Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(118)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lori, da ce-ti veni sa crezi ca e ceva grav? La Andreea pusesem atatea intrebari sa ma asigur ca nu e un rosu in gatut. La tine nu e daca ai fost la medic deja
Despre glicerina.... hm... asa imi spusese si mie medicul de familie, dar n-am facut ca nu era ciuperca. Ii curatam gurita din cand in cand cu o compresa sterila pusa pe degetul meu si atat
N-are fata nimic... doar lupta cu fluxul de laptic

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor asta cu senzatia de voma v-am intrebat si eu acum cateva zile. A mea parca icneste si scoate un zgomot..........offf cum sa-l descriu..........ca un serpisor care nu-i convine ca te-ai apropiat.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lore... Andreea .. asa face si a mea.. acum imi dau seama despre ce icnit vb Camady.. insa ea nu icneste , ci doar face din gat ca si cum ar avea "scame" .. mai o aud insa si cum ii vine lapticul in sus si inghite apoi, si are zile in care varsa mai mult, de ex ieri , azi de dimineata iar s-a udat toata pe body si bluza ... mai mult ea doarme la 45 grade si e mereu tinuta sus dupa masa, insa uneori o tin 20 miin sus, in min 21 o pun in pat si atunci varsa... .. Ionela oare de ce? refluxul . nu?

Ionela am scos motatele din cutiuta sa le sterg de praf.. sa le facem incalzirea...

Pt Darisa un detasament nou

Pinkisor .. asta e femeia nu am ce face, insa ma enerveaza ca a meu in loc sa o puna la punct o lasa asa ( tuturor le e frica de gura ei spurcata)

Eu in ultimul timp numai as dormi.., si visez ca mananc salate si fasole

LEna.. superba paturica...

Lali.. ce frumos sling

Dunny.. ador pozele cu Noa.. mai ales cea in care e la san si ea e inca plina cu placenta

Lore .. ce scumpa e Mara, si ce poze reusite...

MAy... 1000 de pt perseverenta.... hai Beatrice ... , fi fetita inteligenta si asculta ce vrea sa zica mami

Ce copii frumosi avem... si ma bucur din suflet ca nu am avut niciuna pb mari la nastere cu ei...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Sei, pai cam ce spoui tu pare a fi. Stai linistita, peste cateva luni va fi doar amintire. Dupa ce trec de tot colicii ai sa vezi ca se va inbunatati semnificativ situatia si apoi din ce in ce mai bine cand va sta in fundulet... se va deplasa singura.
.

Lasati mai motatele la prafuit inca vreo saptamana pentru mine.
Hai darisa! Lena! Voi mai intai.... cine mai e la rand???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Sei, multumesc. Esti o dulce ca de obicei. Ma bucur ca nu mai aud nimic de colici. Presupun ca Elena e mai bine

Dbunny, mi-ai dat foarte multa incredere cu pozele la dilatatie 4-5. Esti foarte linistita si fericita
Noa este superba. Sa iti traiasca.

May, sunteti tare dulci amandoua. Sa ii dai un pupic printesei si din partea mea

Iris_k, ai o comoara .

Lali, esti o super mamica, daca ai timp sa faci si sling-uri. Arata foarte fain si culorile sunt superbe. Bravo

Pe bombonica Loredanei o stiam de pe facebook. Le face tati poze frumoase

Eu am plecat la mall, maine ma duc dupa trimitere pentru nastere, deci de vineri deschid sezonul si o astept pe gaza mea.

O sa incerc sa fac multaaaaa miscare

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Zubi - wow! ce bine ca a dormit Ayan toata noaptea! Chiar ma gandeam ieri: oare pe la cate luni renunta bb-ii la mesele de noapte!?
Cati ml a mancat la masa de seara de a dormit asa mult? Ayan parca apa LP, nu? sau nu am retinut eu bine?

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nanna_mika

Zubi - wow! ce bine ca a dormit Ayan toata noaptea! Chiar ma gandeam ieri: oare pe la cate luni renunta bb-ii la mesele de noapte!?
Cati ml a mancat la masa de seara de a dormit asa mult? Ayan parca apa LP, nu? sau nu am retinut eu bine?

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mihnea a renuntat la 18 luni. De la odiseea lui, multi bebei pe lapte praf inca se trezescv noaptea sa pape. Si dintre cei care sunt alaptati mai sunt care se trezesc noaptea. Nu e o regula.
Sunt copii care se trezesc noapte, nu neaparat sa manace, dar macar sa ceara apa si la 2-3-4 ani.
Odata ce ai devenit mamica nu mai dormi niciodata fara griji. Si cand or fi adolescenti tot cu griji dormim ca umbla prin cluburi ( sau cum s-or numi la vremea lor) , apoi cu gandul la ei....
Eu mi-am luat gandul de la un somn linistit.... dar ma uit la puiul meu si stiu ca si atunci cand nu mai pot de oboseala chiar merita. Pai cand mergeam eu in club 2-3 nopti la rand nu ma mai plangeam de nesomn si dansam toata noaptea... (na , ca mai spun si public ce destrabalata eram)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci Lena

pe mine ma seaca avatarul asta.
era poza cu bibi cu limbuta scoasa, acum iar imi apare ursu asta. si nu reusesc neam s-o pun iar pe bibi
voi ce vedeti la avatarul meu?
un ursulet sau pe bibi cu limbuta scoasa? :D

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

multumesc pt complimentele adresate galuscutei mele

m-am mai linistit cu tusitul si cu stare de voma - nu am mentionat dar are zile cand si da afara asa cum zice sei , insa am observat ca asta face cand o legan ca sa adoarma. probabil are stomacelul sensibil. of si cand stiu ca peste cateva luni lucrurile astea vor parea simple si ca vor fi inlocuite de alte si alte griji...

ionela pai noi ce facem pana revii tu la post? cine mai potoleste gainutele agitate? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

ah..uitasem. raportez ca am alaptat fara probleme dupa anestezia locala de la san cu xilina. bibi nu a parut deranjata cu absolut nimic de situatie. nici macar nu a fost mai somnoroasa sau ceva.

intrebare: este cineva care ii face baie copilului o data la doua zile? sotul a propus sa ii facem baie Marei o data la doua zile pt a depasi cu bine schimbarea de temperatura si asa facem de o saptamana. pb e ca deja s-a iritat la fundulet si pe fata. oare e din cauza asta sau e o coincidenta? nu stiu daca am zis deja dar mentionez ca eu mai nou nu mai folosesc servetele umede, ci o spal pe bibi la fundulet cu apa plata combinata cu ulei de tea tree si de migdale dulci. o pun intr-un biberon cu tetina larga si o spal ca la o mini-cismea.

Mergi la inceput