Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(118)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Eu ii fac baita in fiecare seara pentru ca asta e si o rutina ptr ea( gandesc eu). Stie ca dupa baita trebuie sa faca nani .........dar nu mai mult de 3 ore ca se ingrasa mami .

Noi nu avem nicio iritatie .Loredana tu folosesti scutecele pe care le-ai comandat ?

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Am dormit amandoua cu pauza de la 6.30 la 8.30 .. pana la 12.30 ...de la 22. 30 azi noapte... ce bine a fost..

Ionela
.. ce zici sa ii cer la dr o trimitere la ecografie? Mai mult ii caraie intestinele... e normal ???
Da nu mai dormi noptile intregi dar nici nu mai simti oboseala, eu inainte eram capiata 2 zile de nu dormeam minim 9 h pe noapte, acum de dorm 6.30 sunt super ok..

Lore
... eu ii fac baie la 2 zile si nu e iritata deloc, cum se irita la fundulet o dau cu crema de galbenele si ii trece roseata..

Pt cap o spal cu sampon de la Bubchen, insa acceasi senzatie e parut murdar o am si eu..

Lena.. mai avem colici, insa suportabile, nu am mai auzit-o tipand decat odata de cand am renuntat la siropuri...

A mea are fruntea uscata (pielea) cu ce as putea sa o dau? cu lapte de corp? ulei de masline?

Fug mergem la plimbare...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

pentru toata lumea!
anca, multumesc ca le-ai anuntat pe fete ca am nascut!
noi suntem bine, am avut o nastere usoara (natural, cu epidurala), dupa 2 zile am venit acasa. lapte de la san, din nou nimik, doar ca de data asta nu am mai facut depresie, ii dau lapte praf si gata. m-am vindecat acum 5 ani de scenarite!
Teodora l-a primit foarte bine pe fratior, se vede clar ca il iubeste, suntem asa mandri de copii nostrii . de, ciorile cu puii lor!
trebuie sa mai citesc din urma, am serios de recuperat . am vazut insa listuta de bebei, felicitari tuturor mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Bujo - stiu ca e bine sa facem baita zilnic la bebei, asa ii faceam Indrei si ii fac si acum la fel. Asteia mici asa am simtit, ca e mai ok sa ii facem la 2 zile, nu stiu de ce. Iitata nu este, in fiecare dimineata si seara o sterg cu ceai de musetel si galbenele pe la pliuri si pe fatza. Ea stranuta destul de des, nu imi fac griji, dar de asta am hotarat sa nu ii facem zilnic.

Sei - si Elena zici ca pare ca ar avea perisorul murdar?
Fetelor, voi cu ce spalati bb-ii pe par?

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo
Bunny nu pierzi laptele, dar e indicat sa mulgi de atatea ori de cate ori papa bebe, altfel se imputineaza. Dar n-am inteles totusi, el nu suge deloc la san?

Trage de 2 ori si adoarme...imi vine sa-mi fac o poza cu ea la san, sa vedeti cat e de mare sfarcul meu(in conditiile in care eu aveam sanii ca mandarinele pricajite) si cat e de mica gurita ei...

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Eu ii fac baita in fiecare seara pentru ca asta e si o rutina ptr ea( gandesc eu). Stie ca dupa baita trebuie sa faca nani .........dar nu mai mult de 3 ore ca se ingrasa mami .

Noi nu avem nicio iritatie .Loredana tu folosesti scutecele pe care le-ai comandat ?

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

inca nu ii folosesc, si sincer nici nu imi pot promite ca o voi face in curand. planul de acasa nu se potriveste mereu cel din targ, recunosc. folosim Pampers. cat despre iritatie cred ca si eu sunt exagerata si ma sperie orice bubita... :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Citat:
citat din mesajul lui bujo
Bunny nu pierzi laptele, dar e indicat sa mulgi de atatea ori de cate ori papa bebe, altfel se imputineaza. Dar n-am inteles totusi, el nu suge deloc la san?

Trage de 2 ori si adoarme...imi vine sa-mi fac o poza cu ea la san, sa vedeti cat e de mare sfarcul meu(in conditiile in care eu aveam sanii ca mandarinele pricajite) si cat e de mica gurita ei...

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

eu am poze din timpul furiei laptelui in care se vede cla ca sanii mei erau mai mari decat capul ei... acum nu mai e asa din fericire. :)))

Mergi la inceput

camady apropo de comenzi. vreau sa imi iau si eu wrap de ala la 90 lei. il recomanzi? e de calitate? e greu de "montat"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

eu il cantaresc pe cantar de bucatarie pe care pun o tava si o paturica.. e pana la 5 kg... noi avem undeva in jur de 4.250 acum.. i-am facut proba laptelui ca ma tot innebunea asistenta pediatrei sa-i bag completare ca plange de foame , nu de colici... si a supt dintr-un singur san 80 ml...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Dbunny eu ii aveam ca nucile

Lore vreau si eu ca nu am apucat sa-i iau.Care este site-ul?

Marria incearca si cu completare sa vezi cum reactioneaza

A mea ghinduta a inceput sa manance la 3-4 ore

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput