca doctorul asta imi da o marja si nu o greutate mai exacta. Ca varsta al are 32 sapt si 3 zile dar la eco parea de 33 si 5 zile. Se pare ca e in plin puseu de crestere, pana acum erau foarte aproape de varsta conform UM.
Si-a scos si margelele duble de la gat, in general lucrurile pareau OK. I-am zis ca mi se mai intareste burta si mi-a dat ceva magneziu, ca am secretii si mi-a dat ceva ovule. S-a ameliorat si anemia asa ca o sa continui cu maltofer si captofer. Mi-a mai zis ca daca se intetesc durerile de burta sau ceva contractii sa il sun. Daca nu, ne vedem pe 27 (atunci aveam eu programare facuta din timp).
Poze frumoase nu am, nu prea il prinde in pozitii bune.
Am vrut sa mai intreb de nastere dar am zis ca o sa vad eu pe 27 si n-am mai intrebat. El a zis ca sa ajungem in saptamana 38 si apoi vedem cand ma programeaza.