Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

OLGA- suna bine Patric..am avut un amic care se numea asha...e un nume frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

va pup fetele
acum m-am eliberat un pic

anca felicitari ptr fetita

anangel bucur mult ca ati terminat cu bolile

olga santate multa si sa te faci repede bine

noi am tras o speritura de dimineata: am aprins lumina la Rares in camera si soc: era umflat tot la okisori, buric, in spatele picioarlor, ave si niste bube cu lichid dar cel mai rau ma speriau umflaturile...am fugit cu el la spital si se pare ca a fost o reactie alergica la nu stiu ce si da-i in vena cu antihistaminice ...acum e acasa e mai ok. cam cu asta ne distram

va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

fetelor, nu-mi prea place ce citesc aici. o gramada de probleme si de mamici care nu se simt bine.

Olga, sper sa te faci bine cat mai repede. e perioada asta nasoala cu diferente mari de temperatura si multi virusi. Ai grija de tine!

Ica, aia e poza cu burtica de la 21 de saptamani. ar fi cazul sa actualizez, sa nu induc lumea in eroare :) acum e mult mai mare, cred ca am ajuns deja la circumferinta de 100cm

Anne 25+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Bulinutza, imi pare rau pt Rares. saracutul de el ce alergie a facut. multa sanatate!

Anne 25+ de

Mergi la inceput

bulinutza...multa sanatate lui Rares!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

alina vreau sa-ti spun ca aparatul nostru de gatit costa 835 de lei la sensiblu asa ca ma inscriu si eu cand o sa dai tu comanda numai sa ma anunti,daca mai intra si la educeri deja am dat lovitura.

Poate pana atunci cele care vreti sa dati comanda va faceti listuta cand zice alina ca da comanda noi sa fim pregatite.

Mady exact ce spuit tu am patit eu la 16 saptamani si verdictul a fost ca se schimba centrul greutatii si se muta pe nu stiu ce inel de la coloana si uite asa si acum am o jumate de fund cu piciorul drept pana la genunghi slab amortit ,dar la inceput a fost horor credeam ca o sa raman asa.

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Olga, mie imi place Patric. Eu zic sa nu pui la suflet ce spune unul sau altul, e imposibil sa multumesti pe toata lumea!
Multa sanatate!
Bulinuta, multa sanatate lui Rares! De la ce a facut reactia aceea alergica?
Matza, probabil ca tu ai locuit intr-un oras mai mare. Aici unde stam noi nu e chiar asa cum spui tu, dar incercam sa ne adaptam...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 25+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

olga mie mi-a placut acest nume dar sotul nu a fost de acord iar acum oscilama intre Cezar si Rafael voi ce ziceti intre astea 2?

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Anangel, era un orasel mic si eu eram mica si era imediat dupa caderea zidului Berlinului. Eu venita din comunism am fost impresionata. Am lesinat cand am intrat prima oara intr-un magazin de jucarii. Dar eram copil si continui sa vad Germania prin ochii de atunci desi nu am mai ajuns decat in trecere/tranzit. Au trecut 20 de ani de atunci, imi imaginez ca poate nu mai e lafel.

+22

Mergi la inceput

da Altesa te creeed.....si io ma gandeam oare cum o sa ma trzesc a doua zi..
- fetelor...citesc asha prin reviste diverse...despre cum sa-i faci baitza, despre alaptat..etc etc...mie mi se pare asha greu..oare o sa ma descurc??!!!mi se face teama cateodata..stau si ma gandesc cum o fi knd o sa tin in brate bebelusha si..daca o sa stiu ce sa-i fac...

Mergi la inceput