Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***
Raspunsuri - Pagina 19
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Of, ce-am uitat: sa dau o shampanie si o prajiturica, pentru cei 3 ani de casnicie! ![]() |
La multi ani!
Intru la un raport rapid, ca sa nu ma dati iar disparuta: Adela e bine, frumoasa si desteapta
In we am fost la Targoviste, unde am sarbatorit ziua recoltei, culegand ceva struguri! (din bolta din curte, sa nu credeti ca ne-am multilateral-dezvoltat

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Salutare! Am intrat ca sa o intreb pe Ela, daca ar veni si in Belgia, daca as gasi ceva pt ea aici. Asa ca Ela draga, gandestete si astept raspuns. Aici la noi, cu specializarea ta, ai castiga pe putin 1500€, iar daca sotul tau ar vorbi si el germana, cred ca s-ar gasi si pt el ceva, la care sa castige in jur de 1000 sau poate chiar mai mult(eu nu stiu acum ce lucra el). Chiriile sunt in jur de 500€ si cred ca cu 2000 v-ati descurca lejer. Te .Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora(23.12.2005-25.12.2005)Minunile Palmierilor Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie... |
Magdy, esti the best!!!!

Eu n-am avut tupeu sa spun

Maine iti trimit Lebenslauf-ul daca-mi dai adresa de mail pe PM
, si daca e vorba sa vin la interviu, ma arunc in primul Blue Air/Wizz Air.... Chiar sambata ma intreba o prietena din Belgia cand vin la ea.....Multumesc frumos inca o data (macar si pentru intentie)

Ela78 spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Ela mi-au venit in minte urmatoarele idei: 1. Am rugat un coleg de serv sa intrebe la o firma germana de vopseluri daca au nevoie de persoana specializata pe germana, din cate stiam eu traducatoirul lor este doar f putine ore, nu acopera treaba, nici prea bine, si ar fi o sansa sa fie interesati de inca 1 persoana. Te tin la curent. 2. Eu am casco la aliantz tiriac, astia nu sujt cu Austria/germana? Vrei sa o intreb pe tipa mea de la casco? 3. Poate temporar, sa intrebi la gradinite/scoli cu predare in germana, poate gasesti si acolo ceva? Gigelica e pe mess-ul meu, vrei sa iti dau id-ul ei? Tinem legatura, pup Poze cu noi Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori ![]() |
Anca! chiar astazi ma gandeam sa te sun... IT-ul are perspective bune in RO ca forta de munca pt.Europa.
Vad ca mi-ai luat-o inainte
Deja ai vazut, te-ai gandit, ai vorbit, de-aia te descurci mai bine ca barbatii1. DA
2. DA
3. Super-idee
Eu ma gandisem la meditatii (pana gasesc job), insa la gradinite e mai palpitant
Tufetelor, imi cer scuze ca nu comentez la tema, dar pur si simplu n-am stare ;(

Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas ELA am vazut ca se cauta "de toate" (adica de la casieri la directori de departamente) la LIDL pt vorbitori de germana. Si din cate stiu dau salarii bune. Succes si sa-ti gasesti repede! ![]() CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Multumesc!

pisigri spune:
| citat din mesajul lui anamariame Pisigri, eu iti dau perfecta dreptate cu ce ai scris. Insa inteleg si punctul de vedere al Ginei, prin prisma a ceea ce a scris Anaan, si anume ca in relatia cu copilul nostru, primeaza iubirea. |
Pai mie mi se pare absolut normal sa primeze iubirea. Ceea ce spun eu este pentru mine o atitudine ...naturala, asa cum pentru Gina, atitudinea care ii vine firesc este sa fie mai permisiva (sau altfel permisiva) decit mine.
Adica io nu zic de miine sa "coboare militaria din pod" si sa creeze acasa o intreaga scena, aducindu-l pe Ian in pragul tantrumului, cind o sa-si verse el cerealele pe jos. Este doar un alt punct de vedere, care am spus, nu vrea sa supere sau sa judece. EA a fost cea care a cerut si alte puncte de vedere :). Si nu cred ca tu sau eu ne iubim copiii mai putin pentru ca vedem lucrurile putin diferit
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Anaan spune:
Salutare!
Multi ani fericiti si plini de iubire, Ilinca si Andrei( ah, ce-mi place numele asta!)!

Eu vorbeam de iubire nu ca despre o scuza pentru orice comportament al copilului sau al nostru, ci ca despre un sentiment de care ilustrii autori de articole si studii nu prea tin cont atunci cand ne bombardeaza cu roadele gandirii lor.
Sincer, de multe ori mi-ar placea ca Andrei sa fie mai disciplinat, mai cooperant si mai ascultator, insa ajung sa accept multe pentru ca nu pot altfel, mi-e prea drag de el si cedez, nu pot fi ferma si, in loc s-o iau pe drumul meu, o iau pe al lui.
Ina, eu sa stii ca am pus in practica sfatul Olgai
, pe care l-a dat, de altfel, si anamariame azi: ca sa-l fac sa adune jucariile i-am oferit o recompensa constand intr-o activitate care-i place si ...victorie
, a avut succes metoda!Acum, nu-ti imagina ca l-am transformat peste noapte intr-un ordonat fara seaman, dar macar a a inceput sa constientizeze ca are si el responsabilitatea lui in adunatul jucariilor. Plus ca doamna la gradinita a lucrat si ea cu el in acest sens.
Monnvas spune:
Bon soir!
Pana sa apuc sa citesc, sa va zic faza zilei. Is soacra si inca de 2 ori. 2 fetite mi-au cerut azi piciul de barbat
si fiu-meu a acceptat de ambele dati
si le-a si pupat corespunzator ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Pisik06 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Bon soir! Pana sa apuc sa citesc, sa va zic faza zilei. Is soacra si inca de 2 ori. 2 fetite mi-au cerut azi piciul de barbat si fiu-meu a acceptat de ambele dati CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
TRADAREEEEEEEE
Mami de minune mica
Pisik06 spune:
Si acum buna seara![]()
INAPREDA, nu prea stiu ce sa zic, eu sunt oarecum intre opinii, in sensul ca la unele (multe
) chestii si eu cedez - negociat la infinit plecatul din parc, luatul chestii de la magazin, intorsul din drum pe model Phiphi sa mergem la magazinul din colt sa luam banane/mere, dupa chef, desi avem si acasa, tavalit prin nisip, sters podele de mall-uri, etc. - lista e lunga. Sunt momente insa in care mai fac si ca mine - dimineata ea vrea sa ne jucam, dar trebuie sa plecam la gradi ca si asa ajung dupa 9:30 la birou
, la magazin facem ca PISIGRI, daca luam ou Kinder lasam Barni si viceversa (mai putin deoarece kinderul rulz intotdeauna), la baie daca e tarziu nu mai umplem cada pt baie, facem dus si scoatem doar 1-2 jucarii (asta cu mine, ca pe ta-su il fraiereste mereu si ii apuca 23 PM in cada
), etc. Adica eu una incerc sa trasez si niste limite, nu imi iese mereu dar macar incerc. Cu ce ma chinui eu acum este sa o dezvat de miorlait/urlat. Cum nu ii convine ceva cum se pune pe miorlait, care se transforma in urlet si criza daca nu ii faci pe plac. Incerc inutil sa ii explic ca nu o inteleg cand zbiara asa, uneori (f rar) tine si se opreste si cere frumos ce vrea, alteori nu fac decat sa pun paie pe foc si totul degenereaza in crize cu spasm. Recunosc insa ca sunt dati cand nu cedez decat tarziu si apoi ne impacam si ii explic ca nu e frumos sa ajungem in stadiul asta, ca eu o iubesc si vreau sa o multumesc, dar nu asa se cere, nu urlam cand vrem ceva si daca nu ni se face pe plac, etc.
Si mai sunt si momentele in care nu recurg la nici una din cele doua metode, ci cedez nervos si fac urat
. Asera de exemplu cand am petrecut peste o ora cu urmatorul scenariu: ne bagam in pat ca deobicei, ea la ea in pat, eu pe canapeaua de langa, ne luam de mana, zicem somn usor, cand Ana se scoala din pat si vine gramada peste mine: nu, eu veau aici. Eu: mami, nu avem loc amandoua, du-te in pat si ne tinem de mana. Ana: nuuuuu, singula, peaca mami. Eu: Ana, esti sigura ca dormi singura? Ana: daaa, du-te, peaca. Eu plec, in 30 secunde Ana vine dupa mine: mami, hai sa ma invelesti. Ma duc, are loc acelasi dialog, ma si impinge sa plec, dupa 30 de secunde e inapoi. A facut asa de n ori
. Dupa nu mai stiu cate ture nu am mai rezistat,m-am enervat si am tipat urat, plansete, zbierete, ne impacam cu promisiunea ca se culca linistita, o mai intreb de o suta de ori daca sigur nu vrea sa stau cu ea, ea nuuuu peaca mami, ok, evident in 30 de secunde e dupa mine prin casa. Ma duc din nou, o invelesc, iarasi de cateva dati bune. Cobor toate plusurile de pe marginea canapelei si le asez langa ea sa doarma si ii spun ca Mickey & co (toata trupa + kitty si alte oratanii) o pazesc si sa nu se mai dea jos ca le deranjeaza, le scoala din somn, etc. Da da, nu le tezesc. Si nu le-a trezit ca a reusit sa se dea jos fara sa le atinga si am luat-o de la capat
. Cam asa pana dupa ora 23 (de la 21:50) cand ne-am intors in punctul zero, adica s-a bagat la ea in pat, a vrut inca un laptic, eu m-am asezat pe canapea, ne-am luat de mana si a adormit in 5 minute. Nervii mei...sa mai zic? Nu stiu, poate alte fete au nervii mai tari, uneori si eu ii am, dar sunt si momente in care....
Hai ca m-am intins, ideea e ca pana la urma daca tu esti calma si zen, nu te deranjeaza sa faci lucrurile pe care le faci si esti ferm convinsa ca e doar o problema de timp pana IAN va incepe sa inteleaga, e super ok. Pana la urma, sa stii ca atitudinea relaxata si convingerea ca lucrurile vor evolua bine chiar dau rezultate
ELA, spor la cautari. Tin si eu antenele ciulite
Nu mai stiu ce si cum vroiam sa zic, asa ca va zic noapte buna
Mami de minune mica
Monnvas spune:
Apropo de tipat la copchil. Am tipat si eu aseara - de fapt, am tipat la tat-sau, cu piticul am vorbit pe un ton mai rastit. Si-mi zice:
"Mami, vobeste flumos cu mine, nu vobeshte supalat!!!"
ce replica sa-i mai dau????
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora(23.12.2005-25.12.2005)
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori